Problem je sljedeci:
Nakon nekog vremena mi se razunalo zamrzne i zacuje se zvuk iz hdd-a i samo restart pomaze......MOLIM VAS POMOC..!
HVALA..
Problem je sljedeci:
Nakon nekog vremena mi se razunalo zamrzne i zacuje se zvuk iz hdd-a i samo restart pomaze......MOLIM VAS POMOC..!
HVALA..
-.-
1) naslov ti je ubitačan
2) ovakvih tema već imaš hrpu, pročešljaj malo, najčešći odgovori su RAM i greške na hardu.
Pogledaj molim te dali lampa hdd-a radi. ako ne onda mogu biti 3 stvvari
1:Memorija :promjeni socket memorije ,ako imas dvije vadi jednu po jednu pa promjeni socket
2:Maticna ploca : ne vjerujem da je do toga ali sve je moguce pokusaj podstavke iz biosa vratit na defoltne
3:Procesor :ja mislim da je procesor poso jer sam imao ovakav problem i bilo je do procesora ako imas rezervni ili mozes posudit neciji da oprobas.
kako je bilo problema oko transformation packa, a vjerujem i još takvih slučajeva...
sada se zamrzava, bilo bi dobro registry malo reparirati za početak
http://www.glarysoft.com/products/utilities/registry-repair/
nakon što to napraviš testiraj si HDD sa HD tune da slučajno nemaš bad sectore koji se množe ko gremlini
Ovako sad sam popravio greske na disku sad cu napravvit repair registry,pa cemo vidjet dalje...
LJUDI MOJI program za popravar registrya je pronasao 550 problems..... :( :( .....Naravno sve ih je popravio...
nisu to sve problemi koji zezaju, većina je bezazlena tipa zaostalih zapisa koje ne koristiš, kratica, linkanja do linkova koji su izbrisani...
sada se nadaj da je samo to bilo u pitanju
ja sam defragmentirao komp i vise se ne ponavlja