BSOD Win 7 0x0000003D neće ni naprijed ni natrag

poruka: 9
|
čitano: 2.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Naime na frendovom kompu se odjednom pojavio BSOD sa greškom 0x0000003D i restartao ga je i stalno se to pojavljuje, pokušao je ići i u safe mode ali isti problem, nije instalirao niti jedan novi program ili novi komad hardwarea.

OS je Win 7 Ult 64bit sp1

u privitku idu screenshotovi errora

u čemu bi mogla biti greška, jedino ako nisu RAMovi, ne pada mi ništa pametnije napamet

javio mi je i da je pokušao staviti klon sistema sa drugog diska i isti problem

BSOD 0x0000003D nakon restarta BSOD 0x0000003D nakon restarta
BSOD 0x0000003D prvi put BSOD 0x0000003D prvi put
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 14:40 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moj prijedlog, sačekaj nekoga iskusnijeg.

Probaj razmjestiti Ram pločice 1u2 2u1 , ili ostaviti jednu po jednu pa probati paliti.

Isključiti sve uređaje externe uređaje iz računala (ako ima 2harda samo primarni ostaviti, kamere i sl. iskopčati)

Ili odnijeti kod nekoga primarni disk, kopirati sve bitno i format diska i dici windowse nanovo.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: BSOD Win 7 0x0000003D neće ni naprijed ni natr
kale_fotograf kaže...

Naime na frendovom kompu se odjednom pojavio BSOD sa greškom 0x0000003D i restartao ga je i stalno se to pojavljuje, pokušao je ići i u safe mode ali isti problem, nije instalirao niti jedan novi program ili novi komad hardwarea.

OS je Win 7 Ult 64bit sp1

u privitku idu screenshotovi errora

u čemu bi mogla biti greška, jedino ako nisu RAMovi, ne pada mi ništa pametnije napamet

javio mi je i da je pokušao staviti klon sistema sa drugog diska i isti problem

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx?jumpto=4470654&sort=asc&view=flat

evo ti tema pa potrazi tamo, mozda vec imas odgovor!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Moj prijedlog, sačekaj nekoga iskusnijeg.

Probaj razmjestiti Ram pločice 1u2 2u1 , ili ostaviti jednu po jednu pa probati paliti.

Isključiti sve uređaje externe uređaje iz računala (ako ima 2harda samo primarni ostaviti, kamere i sl. iskopčati)

Ili odnijeti kod nekoga primarni disk, kopirati sve bitno i format diska i dici windowse nanovo.

rekao sam mu da proba malo promijeniti raspored ram ploćica i malo je promijenio i isti problem, probati ćemo još sa diskovima i vidjeti ćemo da li ćemo morati rušiti windowse, srećom pa smo napravili na jedan drugi disk klon cijelog sistema kad je sve radilo pa će probati i njega staviti i vidjeti u čemu je kvaka

EDIT: nakon što je u računalu ostavljen spojen samo sistemski disk proradilo je, nismo pametni više što i kako dalje a i druga 2 diska su mu bitna

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 15:49 (kale_fotograf).
14 godina
Update chipset drivera, premjestiti sata utore od diska, izmjeniti sata kabele. Skenirati diskove od virusa i slicnog
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...
Update chipset drivera, premjestiti sata utore od diska, izmjeniti sata kabele. Skenirati diskove od virusa i slicnog

kad smo vratili disk sa win 7 32bit sve normalno proradilo, izgleda da je to ipak star komp (skoro 8 godina) i da baš mu nije drago raditi sa win 7 64bit iako ima 4GB RAM DDR2 800MHz (4x1GB moduli)

14 godina
Neki driver je stvarao problem 100%
17 godina
neaktivan

Stavi Linux. Neces imat tih problema :D

The finding of threats to security by a security office is totally predictable, and hence the finding is totally worthless.
16 godina
neaktivan
api984 kaže...

Stavi Linux. Neces imat tih problema :D

e kad bi premiere, edius, sony vegas radili na linuxu stavili bi ga odmah, ovako nažalost nećemo jer su mu to glavni programi za rad

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice