Bez slike na monitoru

poruka: 14
|
čitano: 2.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bez slike na monitoru
Čudan problem.

Mislim da je i ovo čudan problem.

Imam PC HP dx2000 MT sa integrisanom grafikom i na njemu nakon instalacije Windowsa nemam sliku na monitoru. Monitor je ispravan, Windowsi se podignu bez drugih problema, sem navedenog. Na monitoru nema ni informacija kada se pokreće BIOS. Ima li netko rješenje.

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Bez slike na monitoru
Infidelium kaže...
Čudan problem.

Imam PC HP dx2000 MT sa integrisanom grafikom i na njemu nakon instalacije Windowsa nemam sliku na monitoru. Monitor je ispravan, Windowsi se podignu bez drugih problema, sem navedenog. Na monitoru nema ni informacija kada se pokreće BIOS. Ima li netko rješenje.

Hvala.

Kako znas da se windowsi podignu bez problema, ako nema slike? Koji windowsi su gore?

15 godina
neaktivan

Pa po zvučnom signalu koji čujem pri podizanju Windowsa.

Hvala ti na interesu za problem.

15 godina
neaktivan

Instalirani su Windowsi XP.

16 godina
Infidelium kaže...
Čudan problem.

Hvala.

Pa provjeri kabel koji ide iz kucista odnosno od graficke do monitora...Mozda je on popustio...

Softwer
15 godina
neaktivan

Provjereno, kontakti su dobri, a problem se javlja i sa drugim monitorima.

Da li je moguće da je na nivou BIOS-a iskljućena integrisana grafika.

16 godina
Infidelium kaže...

Izgleda da  je da je grafička skiknula...

Softwer
15 godina
neaktivan

Na ploči postoje samo PCI utori, a ja imam samo AGP grafičke kartice. Doduše, imam i jednu PCI sa nekog starog računara, ali nisam siguran da li je ispravna.

15 godina
neaktivan
Infidelium kaže...

Indelium, mozda bi bilo dobro da posudis neku graficku i probas upiknut barem za test.

A pri instalacije windowsa je bilo slike? Morao si unositi neka podesenja, klikati next... tada je grafika radila?

15 godina
neaktivan

Da, procedura reinstalacije je tekla glatko.

Jasno, i komunikacija pri instalaciji, next itd...

Potražit ću PCI grafičku karticu za koju sam siguran da je OK, ali to su stari modeli, bit će to teže izvesti.

15 godina
neaktivan
Infidelium kaže...

Da, procedura reinstalacije je tekla glatko.

Jasno, i komunikacija pri instalaciji, next itd...

Potražit ću PCI grafičku karticu za koju sam siguran da je OK, ali to su stari modeli, bit će to teže izvesti.

Jesi probao pri pokretanju racunala stiskati tipku DEL ili F2 ? Mozda uspijesh uci u BIOS...

15 godina
neaktivan

Ne, činilo mi se da, kako nemam vidljiv POST ekran, da neču imati ni vidljiv BIOS dijalog.

15 godina
neaktivan

Morat ću probati i pristup BIOS-u ili možda F8 za ulazak u safe mod.

15 godina
neaktivan
problem!!!!

Ovako,počelo mi je prije par dana se dešavat sljedeče:kad ujutro palim komp,npr cjelu noć je bio ugašen,slika mi na monitoru pocne titrati i zacrnjena je malo,prije podizanja windowsa mislim,di mi pise bios i dr...

a kad windowsi se dignu jos malo treperi i onda sve ok,kao da se zagrije malo pa je ok. Sad sta je: jeli mi monitor poceo crkavat,ili bios??? grafa je ok ,napajanje struja isto ja bar mislim,jer komp radi normalno i ne pusta nikakve cudne zvukove. Inace imam samsunga syncmaster 2232bw 22",spojen je na dvi. Cuo sam pricu za samsung monitore da nakon 3god(njihovog isteka garancije) pocinju rikavati. Moj ima oko 3,5god mozda malo vise.

PLEASE HELP!!!  PLEASE HELP!!!! Izvinite na mom pravopisu,brzo sam pisao ovo :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice