jel ko zna gde u zagrebu mogu nabavit molex to 8 pin za grafiku kabl?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u ADM-u ili Linksu
nema
Nisam nikad cuo za molex to 8 pin engo za 2x6 pin to 8 pin
Postoji ti MOLEX na 8 pin, odnosno s jedne strane su ti dva MOLEX-a a na drugoj 8 pin!?
PŠ: Ovo što si ti napisao, nema smisla, napiso si da nastavak ima i s jedne i s druge strane 8 pin-ova, to nema smisla, osim za produžit kablove!?
Postoji ti MOLEX na 8 pin, odnosno s jedne strane su ti dva MOLEX-a a na drugoj 8 pin!?
PŠ: Ovo što si ti napisao, nema smisla, napiso si da nastavak ima i s jedne i s druge strane 8 pin-ova, to nema smisla, osim za produžit kablove!?
Gdje sam rekao 8-pin to 8-pin!? 2x6-pinove u 8-pin adaptere sam viđao prije ali ne i molexe (očito ti jesi tako da vijerojatno postoji) .
evo npr. http://www.zlatarna-krizek.hr/vjencano-zuti_hr.php
ali nemam kreditnu pa nemogu preko neta kupovat, a i da je imam paranoidan sam oko davanja bilo kakvih podataka na netu
Ima toga na ebayu:
http://cgi.ebay.com/2-HD-Molex-EPS-8-pin-Cable-converts-NEW-/390221079477?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5adafd23b5I za šta če ti taj Molex to 8Pin PCI-E? Jedino High End grafe imaju 8Pin konektor,a ako napajanje nema 6+2 ili 8pin konektor onda baš nije pametno spajat na Molex jer očito je da napajanje nije dizajnirano za držanje takvih grafa.
Pitaj nekog kog znaš da ima jaču grafu, s njom se dobije taj MOLEX kabal, a on ako vjerovatno ima i dobro napajanja sa svi potrebnim kablovima, tak da mu taj MOLEX ne treba, to ti je moj savjet, ja sam takav kabal dao frendu jer mi nije bio potreban!?
Gdje sam rekao 8-pin to 8-pin!? 2x6-pinove u 8-pin adaptere sam viđao prije ali ne i molexe (očito ti jesi tako da vijerojatno postoji) .
Moja greška, zbrljo sam se, mislio sam da si napisao 2+6 na 8, malo sam ćorav!?
konačno neko sa konkretnim odgovorom hvala buraz