Zaključavnje jezgri 965 BE

poruka: 7
|
čitano: 1.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zanima me dali je moguce ZAKLJUCAVANJE jezgri...treba mi za test jedan...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

start - msconfig - boot - advanced options - number of processors i odabereš koliko jezgara ce windows prepoznati pri bootanju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
RE: Zaključavnje jezgri 965 BE

Moguće je pomoću BIOS-a ako matična ima tu opciju.

Npr. kod Gigabyta (Award BIOS) kad uđeš u BIOS, ideš na MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)->Advanced Clock Calibration i "CPU core Control" staviš na Manual. Onda imaš za pojedine jezgre opciju da ih isključiš.

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

start - msconfig - boot - advanced options - number of processors i odabereš koliko jezgara ce windows prepoznati pri bootanju.

dali tu mogu i odredit kolko GHz dami bude ta jezgra...(jel to mozda ono maximum memory pored nuber of procesor...ili je to za rame?

Imam asrock maticnu...u biosu nisam gledo ovako radi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 14:47 (pinjo93).
16 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

dali tu mogu i odredit kolko GHz dami bude ta jezgra...(jel to mozda ono maximum memory pored nuber of procesor...ili je to za rame?

Imam asrock maticnu...u biosu nisam gledo ovako radi

To radis u BIOS-u putem podizanja takta.

Procitaj vodice o overclockingu, tu imas na forumu

16 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

naso sam...hvala vam na prijedlozim u biosu imam sve....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice