a jel mislis da se isplati dodati tih 200kn? trenutno mi toliko novaca ne znaci nesto osobito tako da ako ce imat utjecaj na igre u skorijoj buducnosti nebi mi bio problem dati tu razliku. a i plus toga mislim si u 12om mjesecu uzimati vodeno pa baciti neki klok veci.
hvala na odgovoru :)
Vidi ljudi prave gresku, kazu fx 8350 ce bolje gurati grafu od lupam 6300 ili 8300 zato sto evo u prvom slucaju ima dvije jezgre vise a realnost je da, sto se tice AMD procesora nije bitno koliko je jezgri, bitna je njihova snaga tj brzina.
Ti kad zakucas 6300 na 4.5ghz on ce izgurati sve i jednu grafu na trzistu isto kao fx 8350 na 4.5ghz.
Ne bih se složio. Doadatne jezgre na istom kloku znače razliku. Ne da mi se tražiti ali jedan je forumaš disejblao dvije pa četiri jezgre i vrtio Crysis 3 i razlika između 6 i 8 je bila osjetna. Ali da sve ne ostane na brbljanju evo npr. ovaj video. Pogledaj od 0:30. FX 8320 ima 60 fps-a dog FX 6300 samo 20 na istom kloku!!! Razlika je ogronaaaa. Slično je u drugim igrama poput AC Untya ili zadnjeg Witchera a u novim igrama za očekivati je isto.
Zato mislim da se debelo isplati uzeti FX8320 i staviti ga na 4.2 i mirna Bosna
Pa vidis da je bolje imati 2 vise jezgre sto se dogadja i kojije fps drop smjesno pricati