Znaci iman maticnu koja radi dobro uz trenutni AM2+ procesor, no mogu li ja sad kupit
AM2 procesor i oce li radit sve ok ? :)
Iman amd ahtlon 64 x2
takodjer jel se isplati upgradeat s 1.9 dual core na 2.5 dual core
Znaci iman maticnu koja radi dobro uz trenutni AM2+ procesor, no mogu li ja sad kupit
AM2 procesor i oce li radit sve ok ? :)
Iman amd ahtlon 64 x2
takodjer jel se isplati upgradeat s 1.9 dual core na 2.5 dual core
bump, itko ? probao sam googlat i nista
Mozes li izdrzati barem 9min bez bumpanja?
Mozes li izdrzati barem 9min bez bumpanja?
oprosti ali trebam odgovor brzo idem sada offline sa svega ahaha ocu mirno zaspat :P
sa single na dual se itekako isplati nadogradjivat. am2 proc na am2+ maticnoj ce radit bez problema isto kao i am2 proc na am2+ maticnoj. ja imam am3 proc na am2 maticnoj :P
sa single na dual se itekako isplati nadogradjivat. am2 proc na am2+ maticnoj ce radit bez problema isto kao i am2 proc na am2+ maticnoj. ja imam am3 proc na am2 maticnoj :P
Ja radim s dual core 1.9 na dual core 2.5 Al ocito to se ne isplati ?
Evo bas gledam cjene nekih Quad core procesora su slicne ovima najjacim dual core procesorima.
Da uzem quad core amd ? I koji mogu s obzirom da mi trenutno am2+ dual core radi na maticnoj
Odlicno, ja sam iz SPlita
nista onda cu ocito Quad core uzeti nego ne znam koji :)
ja bi preporučio ovaj. nije skup ,a dobar. mislim da se bas i ne isplati kupovati jači proc od toga s obzirom na ostatak stroja bolje da razliku do phenoma 955 be potroši na još 2 gb rama. provjeri jel ti matična podržava da ne bi bilo nisam znao :)
http://www.protis.hr/products/details/cpu-desktop-phenom-ii-x4-925-28ghz-8mb-95w-am3-tray/47371
Fala ljudi javim se danas oko podne i nes da vidim sto cu uzet.
i imam 3 gba rama odnedavno
nista trebao bi uzet taj koji si preporocui? Oce on ici dobru uz 4670 hd ?
pogledaj prvo koje ti procesore podržava matična, da sad nebi kupio neki procesor koji ti matična ne podržava
pogledaj prvo koje ti procesore podržava matična, da sad nebi kupio neki procesor koji ti matična ne podržava
kako to mogu vidit ? ima li negdi na netu gdje automatski to napravi
ovaj sam nasao na ebayu http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-AMD-PHENOM-X4-9600-HD9600WCJ4BGD-2-3GHz-/110714502753?pt=CPUs&hash=item19c7193e61
Koju plocu imas?Ja sam iz Splita,pomoci cu ti.
ASUS m2n68-am plus imam
ASUS m2n68-am plus imam
Najbolje bi ti bilo nabavit proc neki kao moj.Athlon II x4.Ploca ti ima suportt samo proceva do 95 watti tdp-a a uz to je mini atx i ima 2+1 phase design.
ASUS m2n68-am plus imam
Najbolje bi ti bilo nabavit proc neki kao moj.Athlon II x4.Ploca ti ima suportt samo proceva do 95 watti tdp-a a uz to je mini atx i ima 2+1 phase design.
znaci da nabavim neki poput ovog s ebaya ? pogledaj gore ako nisi
ASUS m2n68-am plus imam
Ne,preskup za ono sto nudi i jos ce te oglobit za carinu.Uz to se jos dobro grije i lose oca.Kazem ti,bilo koji athlon x3 ili x4 koji ti ide na plocu bi bia odlican.
ASUS m2n68-am plus imam
Ne,preskup za ono sto nudi i jos ce te oglobit za carinu.Uz to se jos dobro grije i lose oca.Kazem ti,bilo koji athlon x3 ili x4 koji ti ide na plocu bi bia odlican.
malo sam zaosta, x3 i x4 su quad corevi zar ne ?
X3 je triple core a X4 quad core.
Zasto ja te kategorije nemogu nac na ebayu ?
da, samo cu preko ebaya kupit. nigdje links ni nista tako da treba toga biti na ebayu
mogu nac PHENOM x3 x4 ali ahtlon x3 x4 ko da ga nema
Kupi polovni na forumu.
Kupi polovni na forumu.
ovo ?
cek znaci meni na maticnu ne mogu phenom ic? ni triple ni quad
Kupi polovni na forumu.
http://www.ebay.com/itm/AMD-Phenom-X4-9100e-1-8GHz-AM2-Quad-Core-CPU-Processor-/400238400393?pt=CPUs&hash=item5d30115389#shId
ovo ?
cek znaci meni na maticnu ne mogu phenom ic? ni triple ni quad
Mogu,samo oni koji su podrzani do 95 watti.Evo ti pa gledaj koji mogu.
Fala :)