Uputstvo za rastavljanje HP

poruka: 4
|
čitano: 4.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Uputstvo za rastavljanje HP 550 laptopa.

Zamolio bih nekoga da me uputi gdje da pronadjem uputstvo za rastavljanje ovog laptopa.

Hvala unaprijed,

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Uputstvo za rastavljanje HP 550 laptopa.
dejson kaže...

Zamolio bih nekoga da me uputi gdje da pronadjem uputstvo za rastavljanje ovog laptopa.

Hvala unaprijed,

koji je razlog te namjere..?? isključivo ti savjetujem servis,a ne igranje i istraživanje...Namigiva

15 godina
neaktivan
RE: Uputstvo za rastavljanje HP 550 laptopa.
Odi na HP-ove stranice i upiši tip laptopa ,pa ćeš tamo dobiti sve podatke i možeš skinuti objašnjenja i u -pdf-u, zatim to isprintaš na papir i imaš kompletnu i preglednu arhivu do u detalje kako se št i gdje raskapa ,samo pročitaj kompletno i do kraka . POZDRAV
17 godina
neaktivan
Uputstvo za rastavljanje HP

Hvala vam. Tako sam i ucinio. Trazio sam nekoliko dana ovaj manual i samo sto sam postavio temu, nadjog ga na webu, na HP-ovoj stranici.

Grije mi se CPU u idle modu na 758MHz ( 1,6 GHz original ) na 50 stepeni a u full loadu ide i na 80, pa sam mislio promijeniti termalnu pastu.

Taj manual se zove jos i EOL ( end of life )  manual.

Elem, rastavio sam ga i sastavio i evo radi, ocistio malo cooler od prasine i spala temp za nekih 5 stepeni. Mozda sa pastom dobijeom jos 5 i upravo tipkam sa njega i nema nikavih projfojpaejgčJĆG LEMA.  :)

sALA mALA

pOzzz

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice