Toshiba Satellite A300D zvuk problem

poruka: 5
|
čitano: 3.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ovako, imam prijenosnik Toshiba Satellite A300D-14P. Kako sam nedavno presao sa Viste na sedmicu, tako mi je i mikrofon prestao raditi. Ne znam u cemu je stvar. U control panelu pod stavkom Sound mi prepozna dva mikrofona, a nijedan ne radi. Ne mogu ga nikako konfigurirati.

Pokusao sam stvar rijesiti sa driverima od Viste, ali onda uopce nemam zvuka. Ima li netko kakav prijedlog ili rjesenje na koji nacin da to rijesim?

Hvala

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satellite A300D zvuk problem

uninstaliraj oba mikrofona. i skini nove drivere za zvuk direktno sa toshibine stranice. al najnovije.

15 godina

I ja sam imao isti problem sa vistinim driverima za mikrofon na win 7, riješio sam tako što sam instalirao drivere za sedmicu i sve radi ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
abt kaže...

I ja sam imao isti problem sa vistinim driverima za mikrofon na win 7, riješio sam tako što sam instalirao drivere za sedmicu i sve radi ok.

Gdje si nasao drivere za Win7?

Na Toshibinoj stranici su najnoviji za Vistu 32-bitnu.

i'm going back to 505...
15 godina
neaktivan

rijesenje je najcesce reinstaliranje drivera za zvuk (realtek). driver mozes skinuti direktno sa toshibinog sajta. mozes unijet serijski broj modela i imaces sve potrebne drajvere ili jednostavno mozes unijeti ime modela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice