Koji brand prijenosnika odabrati

poruka: 7
|
čitano: 1.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupujem prijenosno računalo i još nikako već duže vrijeme odlučiti koji brand prijenosnika odabrati.

Naime ciljam na Dell i Lenovo kao broj 1. i broj 2. HP (kao u najgorem slučaju)

Osobno bi zaobilazio sve ostalo.. Acer, Asus, ViewSonic...

Što vi perferirate? Te želim čuti neka mišljenja o svim tim pojedinostima od branda do branda (Lenova, Dell-a, HP-a, Acer-a, Asus-a, Sonic-a, Toshibe-a, Fujitus-a)

Mane i vrline.

Koji je najkvaliteniji izbor!?

Glasnine kruže da je Lenovo najkvalitetniji i to što je dugotrajan? Jel to istina?

Kakve su riječi o Dell-ovcima?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

1.Što vi perferirate? Te želim čuti neka mišljenja o svim tim pojedinostima od branda do branda (Lenova, Dell-a, HP-a, Acer-a, Asus-a, Sonic-a, Toshibe-a, Fujitus-a)

Mane i vrline.

2.Koji je najkvaliteniji izbor!?

3.Glasnine kruže da je Lenovo najkvalitetniji i to što je dugotrajan? Jel to istina?

4.Kakve su riječi o Dell-ovcima?

1. ja preferiram veci monitor jer ne nosim ga previse doma stoji ili ide na lan party.... neda mi se sada pisati od obrandovima . . ..

2. najkvalitetnije   hmm ima ih ali ja mislim da je THINK PAD najkvalitetniji

3.to sam ti napisao na 2 pitanje da je thinpad bar se tak govori a i vidio sam kod frendice ima 8 godina neki thinkpad i danas dan bez greske ikakve radi

4. dell su super bar ja imam jedan Dell studio i frendovi su neki uzeli studie i super su a inspirion je isto dobar radio sam na njemu i mogu reci da je kvaliteta i sve super,

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koji brand prijenosnika odabrati
Borg789 kaže...

Kupujem prijenosno računalo i još nikako već duže vrijeme odlučiti koji brand prijenosnika odabrati.

Naime ciljam na Dell i Lenovo kao broj 1. i broj 2. HP (kao u najgorem slučaju)

Osobno bi zaobilazio sve ostalo.. Acer, Asus, ViewSonic...

Što vi perferirate? Te želim čuti neka mišljenja o svim tim pojedinostima od branda do branda (Lenova, Dell-a, HP-a, Acer-a, Asus-a, Sonic-a, Toshibe-a, Fujitus-a)

Mane i vrline.

Koji je najkvaliteniji izbor!?

Glasnine kruže da je Lenovo najkvalitetniji i to što je dugotrajan? Jel to istina?

Kakve su riječi o Dell-ovcima?

Iskreno, gledajući sve zajedno i meni je Lenovo daleko naprijed, onda su nekako zajedno Dell i HP.

Sad imam Della kao company standard (nisam imao sreće kao kolege uletiti na TP T seriju), OK je, ali ThinkPadi koje imam i koje kolege imaju su miljama ispred.

Specifični slučajevi (Panasonic i slično) se ipak tu ne računaju.

17 godina
neaktivan
RE: Koji brand prijenosnika odabrati

thinkpad bez razmišljanja..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
neaktivan

A što je s Lenovim Idea padom?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
idepad ti isto mogu preporuciti jer je pre pre pre dobar ima mi ga frend odusevljen je bilo koja igrica pokrene ne max nema trzanja a dao je 5800 za onaj model sa CORE I3 i HD5730 , 640gb, 3gb dddr3 cak je dobio igricu uz lap
AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Thinkpad T serija..

Upravo pišem sa T410

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: