Acer aspire 5742 zg drivers

poruka: 5
|
čitano: 1.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

evo frend mi je dao da mu instaliram Windowse XP na ovaj laptop. Trazio sam drajvere na staranici od acera i tu nastaje problem. Na stranici se mogu pronaci smo drajveri za Windows 7. Trazio sam po netu malo ali sam nasio za Windows XP 64 bitne. Zar je moguce da nema nigdje drajvera za 32 bitne Windowse XP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Acer aspire 5742 zg drivers
telefon kaže...

Pozdrav,

evo frend mi je dao da mu instaliram Windowse XP na ovaj laptop. Trazio sam drajvere na staranici od acera i tu nastaje problem. Na stranici se mogu pronaci smo drajveri za Windows 7. Trazio sam po netu malo ali sam nasio za Windows XP 64 bitne. Zar je moguce da nema nigdje drajvera za 32 bitne Windowse XP?

Pa potraži na stranicama proizbođača što ti fali, imaš popis ovdje od koga je kamera, touchpad, lan, wlan, vga, chipset....

http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3280

16 godina

Zašto XP?

Ja imam isti laptop i većinu drivera sam instalirao s DVD-a koji sam dobio s njim, a sve ostalo što mi treba potražim na Acer službenoj stranici.

Koristim Win7

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svi drajveri sa gore navednog linka što ti je kolega dao su ti za sve verzije Windowsa, ma da ne vidim razlog stavljat XP na ovaj laptop

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Rekao mi frend da se lakse snalazi na XP-u, ja na svojem laptopu imam 7-u. Ma nagovorit cu ja njega pa cu stavit 7-cu i rijesen problem. Hvala na linku, nisam skuzio da su to za sve verzije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice