Evo ja vec ne pusim trecu godinu(radi zdravstvenih razloga).
Naravno da ne,nisam lud.
nikad nisam probao nit neću...
Ne, i općenito na pušače gledam kao na ovisnike i slabiće.
Ajd prvo, al zašto kao "slabiće"?
Zašto ljudi puše? Ili zato da budu cool ili zato da se smire. U oba slučaja epic fail. Ne treba mi cigareta ni da budem cool, a pogotovo ne da se smirim.
Zašto ljudi puše? Ili zato da budu cool ili zato da se smire. U oba slučaja epic fail. Ne treba mi cigareta ni da budem cool, a pogotovo ne da se smirim.
Nitko osim klinaca ne puši da bi bio cool. I ne puše ljudi samo zato da se smire. Pušiš uglavnom zato što uživaš u tome. Primjerice, znaš koji je gušt pušaču popit kavu i zapalit koju cigaretu uz nju na početku dana? Neopisivo
Nitko osim klinaca ne puši da bi bio cool. I ne puše ljudi samo zato da se smire. Pušiš uglavnom zato što uživaš u tome. Primjerice, znaš koji je gušt pušaču popit kavu i zapalit koju cigaretu uz nju na početku dana? Neopisivo
znas koji je gust nepusacu biti bez svih posljedica pusenja ? neopisivo
po meni ni jedan gust ili uzitak nevalja,ako narusava moje zdravlje
Pol mojih frendova kakti faca pusi,nekuzim zabavu u tome? Bolje kupit neki grafu ili rame za te pare neg bacat novce u te glupost,pa cigarete maltene dodu sad 20 kuna!...
Pol mojih frendova kakti faca pusi,nekuzim zabavu u tome? Bolje kupit neki grafu ili rame za te pare neg bacat novce u te glupost,pa cigarete maltene dodu sad 20 kuna!...
Ne maltene nego i dođu 20 kn pa i više
Istina, a kako imam i sam 16 godina govorim iz te perspektive. Gledam ekipu koja uči po 2-3 sata dnevno i onda se nabrijava cigaretama i alkoholom, da sebi i drugima dokažu da su cool.
po meni ni jedan gust ili uzitak nevalja,ako narusava moje zdravlje
Nismo li već spomenuli da je pušenje najčešće iracionalno i da pušači uglavnom ne razmišljaju o potencijalnom narušenju zdravlja? Dobar dio pušača koje poznajem misle da su prenapuhane priče o narušenju zdravlja, spominju primjere ljudi koji su dobili rak a nikad nisu pušili niti su se družili s pušačima itd. Rijetko koji će pušač prestat pušit zbog možebitnih problema sa zdravljem.
Istina, a kako imam i sam 16 godina govorim iz te perspektive. Gledam ekipu koja uči po 2-3 sata dnevno i onda se nabrijava cigaretama i alkoholom, da sebi i drugima dokažu da su cool.
Evo, ja imam 17 godina i kad saznam da me kemičmarka ruši bez razloga, jednostavno mi treba cigareta....
A nebi da ti je grafa zdrava...
u mladosti pušiš da bi se dokazao, pred kraj školske godine pušiš da te smiri jer si zivčan i napet...a posli je gušt uz kavicu zapaliti..
kutija waltera na dan,
jbg živcira me fax xd
Ne nemam naviku uništavat svoj organizam...
ne
prestal 1.06.
Pušim samo najboljim prijateljima
preporuka svima da počmu pušit, dobar je osječaj, opušta, močno
preporuka svima da počmu pušit, dobar je osječaj, opušta, močno
a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se
Zašto plaćat da bi se trova?
Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.
Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.
60 cigara dnevno? Puno brate, puno.
pusio kutiju, kutiju ipo dnevno. prestao sam i sada kada odem na kavu ili kada zaista neznam sto cu s rukama mi je izrazito dosadno.... hej pa izgleda da sam pusio samo radi dosade :P
ja sam dugo bio među ovim "to je glupo, šteta para, nisam nikad pa ni neću, probao odustao, ne :-P, i sl. pi*darije". al počeo sam pušiti uz alkohol, prvo povremeno a sad obavezno... i problem je kaj pijem prečesto zapravo pa onda i pušim. e jbg, a reko sam da se neću trovat s tim sranjima al jednom se živi.
NE
U brate puno, malo previse. Meni je crveni grlo pojeo, malo prejako dere po plucima ali inace najbolja cigareta
NE pušim i nikada neću pušit!!
U brate puno, malo previse. Meni je crveni grlo pojeo, malo prejako dere po plucima ali inace najbolja cigareta
Bome da , kak se one francuske najjace na svjetu zoveju? nemrmem se sad sjetit