Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 278.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Da li pušite?
zoran010 kaže...

Šalim se naravno...

to nije rješenje, pa živimo u liberalnom svijetu, i svatko ima pravo raditi što želi, unutar okvira zakona.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...
zoran010 kaže...

Šalim se naravno...

to nije rješenje, pa živimo u liberalnom svijetu, i svatko ima pravo raditi što želi, unutar okvira zakona.

jel ti kuzis da je ono zajebancija ?

metal
15 godina
neaktivan

Evo ja vec ne pusim trecu godinu(radi zdravstvenih razloga).

....SandMan_CRO....
15 godina
protjeran
Da li pušite?

Naravno da ne,nisam lud.

15 godina
neaktivan

nikad nisam probao nit neću...

Dompa
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
FlyBoy kaže...

Ne, i općenito na pušače gledam kao na ovisnike i slabiće.

Ajd prvo, al zašto kao "slabiće"?

Zašto ljudi puše? Ili zato da budu cool ili zato da se smire. U oba slučaja epic fail. Ne treba mi cigareta ni da budem cool, a pogotovo ne da se smirim.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Zašto ljudi puše? Ili zato da budu cool ili zato da se smire. U oba slučaja epic fail. Ne treba mi cigareta ni da budem cool, a pogotovo ne da se smirim.

Nitko osim klinaca ne puši da bi bio cool. I ne puše ljudi samo zato da se smire. Pušiš uglavnom zato što uživaš u tome. Primjerice, znaš koji je gušt pušaču popit kavu i zapalit koju cigaretu uz nju na početku dana? Neopisivo Osmijeh

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Ige kaže...

Nitko osim klinaca ne puši da bi bio cool. I ne puše ljudi samo zato da se smire. Pušiš uglavnom zato što uživaš u tome. Primjerice, znaš koji je gušt pušaču popit kavu i zapalit koju cigaretu uz nju na početku dana? Neopisivo Osmijeh

znas koji je gust nepusacu biti bez svih posljedica pusenja ? neopisivo 

po meni ni jedan gust ili uzitak nevalja,ako narusava moje zdravlje 

metal
16 godina
Da li pušite?

Pol mojih frendova kakti faca pusi,nekuzim zabavu u tome? Bolje kupit neki grafu ili rame za te pare neg bacat novce u te glupost,pa cigarete maltene dodu sad 20 kuna!...

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pol mojih frendova kakti faca pusi,nekuzim zabavu u tome? Bolje kupit neki grafu ili rame za te pare neg bacat novce u te glupost,pa cigarete maltene dodu sad 20 kuna!...

Ne maltene nego i dođu 20 kn pa i više Smijeh

zakon
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 17:33 (nidjo123).
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Ige kaže...

Istina, a kako imam i sam 16 godina govorim iz te perspektive. Gledam ekipu koja uči po 2-3 sata dnevno i onda se nabrijava cigaretama i alkoholom, da sebi i drugima dokažu da su cool.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
znas koji je gust nepusacu biti bez svih posljedica pusenja ? neopisivo 

po meni ni jedan gust ili uzitak nevalja,ako narusava moje zdravlje 

Nismo li već spomenuli da je pušenje najčešće iracionalno i da pušači uglavnom ne razmišljaju o potencijalnom narušenju zdravlja? Dobar dio pušača koje poznajem misle da su prenapuhane priče o narušenju zdravlja, spominju primjere ljudi koji su dobili rak a nikad nisu pušili niti su se družili s pušačima itd. Rijetko koji će pušač prestat pušit zbog možebitnih problema sa zdravljem.

16 godina
neaktivan
Ige kaže...
Mirko935 kaže...
Ige kaže...

Istina, a kako imam i sam 16 godina govorim iz te perspektive. Gledam ekipu koja uči po 2-3 sata dnevno i onda se nabrijava cigaretama i alkoholom, da sebi i drugima dokažu da su cool.

Evo, ja imam 17 godina i kad saznam da me kemičmarka ruši bez razloga, jednostavno mi treba cigareta.... 

Vir prudens non contra ventum mingit...
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A nebi da ti je grafa zdrava...

u mladosti pušiš da bi se dokazao, pred kraj školske godine pušiš da te smiri jer si zivčan i napet...a posli je gušt uz kavicu zapaliti..

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

kutija waltera na dan,

jbg živcira me fax xd

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne nemam naviku uništavat svoj organizam...Belji se

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

ne

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

prestal 1.06.Smijeh

jura
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pušim samo najboljim prijateljima Cool

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
Da li pušite?

preporuka svima da počmu pušit, dobar je osječaj, opušta, močno Cool

16 godina
neaktivan
bik kaže...

preporuka svima da počmu pušit, dobar je osječaj, opušta, močno  Cool

a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se  Plač

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Zašto plaćat da bi se trova?

ispravite me ako sam u krivu
17 godina
neaktivan

Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.

17 godina
SPLICO212 kaže...

Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.

60 cigara dnevno? Puno brate, puno.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

pusio kutiju, kutiju ipo dnevno. prestao sam i sada kada odem na kavu ili kada zaista neznam sto cu s rukama mi je izrazito dosadno.... hej pa izgleda da sam pusio samo radi dosade :P

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

ja sam dugo bio među ovim "to je glupo, šteta para, nisam nikad pa ni neću, probao odustao, ne :-P, i sl. pi*darije". al počeo sam pušiti uz alkohol, prvo povremeno a sad obavezno... i problem je kaj pijem prečesto zapravo pa onda i pušim. e jbg, a reko sam da se neću trovat s tim sranjima al jednom se živi.

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

NE

15 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

U brate puno, malo previse. Meni je crveni grlo pojeo, malo prejako dere po plucima ali inace najbolja cigareta Namigiva

Neki su glupi i bez Facebooka.
15 godina
Da li pušite?

NE pušim i nikada neću pušit!!

Smijeh

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
16 godina
neaktivan
Zuja kaže...
SPLICO212 kaže...

U brate puno, malo previse. Meni je crveni grlo pojeo, malo prejako dere po plucima ali inace najbolja cigareta Namigiva

Bome da , kak se one francuske najjace na svjetu zoveju? nemrmem se sad sjetit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice