Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 278.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Da li pušite?
wyks kaže...

Sve u redu u tom slučaju, ali recimo ja sam imao diskusiju s ljudima koji nisu htjeli doći prijateljima na piće u njihov stan jer nisu smjeli pušiti.

Ja ću imati razumijevanja prema pušaču koji razumije da samim pušenjem mora imati veću dozu pristojnosti od nepušača (naravno ako ovaj potonji nije kreten što ustvari i nema veze s pušenjem ali neka). Koliko god se pušač pozivao na pravo i svoju slobodu i užitak, to nije užitak svakome, a činjenica je dimom ometaš tuđi gušt i slobodu.

Inače veliku većinu stvari smo raspravili već u temi Pušiona, ali vidim da je ovo još uvijek gorljivo pitanje.

Postaviti ću jedno pitanje za koje nisam dobio zadovoljavajuće odgovore u Pušioni:

Na klupi u parku sjede dvoje ljudi, pušač i nepušač. 

Pušač pripali cigaretu. Tko bi se trebao dignuti?

Onda su to idioti, ako im je vec kriza nek izadju na balkon ili ispred zgrade i zapale. Nedoci kod prijatelja jer nesmijes pusit... to je idiotizam.

Butcher kaže...

Već 2.5 godine sam čist nakon 8 godina pušenja po 2 do 3 kutije dnevno!

Svaka cast!!! Meni je ujac nakon 20 godina pusenja dvije kutije dnevno jedan dan rekao samo dosta i ima vec 10 godina nije duvan u usta stavija.

I'm going woo woo
15 godina
Da li pušite?

Ne.

WTF
16 godina
Da li pušite?

ponekad, samo rekreativno

Dajem demonoid pozivnicu na pm
17 godina
Da li pušite?

Meni jedna stvar nije jasna, kad ste povukli prvi dim jel vam bio sladak i jeste li se osjećali da guštate? Ako je odgovor NE onda pobogu što ste nastavili pušit? Eto čisto me zanima, ne želim nikog uvrijedit niti omalovažit niti nazvat slabićem, samo čista znatiželja. Ja nepušim, probao sam jednom cigaru i naravno slijedio je kašalj i pljuvanje. Probao sam i pivu i nakon toga sljedilo je pljuvanje jer je imala okus... neznam čega samo nije bilo lipo ili slatko. :P

Jedini razlog koji meni pada na pamet je to da se uklopite u društvo, kako sa pušenjem tako i sa konzumiranjem alkohola. Neznam, kad sidnem u društvu svi oko mene piju pivu a ja tučem kako, 3u1 ili neki sok. Sad bi me netko mogao upitat "pa što piješ kakao, 3u1 ili sok", jednostavan je odgovor "jer je slatko", i bilo je slatko od prvog dana kad sam proba kako ili 3u1 (s mlikom) ili neki sok pa sam zato i nastavio.

Sad me zanima vaš prvi doživljaj nakon uvlačenja prvog dima zbog kojeg ste, prepostavljam, nastavili dalje konzumirat duvan.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Meni jedna stvar nije jasna, kad ste povukli prvi dim jel vam bio sladak i jeste li se osjećali da guštate?

Da.

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
17 godina
Vakaka kaže...

Meni jedna stvar nije jasna, kad ste povukli prvi dim jel vam bio sladak i jeste li se osjećali da guštate? 

Da... pogotovo kad me prva cigareta odvalila ko majmuna :) Nazalost, naviknes na nikotin pa te ne puca nakon par dana. Al dobro... uvijek postoji joint :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 9:30 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Vakaka kaže...

Da... pogotovo kad me prva cigareta odvalila ko majmuna :)

Same here. Znam da mi se vrtilo u glavi i da sam skoro povratio. :)

Nakon toga milina.

17 godina
VirtUoso kaže...
tnakir kaže...

Da... pogotovo kad me prva cigareta odvalila ko majmuna :)

Same here. Znam da mi se vrtilo u glavi i da sam skoro povratio. :)

Nakon toga milina.

Jednog odvalila ko majmuna, drugom se vrtilo u glavi skoro do povraćanja i oba nastavila dalje pušit, znači tebi je gušt kad ti se povraća ili kad te odvali ko majmuna O.o

Šta onda kad imate proljev, to vam je gušt samo takvi?

Sorry ljudi morao sam, šala naravno. Smijeh

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Pa... da. Da...

17 godina
VirtUoso kaže...
Vakaka kaže...

Pa... da. Da...

Gušt ti trčat svaki 2-5min na WC? Ajde dobro, kako kažu "100 ljudi 100 ćudi"... ili lažeš samog sebe, ali to ti najbolje znaš. :)

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne lazem, matere mi. Ajd' sad dosta off-topica.

15 godina
neaktivan

Ja pušim plawi walter,jbg navuko me.

Zaljevam mame za sitne pare!
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pustim vec 4 godine, prva cigareta ronhil i s prve u sebe, nema kasljanja ni nicega. To je meni znak da sam roden za pusaca (sala) Smijeh

Inace kutija malbora dnevno..

Neki su glupi i bez Facebooka.
16 godina
odjavljen
Da li pušite?

da i to vec 13 godina, da znam... a jbg. ljeto izmedju 7 i 8 razreda, u istoj veceri se propusio i propio. prije plavi valter, iliti otrov a u zadnje 2 godine motam duhan i to golden virginia. 36kn za 50 grama koji mi traju nekih tjedan dana. kad kupim kupim baksu tj pakovanje od 10 komada koje mi traje nekih 2 mjeseca.

ja na pusenje u 2 mjeseca potrosim oko 500 kn (tu racunam i filtere i rizle). i imam jednu lijepu torbicu posebno napravljenu za drzanje duhana, lijepa kozna s jednim djepicem za rizle. i naravno srebrni zippo.. frajer sam, znam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

da i to vec 13 godina, da znam... a jbg. ljeto izmedju 7 i 8 razreda, u istoj veceri se propusio i propio. prije plavi valter, iliti otrov a u zadnje 2 godine motam duhan i to golden virginia.

Jesi li probao DRUM?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
Da li pušite?

Golden virginija je 5x bolja od Druma/Samsona i slicnih. Meni osobno je najbolji Lucky Strike za motanje. Nije suh ko onaj u kutiji, vrhunski okus.

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
Da li pušite?

Fuj to!!!

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Golden virginija je 5x bolja od Druma/Samsona i slicnih. Meni osobno je najbolji Lucky Strike za motanje. Nije suh ko onaj u kutiji, vrhunski okus.

na njega jos nisam naisao ali volio bi ga probat. dok sam trazio sto cu motat sam kusao i drum, samson, old holborn (ne znam kako se pise), bali shaqu (tako nekako), van elle i tek kad sam probao virginiu sam se odusevio - miris, jaka vlaznost, okus ma divota. sve ostalo mi je bilo sranje... suho ili smrdi, ma fuj.

e i ovi su mi najbolji papirici, smoking naravno, zelene s malo otkinutim rubovima da lakse klizne... mrzim one prozirne rizle, svako malo se gasi cigareta

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zar ne rabis lulu ponekad da bi izgledao je*acki ... :)))

POnesem ponekad lulu od ruzinog drveta pa dimim ...ko` Tito :)))

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
skank666 kaže...
tnakir kaže...

na njega jos nisam naisao ali volio bi ga probat. dok sam trazio sto cu motat sam kusao i drum, samson, old holborn (ne znam kako se pise), bali shaqu (tako nekako), van elle i tek kad sam probao virginiu sam se odusevio - miris, jaka vlaznost, okus ma divota. sve ostalo mi je bilo sranje... suho ili smrdi, ma fuj.

e i ovi su mi najbolji papirici, smoking naravno, zelene s malo otkinutim rubovima da lakse klizne... mrzim one prozirne rizle, svako malo se gasi cigareta

Problem je kod virginije sto se i ona brzo osusi... iako imas onaj ko zipper za zatvorit.

I'm going woo woo
17 godina
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Zar ne rabis lulu ponekad da bi izgledao je*acki ... :)))

POnesem ponekad lulu od ruzinog drveta pa dimim ...ko` Tito :)))

Neda mi se puchkat... ja kad pusim volim da to ide u pluca... :)

Bolje dobit rak pluca nego rak grla. Pluca se mogu presadit, grlo ne :))))))))

Salu nastranu... ne volim te cigare/lule. Od cure stari uziva u cigarama (Romeo & Julete) i slicnima... meni je to bzvz... neznam koji je gust pusit ako ne uvlacis.

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen

pa i ne bas.. istina sada kad su temp visoke zadnjih par pljugi obavezno bacam tj prasinu ali po normalnijim uvjetima stvarno se nemam zasto zalit.. 

ali ima jedna fora za taj problem, mala fetica jabuke ili samo kora (nisam siguran) i to drzi vlaznost.. mislim da cak i list kupusa

17 godina
skank666 kaže...

pa i ne bas.. istina sada kad su temp visoke zadnjih par pljugi obavezno bacam tj prasinu ali po normalnijim uvjetima stvarno se nemam zasto zalit.. 

ali ima jedna fora za taj problem, mala fetica jabuke ili samo kora (nisam siguran) i to drzi vlaznost.. mislim da cak i list kupusa

Da... to sam i ja cuo...

Iako ne pusim skiju... pozute zubi od toga...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Bong for the win!

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Auu kolika tema,od sinoć kad sam je otvorio već 115 odgovora i 4 strane.

Samo komentarišite :)

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
neaktivan
Ajd da napišem i ja pokoju...
Pušim ponekad, ali bome guštam... Dakle, pušim Golden Virginia-u koja mi traju po 2-3 mjeseca, ponekad i više... Inače sam gurman što se tiče klope, pa kada složim neko dobro jelo, prvo popijem viljamovku, uz jelo otvorim butelju, nakon toga kolač maznem i odem lijepo na zrak malo jer ne pušim u kući, uživam dok lagano smotam duhan i onda zapalim i uživam uz vino i ponekad tamnu čokoladu, ovisi što pijem... NIKADA ne zapalim poslije toga isti dan, obično za tjedan ili više dana... Eto, ipak se može uživati u cigari, bar ja... tako da jednim dijelom shvaćam pušače koji svaki dan puše, ja već ofrljle 6 godina ne pušim aktivno...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dobar je Samson, najviše mi se svidio Malboro Light, ali ga kod nas nema za kupiti.

DRUM je suviše jak, ne volim "jaki" duhan.

samson samson
Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina
neaktivan

Evo da i ja kažem koju, ne pušim od korizme ove godine (17.02) i to nakon 21 godine pušačkog staža (počea sa Croatiom, završia sa bilim Walterom, i da metuzalem sam, imam više pušačkog staža nego pola forumaša godina), moram vam reć da nepušenje ima svojih dobrih (nema više kašlja, zubi su manje žuti, lakše se diše...) ali iz mog iskustva i loših strana (nabacia 10kg, sad imam 110 i dobro osječam taj višak) ali me jedna stvar posebno intrigira, naime pušia sam 2 kutije dnevno i sad sam mislija da ću osjetit na novčaniku tih 600-700kn misećno ali ubijte me ako ja znam di su te pare, ali svejedno ipak je život bez duvana bolji.

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

...ali iz mog iskustva i loših strana (nabacia 10kg, sad imam 110 i dobro osječam taj višak) ali me jedna stvar posebno intrigira, naime pušia sam 2 kutije dnevno i sad sam mislija da ću osjetit na novčaniku tih 600-700kn misećno ali ubijte me ako ja znam di su te pare, ali svejedno ipak je život bez duvana bolji.

Kako si se uspio udebljati?

Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina
Da li pušite?

Ljudi non stop jedu da razbiju nikotinsku krizu...

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice