Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 278.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Da li pušite?
Što ima dobro u pušenju? Pogotovo kod 'mladeži' (kao ja, ti Virtuoso i sl.)? Da se praviš važan pred ekipom?
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
neaktivan
@boxer, ma ono je više bila šala, ne nazivam ja vas slabićima, to je bio neki odgovor koji bi 'Leteći Dečko' napisao (valjda)...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Što ima dobro u pušenju? Pogotovo kod 'mladeži' (kao ja, ti Virtuoso i sl.)? Da se praviš važan pred ekipom?

LOL! Sorry, nisam bas toliko glup da razmisljam na taj nacin. Cuj, pravit vazan pred ekipom,lol...

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
16 godina
neaktivan
Pa, dobro, reci Virtuoso, što ima u tome tako 'dobro'? Taj neki osjećaj uvlačenja katrana i ostalih njeSra? Ne kužim... Ajd da je marihuana, ili neke vanilla kubanke, ali 'obične' cigarete poslije kojih smrdiš i ti i tvoja roba i svi oko tebe...
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ajd prvo, al zašto kao "slabiće"?

Kao što šef veli....

Ne znam, kako bi ti nazvao nekoga tko želi prestat nešto, a ne može, nema volje, snage, izdržat malo...

Ovo se odnosi na one koji žele prestat pušit a kao "ne mogu". Eto, moj stari je par puta i raznim načinima pokušavao prestat, ali nakon mjesec dana uvijek se vraćao.

Doduše njega je stara tjerala da prestane pušit...

Ne znam sad točno brojku, al' iznenadio bi se koliko puno pušača želi prestati pušit, a koliko ih malo uistinu baci taj otrov.

A   najgluplje su mi one izlike: cigareta mi pomaže da se smirim, da se olakšam stresa, ili da je nervozan ako ne zapali.

Čiste gluposti, riječ je o običnom opojnom učinku nikotina, ili o apstinencijskoj krizi...

Kako se obični ljudi uspiju nosit sa stresom, ili kako su se pušači nosili sa stresom dok još nisu pušili...

Sve izlike kojima pravdaju svoju slabost (jer nešto slabost ako ne možeš bez toga nečega)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...
boxer kaže...

Ajd prvo, al zašto kao "slabiće"?

Kao što šef veli....

Ne znam, kako bi ti nazvao nekoga tko želi prestat nešto, a ne može, nema volje, snage, izdržat malo...

Ovo se odnosi na one koji žele prestat pušit a kao "ne mogu". Eto, moj stari je par puta i raznim načinima pokušavao prestat, ali nakon mjesec dana uvijek se vraćao.

Doduše njega je stara tjerala da prestane pušit...

Onaj tko zeli prestati taj ce prestati...

Nema tu puno pametovanja. Bitna je samo volja.

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Popušio sam samo nekoliko cigara u životu,a to je bilo zbog isprobavanja.Zgadile su mi se od prvog puta.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

LOL! Sorry, nisam bas toliko glup da razmisljam na taj nacin. Cuj, pravit vazan pred ekipom,lol...

Zašto si onda počeo pušit; iz potrebe, ili da ispadneš malo više kul, odraslo pred nekom trebom?

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 0:36 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa, dobro, reci Virtuoso, što ima u tome tako 'dobro'? Taj neki osjećaj uvlačenja katrana i ostalih njeSra? Ne kužim... Ajd da je marihuana, ili neke vanilla kubanke, ali 'obične' cigarete poslije kojih smrdiš i ti i tvoja roba i svi oko tebe...

Da.

----

FlyBoy: Ne razumijem. Kako mislis 'odraslo' ? LOL!  Pusim iz razloga poznatog samo meni i to je to.

Ne mislim dalje objasnjavati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 0:37 (VirtUoso).
15 godina
protjeran
Popušim tu i tamo nekom frendu.

Šalim se, ne pušim niti namjeravam početi i ne vidim uopće svrhu toga.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ne mislim dalje objasnjavati.

Onda ne moj ni ulazit u raspravu, ako ne misliš do kraja branit svoje stajalište. Nadam se da je bar neki dobar razlog (iako me stvarno ne zanima).

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Nope...

i ponosan sam na to...Belji se

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan

recite da nepušenju, toga se ja držim

16 godina
odjavljen
Da li pušite?

Je da citajuci ovdje mogu svasta procitati, ali moram priznati da sam iznenadjen mla'cima koji se nisu navukli na to s*anje...

Sve cestitke. I samo naprijed.

Ostalima - ostavite se toga. U tome nema nista vise od obicnog frajerisanja, a kasnije to ulazi u ovisnost.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 0:48 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Nope.

Ne vidim ništa zabavnog u tome, a i novčanik mi je relativno prazan.

4chan always finds a way!
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Prestao prije 4 mjeseca, nakon 14 godina. Do**zdilo mi. Sad skoro normalno dišem, i vratio mi se njuh.

Do nove godine ko novNamigiva

Stari avijatičar...
16 godina
odjavljen
johi bro kaže...

Prestao prije 4 mjeseca, nakon 14 godina. Do**zdilo mi. Sad skoro normalno dišem, i vratio mi se njuh.

Sto bi rekli u klubu ljecenih alkoholicara - sve cestitke Cool

15 godina
neaktivan
pušim jedino ako mi se lik stvaro svidi (šala). Ne pušim jer nevidim smisao pušenja. To je bacanje para na nešto što te truje a ne donositi ništa dobrog
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
johi bro kaže...

Sto bi rekli u klubu ljecenih alkoholicara - sve cestitke Cool

Misliš klub lječenih pušioničara? Osmijeh

Stari avijatičar...
17 godina
thuglife kaže...
danfa123 kaže...

ovisi!!! mislis na cigarete???

Bilo bi mi čudno da misli na išta drugo...

OT: Jesam, planiram prestati.

@tnakir, nije li to malo previše ( naročito ako je žuti )?

Ne... kutija zute deve dnevno nije previse... znao sam prije 2 kutije bijelog marlbora satrat...

FlyBoy kaže...

Ne, i općenito na pušače gledam kao na ovisnike i slabiće.

Ti nemas pojma koji je gust zapalit nakon rucka ili seksa... ili za kavom... I jedno i drugo i trece su duplo bolji uz cigaretu

VirtUoso kaže...
Šef kaže...
Pa valjda zato što se ne možete oduprijeti?

Tko kaze da svi to zelimo?

Bas tako...

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
johi bro kaže...

Misliš klub lječenih pušioničara? Osmijeh

Ma nema toga kluba Cool. Osim, mozda kluba popusionicara...

Uglavnom, kako rekoh - sve cestitke...

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

ne. fora koju sam cuo jednom pusacu je bila da prede u pedere, onda ce besplatno pusiti xD

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ti nemas pojma koji je gust zapalit nakon rucka ili seksa... ili za kavom... I jedno i drugo i trece su duplo bolji uz cigaretu

Mozda tebi, ali zensko nakon seksa zeli jos seksa, a ne da palis cigaretu i da joj dimis dok se sama zapitkuje - o Boze, hocu li naci muskarca koji svoji manjak seksualne aktivnosti ne nadoknadjuje guranjem cudnih predmeta u usta Cool

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
tnakir kaže...

Mozda tebi, ali zensko nakon seksa zeli jos seksa, a ne da palis cigaretu i da joj dimis dok se sama zapitkuje - o Boze, hocu li naci muskarca koji svoji manjak seksualne aktivnosti ne nadoknadjuje guranjem cudnih predmeta u usta Cool

Ne.... poslije seksa i cura i ja zapalimo jer je to gust... a poslije... eh :)

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ne.... poslije seksa i cura i ja zapalimo jer je to gust... a poslije... eh :)

Ne zelim ovo niti zamisliti... Brrrr...

I kakav gust. Cista ovisnost.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Gdje piše da nešto što je ovisnost ne može biti gušt? Belji se

16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Gdje piše da nešto što je ovisnost ne može biti gušt? Belji se

Gusti su gusti, a ovisnost je ovisnost... Cool

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Rasprave tipa vjernici/nevjernici, pusaci/nepusaci se ne isplate. Smijeh

Velim, pusim iz razloga sto to VOLIM. Ejmen.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Gusti su gusti, a ovisnost je ovisnost... Cool

A gušti o kojima si ovisan su još veći kad napokon ubiješ krizu, kao kad pušiš, par sati ne zapališ i onda... Da vidiš, cvjetaš od sreće Osmijeh

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ajde molim te ne pričaj gluposti. Što bi onda drogeraš trebao reći; ti neznaš koji je gušt povuć liniju bijelog nakon sexa. 93 puta bolje nego obično.

Pušenje ubija, and thats a fact. Ono što ti nazivaš bolje ja nazivam ovisnost. Ti ne utažuješ svoju želju za dobrim jelom npr. kada zapališ poslije ručka, nego svoju ovisnost o cigaretama. Ili možda janjetina uistinu ima bolji okus uz katran?

VirtUoso kaže...

Tko kaze da svi to zelimo?

Ako voliš trovat sebe samo izvoli, ali trovat nekog drugog?

Jel bi htio prestat pušit kad bi imao malu bebu (ako već i nemaš) ili bi radi svog gušta(ovisnosti) trovao i bebu.

Ili, jel bi se kajao što si pušio cijeli život i nakon 2 pretrpljenog moždanog udara(moja baba) i proklinjao dan kad si prvi put zapalio.

Btw. jel ti znaš koji je gušt udahnut punim plućima bez nekog otrova u njima, nakon ručka ili seksa...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice