Tele2 internet 20GB Iskustva

poruka: 3
|
čitano: 3.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mislim si kupiti karticu od Tele2 onu za 100kn mjesečno(+RF naravno) na pretplatu u kojoj je uključeno svaki mjesec 20GB prometa.(uz ugovor na 24mj.)
Zanima me ako netko koristi tu tarifu da mi javi njegova iskustva s tim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tele2 internet 20GB Iskustva
martanbj kaže...
Mislim si kupiti karticu od Tele2 onu za 100kn mjesečno(+RF naravno) na pretplatu u kojoj je uključeno svaki mjesec 20GB prometa.(uz ugovor na 24mj.)
Zanima me ako netko koristi tu tarifu da mi javi njegova iskustva s tim.

Kao prvo nebi preporučio odmah a možeš tek kasnije odlućit. Prije svega najvažnije da posudiš od nekog tele2 stik te i isprobaš kakav im je signal na tvom mjestu prebivalište a postoji više mjesta koji nisu pokriveni signalom. U mjestu zavisi signala ali nisu svi isti a postoje razlićita jakost signala. Valja prvo isprobaš pa onda kupiš na sigurno. Jedan je lik kupio i uzeo na pretplatu i kad se spojio i dobio vrlo slab signal onako ko mob koji hvata GPRS vezu. Pa se sporo surfa a nisu mogući dostići do limita.

Kod mene u Bjelovaru iako ja na selu živim.

Test VIP mreže sa USB stickom  GPRS/EDGE 5 crta znači odličan signal, a UMTS/HDSPA 1-2 i nekad ima nekad nema.

Test T-Mobile sa USB stickom  GPRS/EDGE 5 crta isto odličan a UMTS/HDSPA 4-5 CRTa odličan signal.

A Tele2 nisam isprobao jer nemam ko će mi posudit da isprobam kakav im je signal s usb sticka.

I nakraju sretno sa odlukom.

14 godina
neaktivan
Evo koliko znam,kod mene u selu ima 3G samo tele2 na frekvenciji od 900MHz, tako da mi treba stick koji moze radit na toj frekvenciji.
Moram kupiti stick koji to podrzava pa cu vidjeti
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice