Teoretski bez ikakvih problema...
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.111.382
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaaaa..sry...čitoa sam bez razmišljanja.....zahebo se ja....al čudno mi je kad sma rekao ovima u SZK dali će cijena bit nakon toga 183 kn on mi je rekao da hoće...pa ono..
Znači - ja brzinu 10mbps prvih dva mjeseca plaćam po cijeni 4mbps, a nakon ta dva mjeseca 110kn?
Znači - ja brzinu 10mbps prvih dva mjeseca plaćam po cijeni 4mbps, a nakon ta dva mjeseca 110kn?
Upravo
da
sam da mrdnu guzicom i promjene ove stare bakrene vodove i polutrule drvene bandere i osiguraju svima tih pišljivih 2mbps!
evo brzina povecana takodjer
Evo ja sam stavio dami aktiviraju ovu srednju od 5do10mb za 110kn(valjda budu sutra tokom dana) i budem koristio 2 mjeseca i kasnije se onda vratim na ovu osnovnu od 4mb koju i imam
Evo ja sam stavio dami aktiviraju ovu srednju od 5do10mb za 110kn(valjda budu sutra tokom dana) i budem koristio 2 mjeseca i kasnije se onda vratim na ovu osnovnu od 4mb koju i imam
Nije ti za 110 nego za 80.
Eto, uletio sam i ja grlom u jagode, pa šta bude...vjerojatno ću i ostat na tome ako će mi isporučivati svih 10 mbps.
ja nemogu dodati maxadsl tamo na portalu, veli mi da mi username na odgovara, a kopiral sam ga iz rutera, digo bi si brzinu i ja odma.
ja nemogu dodati maxadsl tamo na portalu, veli mi da mi username na odgovara, a kopiral sam ga iz rutera, digo bi si brzinu i ja odma.
probal si obrisati ono @htnet-dsl (tak nest)
Sto mislite o mojoj internet vezi i dali bi se ispaltilo ici na brzinu od 5-10 mb???
točno to i mene muči, jer koliko god im plaćaš ne isplati im se kopati za nove kable radi 5-6 ljudi
kakvu paricu imam ?
trenutno imam brzinu 4mb i max tv nema mi nikad nikakvih prekida ni nicega...
e sad kad bi povecavo brzinu interneta recimo na 10 bi li dobio punih 10 brzine ili? bi li bilo prekida ?
Svaka čast na brzoj reakciji, ali baš i nisu nešto darežljivi...:/
koliko ti je maksimalna brzina parice?
da li ponuda vrijedi i za trenutne korisnike? pod to mislim da li ce meni kao 10 mbit korisniku racun biti umanjen za tih 70-tak kn? btw, zašto ne postoji flat kod optike?
E i dajte samo da jos pitam,
Kolika je prije bila cijena 5-10 mb/s?
Svaka čast na brzoj reakciji, ali baš i nisu nešto darežljivi...:/
koliko ti je maksimalna brzina parice?
Nemam pojma...:P
E i dajte samo da jos pitam,
Kolika je prije bila cijena 5-10 mb/s?
183kn mislim
eto ja sam se prebacio sa 10 na 15 do 20 Mbita :)
daklem dobit cu vise za istu cijenu koju sad placam tj. 183 kn -... odlican deal
jos da dignu UP na barem 2Mbita bilo bi super
Pitao sam SZK za optiku reko je do kraja godine 75Mbita ce bit dostupno i kaj se tice 4g tj LTE mreze ce
do kraja iste dostupan i pojacan signal u zagrebu i okolici ...tako da se isplati kupit LTE mob i rekli su da ce produzit do 12.mj besplatni 4g
odlicne vijesti
Moraš tamo napraviti novi account i nije to username iz routera nego kojeg ti izmisliš, recimo kao i ovdje na forumu.
Poslije tamo povežeš svoj account sa svojim uslugama kao što su internet, telefon i maxtv ako su isto kod tcom i mobitel ako je na tmobile.
Prebacio se i ja s 4 na 10. Molio ga da tehničar izmjeri dal bi mogao imati baš 10. Nakon par minuta mi veli da imam 21mbps max, tako da nema beda. Iako su skupi mislim da se isplati dati 30kn više za 6mbps brži download.
wow. sto se to desilo t-comu? Valjda im je doslo iz guzice u glavu da im je dobit sve niza i niza i da korisnike gube sve brze i brze. sto se tice prijasnjih cijena, ja sam ih zapisao: promet je 101,44 kn (flat bez ugovora) + 183,40 kn (brzina 10 mbps = 284,84 kn, a sada ta ista opcija bez ugovora kosta 212,38 kn što je ušteda od 72,46 kn
Ja sad imam 4 mbit, kada bi zatražio to povećanje, oni bi povećali i 2 mjeseca bih plačao 80 kn.
Mogu li ja u lipnju tražiti da me vrate na 4 mbit?
Ja sad imam 4 mbit, kada bi zatražio to povećanje, oni bi povećali i 2 mjeseca bih plačao 80 kn.
Mogu li ja u lipnju tražiti da me vrate na 4 mbit?
Da.
wow. sto se to desilo t-comu? Valjda im je doslo iz guzice u glavu da im je dobit sve niza i niza i da korisnike gube sve brze i brze. sto se tice prijasnjih cijena, ja sam ih zapisao: promet je 101,44 kn (flat bez ugovora) + 183,40 kn (brzina 10 mbps = 284,84 kn, a sada ta ista opcija bez ugovora kosta 212,38 kn što je ušteda od 72,46 kn
Ne smije tcom stavljati cijene kakve želi nego kakve HAKOM odobri. Da stavi iste kao drugi operateri ili niže onda bi ti drugi propali tako da njih štiti hakom, na kraju mi ispaštamo...
Htjeli su (tcom) prije godinu-dvije staviti MAX pakete jeftinije pa im je hakom zabranio i morali su prepraviti ponudu, sada ti paketi ne nude nikakvu uštedu, jeftinije je uzeti sve usluge zasebno. (jedino zbog tableta koji su bili su ljudi uzimali)
tek 4 mjeseca prošlo i već t com popravlja pakete, i to drasticno. ja se sjecam da od dizanja dl-a (2->4 mbit) do dizanja ul (256->512 kbit) je prošlo nekoliko godina a sad za ovu promijenu je proslo jedva 4 mj.
do sad je do 20Mbita kostalo 320kn sad je 183kn
jel povecavaju brzine ili samo spustaju cijene?
Spuštaju cijene.