Hvala puno, budem još zvao.
A što se tiče izlaska tehničara na teren, došao je čovjek i rekao mi da sam "previše udaljen od centrale" te da je to razlog pucanja veze i konekcije..
Hvala puno, budem još zvao.
A što se tiče izlaska tehničara na teren, došao je čovjek i rekao mi da sam "previše udaljen od centrale" te da je to razlog pucanja veze i konekcije..
pitanje za one koji imaju iskon.tv:
nakon zadnjeg updejta (mozda tj dana), da li ste uspjeli vratiti programe po redu, dakle ja sam prije imao od 1 do 30 cca poredani programi po svojoj volji koje cesce gledam, sad nakon updejta su uveli kao kategorizaciju, npr prije rtl living mi bio na 10, a sad je 604 i nemogu nac nigdje gdje da to promjenim...isao sam pod moje kanale i tamo selektirao sve one koje gledam, pa su se poredali po tom redu, ali svejedno svaki ima svoj broj...jednostavno vise ne nadem opciju da dam svakom kanalu svoj broj...sto me uzasno zivcira...svaki prijasnji updejt mi pobrkao kanale, ali sam ih uspio vratiti svako na svoj broj
Evo obavio prelazak sa tcoma na iskon. Sve je rješeno u roku 3 tjedna, za sad sve radi u najboljem redu (jučer me aktivirali u podne). Sad me zanima sljedeće, da li sam dužan vratiti router tcomu, tj. da li će me oni to tražiti il im trebam sam poslati router natrag? Ne želim plaćati kasnije nekakve cifre za njihov uređaj ako ne trebam..
Koje routere Iskon dijeli, jel su pouzdani? Kakvi su Wifi signali?
Speedtouc dijele ja ga dobio i ne valja domet wifi na tri metara jako loše.
Ekipa koja je oko 1500 M od centrale, jel vam veza stabilna, imate li pucanja kakvih?
ja sam 300m pa mi se desi da se resetira i na minutu dve nema neta...ali ostalo siba, imam 20/5, izmjereno max 64 mbit iz postavka rutera...
Ja imam ZyXEL VMG5313-B30A, od centrale sam kakvih 500-tinjak metara, brzina je 20/5 Mbit i ne varira, al tu i tam veza pukne, niš strašno. Najgore je kaj su na routeru okljaštrili software, nema opcije da se wifi gasi automatski u određeno vrijeme ko kod P2601HN .
Jel zna tko dal bi mi to oni omogućili na zahtjev, ili da ga "crackam"?
Malo glupasto pitanje.
Cijene njihovi paketa na stranici su s PDVom ili bez? Znači dodatni trošak su mi samo pozivi ovisno o kojem je paketu riječ?
Evo obavio prelazak sa tcoma na iskon. Sve je rješeno u roku 3 tjedna, za sad sve radi u najboljem redu (jučer me aktivirali u podne). Sad me zanima sljedeće, da li sam dužan vratiti router tcomu, tj. da li će me oni to tražiti il im trebam sam poslati router natrag? Ne želim plaćati kasnije nekakve cifre za njihov uređaj ako ne trebam..
Ako imas ruter do 2009te, onda nikom nista, ako imas nakon 2009te, onda ces morat vratiti.
Ko sto napisah, ak ruter imas *ranije* od 2009te, nitko te ne dira. Frend pito, isto mu osto sx763 na tu foru...
Koliko znam iskon je oduvijek davao opremu u najam pa će možda jednog dana ipak tražiti. No daj im bilo koji SX763, kupi i na njuškalu za 50kn ako baš budu tržaili.
pozdrav svima
ako može savjet
nude mi u Splitu u našoj zgradi uvođenje fttb
plaćali bi nam 200kn + 50kn za struju
ja sam predstavnik stanara , pošto nisam u toku
dali da im to odobrim ili ne
inače u zgradi imamo bnet i parice
Hvala svima na odgovorima
Mislim da nemoze bolje od tog. Prihvati. Em vam ne buse nista po zgradi, uvedu optiku na dnu zgrade i onda do stanova vam ide sve preko bakra kao i dosad. A kazes jos da ce oni vama placat nesto u pricuvu :) Pa kud bolje.
pozdrav svima
ako može savjet
nude mi u Splitu u našoj zgradi uvođenje fttb
plaćali bi nam 200kn + 50kn za struju
ja sam predstavnik stanara , pošto nisam u toku
dali da im to odobrim ili ne
inače u zgradi imamo bnet i parice
Hvala svima na odgovorima
Evo bili , potpisali ugovor i dolaze sutra stavit ftb u zgradu !
Kakvi su tehničari iskonovi što se tiče žurnosti?
Danas sam prijavio kvar, crko mi je router. Može biti da je samo adapter a može biti da je router ili oboje. Surfao normalno kad su se odjenom ugasile sve lampice i to je bilo to. Više ne daje nikakve znakove života.
Tek sam nekih 2 mjeseca na iskonu (30/5 Sl. Brod) i do sada sam bio prezadovoljan.
Ovo je prvi kvar koji se desio pa me zanima kad mogu očekivati da će se ovo riješiti?
Evo pohvale za Iskon tehničare. Već ujutro u 9h me zvao i došao zamjeniti komplet router. Sad radi ko sat opet.
Taj isti koji vec imas.
Jel netko zna, da li postoji mogućnost da se preko web-a napraviti redoslijed kanala na iskon TV-u? Pustili su novi update i sve mi je kanale poremetio.
Da ne moram svaki posebno sa daljinskim prebacivati na željeni broj.
Jel netko zna, da li postoji mogućnost da se preko web-a napraviti redoslijed kanala na iskon TV-u? Pustili su novi update i sve mi je kanale poremetio.
Da ne moram svaki posebno sa daljinskim prebacivati na željeni broj.
Itko?