Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.340
|
čitano: 1.388.112
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Hvala puno, budem još zvao.

A što se tiče izlaska tehničara na teren, došao je čovjek i rekao mi da sam  "previše udaljen od centrale" te da je to razlog pucanja veze i konekcije.. 

0 0 hvala 0
15 godina
Iskon "iskustvo"!

pitanje za one koji imaju iskon.tv:

nakon zadnjeg updejta (mozda tj dana), da li ste uspjeli vratiti programe po redu, dakle ja sam prije imao od 1 do 30 cca poredani programi po svojoj volji koje cesce gledam, sad nakon updejta su uveli kao kategorizaciju, npr prije rtl living mi bio na 10, a sad je 604 i nemogu nac nigdje gdje da to promjenim...isao sam pod moje kanale i tamo selektirao sve one koje gledam, pa su se poredali po tom redu, ali svejedno svaki ima svoj broj...jednostavno vise ne nadem opciju da dam svakom kanalu svoj broj...sto me uzasno zivcira...svaki prijasnji updejt mi pobrkao kanale, ali sam ih uspio vratiti svako na svoj broj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Evo obavio prelazak sa tcoma na iskon. Sve je rješeno u roku 3 tjedna, za sad sve radi u najboljem redu (jučer me aktivirali u podne). Sad me zanima sljedeće, da li sam dužan vratiti router tcomu, tj. da li će me oni to tražiti il im trebam sam poslati router natrag? Ne želim plaćati kasnije nekakve cifre za njihov uređaj ako ne trebam..

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Iskon "iskustvo"!
Meni je tako ostao od iskona i onda sam na slijedećem računu dobio stavku od 1.500kn za router. Oa sam ih zvao da sto je to, oni kažu niste vratili, ja reko nitko nije ni tražio, oni kažu, pa eto trazimo i na krsju došli po router i stornirali račun. ☺
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Koje routere Iskon dijeli, jel su pouzdani? Kakvi su Wifi signali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
https://www.iskon.hr/Pomoc-i-podrska/Internet/Routeri-modemi

ZTE i ZYXEL sigurno dijele, Albis i Siemens sigurno ne djele. Za enkom sam malo više siguran da ga dijele, a Speedtouch sam malo više siguran da ga ne djele. Uglavnom su pouzdani, wifi je uglavnom ok. (Kod 2 frenda u zgradi, kroz dva zida i za dosta okolnih mreža radi ok, a kod frenda u kući, u istoj sobi, na dva-tri metra je štekalo. Mijenjali su mu ruter pa sad radi ok. Imaju sva trojica crnog Zyxela). Sestra mi ima ovaj bijeli ZTE, i isto se ne žali ni ona ni njeni.

0 0 hvala 1
10 godina
Ja imam neki bijeli zyxel za adsl. Wifi mi se znao često zamrznuti pa sam ga isključio i nabavio drugi router da mi radi kao acess point. Od tada bez problema.

0 0 hvala 1
9 godina
Iskon "iskustvo"!

Speedtouc   dijele ja ga dobio i ne valja domet wifi  na tri metara jako loše.

0 0 hvala 1
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Ekipa koja je oko 1500 M od centrale, jel vam veza stabilna, imate li pucanja kakvih?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 10:46 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iskon "iskustvo"!

ja sam 300m pa mi se desi da se resetira i na minutu dve nema neta...ali ostalo siba, imam 20/5, izmjereno max 64 mbit iz postavka rutera...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Iskon "iskustvo"!

Ja imam ZyXEL VMG5313-B30A, od centrale sam kakvih 500-tinjak metara, brzina je 20/5 Mbit i ne varira, al tu i tam veza pukne, niš strašno. Najgore je kaj su na routeru okljaštrili software, nema opcije da se wifi gasi automatski u određeno vrijeme ko kod P2601HN .
Jel zna tko dal bi mi to oni omogućili na zahtjev, ili da ga "crackam"?

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Malo glupasto pitanje.

Cijene njihovi paketa na stranici su s PDVom ili bez? Znači dodatni trošak su mi samo pozivi ovisno o kojem je paketu riječ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 13:21 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Da cijene su sa PDV-om.
12 godina
fluj kaže...

Evo obavio prelazak sa tcoma na iskon. Sve je rješeno u roku 3 tjedna, za sad sve radi u najboljem redu (jučer me aktivirali u podne). Sad me zanima sljedeće, da li sam dužan vratiti router tcomu, tj. da li će me oni to tražiti il im trebam sam poslati router natrag? Ne želim plaćati kasnije nekakve cifre za njihov uređaj ako ne trebam..

Ako imas ruter do 2009te, onda nikom nista, ako imas nakon 2009te, onda ces morat vratiti.

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
10 godina
Ja sam na njihov sx763 već puknuo OpenWrt. Prošlo je već dva mjeseca od prelaska i ništa nisu tražili. :D

0 0 hvala 0
12 godina
froxie24 kaže...
Ja sam na njihov sx763 već puknuo OpenWrt. Prošlo je već dva mjeseca od prelaska i ništa nisu tražili. :D

Ko sto napisah, ak ruter imas *ranije* od 2009te, nitko te ne dira. Frend pito, isto mu osto sx763 na tu foru...

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
17 godina

Koliko znam iskon je oduvijek davao opremu u najam pa će možda jednog dana ipak tražiti. No daj im bilo koji SX763, kupi i na njuškalu za 50kn ako baš budu tržaili.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

pozdrav svima

ako može savjet

nude mi u Splitu u našoj zgradi uvođenje fttb
plaćali bi nam 200kn + 50kn za struju
ja sam predstavnik stanara , pošto nisam u toku
dali da im to odobrim ili ne
inače u zgradi imamo bnet i parice
Hvala svima na odgovorima

0 0 hvala 0
10 godina
Iskon "iskustvo"!

Mislim da nemoze bolje od tog. Prihvati. Em vam ne buse nista po zgradi, uvedu optiku na dnu zgrade i onda do stanova vam ide sve preko bakra kao i dosad. A kazes jos da ce oni vama placat nesto u pricuvu :) Pa kud bolje.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ipa1 kaže...

pozdrav svima

ako može savjet

nude mi u Splitu u našoj zgradi uvođenje fttb
plaćali bi nam 200kn + 50kn za struju
ja sam predstavnik stanara , pošto nisam u toku
dali da im to odobrim ili ne
inače u zgradi imamo bnet i parice
Hvala svima na odgovorima

Evo bili , potpisali ugovor i dolaze sutra stavit ftb u zgradu !

15 godina

Kakvi su tehničari iskonovi što se tiče žurnosti?

Danas sam prijavio kvar, crko mi je router. Može biti da je samo adapter a može biti da je router ili oboje. Surfao normalno kad su se odjenom ugasile sve lampice i to je bilo to. Više ne daje nikakve znakove života.

Tek sam nekih 2 mjeseca na iskonu (30/5 Sl. Brod) i do sada sam bio prezadovoljan.

Ovo je prvi kvar koji se desio pa me zanima kad mogu očekivati da će se ovo riješiti?

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 21:51 (Switch).
9 godina
neaktivan
Takve stvari idu u roku jednog radnog dana tako da bi ti sutra trebali zamjeniti. Budu te zvali prije nego dođu.
15 godina

Evo pohvale za Iskon tehničare. Već ujutro u 9h me zvao i došao zamjeniti komplet router. Sad radi ko sat opet.

BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
Iskon "iskustvo"!
na vdslu sam i router je poceo nes srat tj iskon tv a internet na kompu normalno radi rekli da ce sutra doc zamjenit router zna li ko koji router drugi mogu ocekivat tj koje vdsl routere iskon ima u ponudi za vdsl ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iskon "iskustvo"!

Taj isti koji vec imas.

0 0 hvala 1
14 godina
Moja iskustva s iskonom i nisu bas super.. Slika na tvu stalno zatrzava, ugasim router i reciver i ponovno upalim, bude ok, al onda opet ista stvar. Takoder, jednom nismo imali telefona, neta i tva nekih tjedan dana, nazvao kad je doslo do prekida al nis.. zovu oni nas, nekaj pokusavaju al nista ne funkcionira, vele doci ce sutra netko, pa preksutra pa nikako . napokon dosao netko, naravno nista nije sredio, opet zovu, nista. Onda su napokon na kraju nazvali da samo probamo resetirat opet router i onda je proradilo, usput su nam "ocistili" liniju od smetnji jer sam isto zvao bio radi problema sa tvom, al naravno, slabo im to ciscenje bilo kad mi slika i od tada zatrzava. Sreca ugovor ovaj mjesec istice pa idemo dalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
A šta sad opet izbacuju iz lab-a? Neku uranjenu ptičicu koji vrag im to znaći?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Jel netko zna, da li postoji mogućnost da se preko web-a napraviti redoslijed kanala na iskon TV-u? Pustili su novi update i sve mi je kanale poremetio. 
Da ne moram svaki posebno sa daljinskim prebacivati na željeni broj.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jel netko zna, da li postoji mogućnost da se preko web-a napraviti redoslijed kanala na iskon TV-u? Pustili su novi update i sve mi je kanale poremetio. 
Da ne moram svaki posebno sa daljinskim prebacivati na željeni broj.

Itko? 

9 godina
neaktivan
Ne. Jedino s daljinskim.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice