2 kompa na jednoj mrezi, lagg u igricama

poruka: 6
|
čitano: 1.544
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Neznam dali sam stavio u pravu kategoriju ako nisam isprike moderatorima pa premjestite ako je moguce.

Ovako, imam jedan problem, imam 2 kompa spojena na 1 mrezu.

Internet je T-com 2mb/s, i sad kada se na oba dva kompa pokrene cod4 i igra tokom igrice zna doc tezi lag na 2-5sec.

Isto tako ukoliko jedan komp igra cod4 a drugi je na youtube slusa muziku ping osobi koja igra cod se digne na 100-200.

Sad dok kod frenda spojim komp na net isti kakav ja imam to se ne dogada, stovise dok igramo oba 2 cod i upalimo yt obadvojica+ upalimo yt na ipadu ping nam neprelazi 50.

Dali mozda ima neka pogreska u mom routeru?

Da imam SpeedTouch st780.

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 2 kompa na jednoj mrezi, lagg u igricama
CM weitE! kaže...

Pozdrav svima,

Neznam dali sam stavio u pravu kategoriju ako nisam isprike moderatorima pa premjestite ako je moguce.

Ovako, imam jedan problem, imam 2 kompa spojena na 1 mrezu.

Internet je T-com 2mb/s, i sad kada se na oba dva kompa pokrene cod4 i igra tokom igrice zna doc tezi lag na 2-5sec.

Isto tako ukoliko jedan komp igra cod4 a drugi je na youtube slusa muziku ping osobi koja igra cod se digne na 100-200.

Sad dok kod frenda spojim komp na net isti kakav ja imam to se ne dogada, stovise dok igramo oba 2 cod i upalimo yt obadvojica+ upalimo yt na ipadu ping nam neprelazi 50.

Dali mozda ima neka pogreska u mom routeru?

Da imam SpeedTouch st780.

Lp

Boldano je isto kod mene, iako imam 4MBPS Optinet.

clock2much
14 godina

kolku ti frend ima brzinu neta? najvjerovatnije do toga

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: 2 kompa na jednoj mrezi, lagg u igricama

to ti tako mora biti.Ja imam svoj komp i sestra svoj,oba spojena na jedan ruter,i ping je normalan i nema laga dok samo surfa ili je na fejsu,ali kad otvori yt onda lag počinje zbog toga što se video sa yt učitava,tj kao da se skida

14 godina

Ja imam 3 kompa i 2 mobitela spojena pa mi je normalna brzina rijetko akd ima laga 

evo brzine sada dva kompa koriste net na jednom uplajen yt

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Frend ima identicni internet, identicni ruter. sve je isto... imam i ja jos 2 moba i ipad spojen na wifi ali nerade nis... ja sad nezelim da meni ping bude 20 dok ja imam torrente popaljene ni to, neg me sam zanima dail postoji neki nacin da nas 2 mozemo normalno igrat u isto vrijeme igrice ili da jedan moze igrat a drugi na yt normalno da ping neide preko 60-70

EDIT: Evo speedtest upravo napravio

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 0:48 (CM weitE!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice