World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.293.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: World of Tanks
mrki98 kaže...

to je ok :)

imas tutorial kojeg mozes proci za pocetak..

imas i na ubitou malo za pogledat kak se koji tenk igra, a i ne moras - skuzit ces da radis nesto krivo kad ti ekipa bude vikala noob ;)

A baš si mu dao pravi siemka savjet, svaka čast.

16 godina
World of Tanks

Evo jedne bitke od malo prije sa at2 nakon što sam u dve bitke ostao sam i uspjeli su me skinuti.

Ali kako se kaže treća sreća.

Kad sam ostao sam,prebacio sam na gold ammo jer im nisam imao namjeru ostaviti ovu bitku.

\m/ \m/
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije predivne partije za dusevni mir nakon par partija danas di si sam bio naguzen ko veliki.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Prokleta ruska smeca, nerfat ce nam SuperPershing-a {#}{#}{#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/253514-086-superpershing-nerf/

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina
neaktivan

Iz mojih susreta s AT2 vidim da je stvarno žilav. Kakav mu je top. Zašto gold municija??

17 godina
moderator
Stolnik kaže...

Đubrad, kao mijenjaju samo vizuelni model, a promijenili su slope.

15 godina
nine kaže...

totalno poznata situacija.. moje mišljenje je da taj RNG i nije toliko random ponekada. bezbroj puta na killing shot na artyju ili tenku dobim minimalni roll i ne ubijem ga nego ga ostavim na 2, 10, 30 hp-a {#} ili 0 dmg, ili bounce, ili miss i to par puta za redom hahaha.

ali zato znam pogoditi i nešto što ni najmanje ne očekujem {#} nekidan na fjordsima igram sa obj.212, početak partije, spottan neprijateljski t34, ja opucam jer sam već ciljao tu, fulam njega i 1-hitam batchata koji još nije bio spottan {#}{#}

ja maloprije igram m4, rokne me kv-1s i ostane mi 4 hpa...{#} naravno da sam ga posle roknul

Intelovac123 kaže...

Poz ljudi..

Poceo sam igrati ovu igricu..Sta preporucujete da kupim na pocetku i koji su najbolji tenkovi?

za pocetak kupi e-100 i mausa, pa se s njima malo uhodavaj

onda ces uc u minus, pa kupi lowe i t34 za credite

onda mozes iduce uzet is-7 i is-4, pa mozes lagano na mediume{#}

jesi pazio na satu. sve znas? bravo

salim se, naravno

najboljih tenkova nema, i na pocetku od onih koje dobis britanac je najopasniji

za pocetak si procitaj pdf file koji je u wot folderu na hardu "world of tanks game manual"

skrap kaže...

ja juce poceo i nis ne kuzim al napredujem nakon 4 sata pogodio sam nesto hhehhe

dakle, bilo bi lijepo od nas da te obavijestimo da si vec nakon 2 sata postao ovisan. lijeka nema. izljecenja nema. mozes pauzirat, mozes uninstallat, al ces se vratit kad tad

imas jos jedno mjesec-ma kaj pricam- tjedan dana, dok ne dodjes do vecih tiera di ces pocet lagano se nervirat i skuzices zakaj mi na forumu tolko kukamo da nam trebaju 3 doktora

mrki98 kaže...
skrap kaže...

ja juce poceo i nis ne kuzim al napredujem nakon 4 sata pogodio sam nesto hhehhe

imas i na ubitou malo za pogledat kak se koji tenk igra, a i ne moras - skuzit ces da radis nesto krivo kad ti ekipa bude vikala noob ;)

samo ti peglaj dok se ne navuces, poslije je sve lako (osim skidanja:))

kojeg skidanja? s wot-a? nemoj me {#}

p.s.

draga ekipo pozz sa hvara{#}

ocekujem da ce poso minimalno ometat daljnji grajnd{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
13 godina
neaktivan
harrothar kaže...
mrki98 kaže...

A baš si mu dao pravi siemka savjet, svaka čast.

Koliko ja vidim, na kraju tog boldanog je smajli, pa bi reko covjek da je to bilo vise kao sala...

Ako je pametan, skuzit ce i iz ovog sto sam napisao sta treba, a ako ne...

Druga stvar je da ja ne mislim da tu treba studirat 3 godine sto i kako prije nego uzme LT-a i krene polako. Ljudi moji, ovo je igra - zabava, razonoda..!!! Da ne velim da to igraju i klinci. Od frenda mali ima 6 godina i hakla (koliko cujem, mozda bolje nego ja :)), a i moj pomalo... tako da, ne vidim bas potrebe za nekim grcenjem

Kad smo vec to potegli, moram priznat da mi je vec pomalo pocelo ic na q to komentiranje - noob, uninstall...

Imao sam bas danas situaciju di su komentirali "arty fail...". Ja sa SU8 i jos 2 arty-a protiv hummela i meda i skinuo sam ih oboje - najveci xp i dmg.

Hmm... mozda nisu vikali meni arty fail, al eto malo sam se zapjenio ;)

15 godina
Stolnik kaže...

Nije dosta kaj je tromi ko govno, za normalno igranje zahtijeva gold ammo, pun weakspota ko švicarski sir sad ga još nerfajte, svaka čast WG, svaka čast {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Stolnik kaže...

Nije dosta kaj je tromi ko govno, za normalno igranje zahtijeva gold ammo, pun weakspota ko švicarski sir sad ga još nerfajte, svaka čast WG, svaka čast {#}

Tom tenku treba samo kupolu nerfat jer je nerealno sjebana,od naprid 102mm i nemoze ga t34 probit u oni dodatni oklop a moze npr t10 ht od naprid u vecini slucajeva;;recite vi meni di je tu realnost,jebes ti WG i ovaku igru{#}

16 godina
World of Tanks

Problem kod Sp-a je to da kad ga sretnem znam da neće pobjeć kao normalni tenk,nego moram gubiti vrijeme na njega dok druga strana treba moju pomoć.

\m/ \m/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Problem kod Sp-a je to da kad ga sretnem znam da neće pobjeć kao normalni tenk,nego moram gubiti vrijeme na njega dok druga strana treba moju pomoć.

On ide prema tebi,polako ali sigurno...jako polako,ali sigurno...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf u dva dana potrosio 5mil ,kupio e75 i indien pz {#}

btw sta prvo uzet na njima od modula ofc

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Sačuvam pare za ST-1, i onda me prisile ugrabit KT...i to za samo 1.700.000, reko ajde da ušparamo.

Koji moduli su preporučljivi za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Sačuvam pare za ST-1, i onda me prisile ugrabit KT...i to za samo 1.700.000, reko ajde da ušparamo.

Gusje i kupola prije topa, definitivno i naravno motori. Ja sad igram sa e75 i osjecam se ko t95 mozda je cak i on mobilniji ofc kad je full, ima 3. motor i long 10.5 al ako cu ikad toliko grindat njega to je sad kad je +30 al bez premiuma :(

13 godina
World of Tanks

Pozdrav.

Koliko dugo ostaje posada u vojarni? Bili su na 77%, koliko mogu očekivati da će imati kad ih "puste" s obuke?

Hvala. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Koliko dugo ostaje posada u vojarni? Bili su na 77%, koliko mogu očekivati da će imati kad ih "puste" s obuke?

Hvala. {#}

LOL {#}

Vojarna ti ne služi za treniranje posade nego da ju tamo pospremiš u slučaju da prodaš neki tenk, a želiš prebaciti posadu na drugi tenk

Posadu koju staviš u vojarnu ostaje dovijeka, tj. tak dugo dok ju opet ne iskoristiš na nekom tenku ili ju otpustiš...

I da oni tamo ništa ne treniraju nego samo ljenčare i ne povećava im se skill

Jedini način da ti se poveća crew skill je igranjem, ili da povećaš na 75% s parama ili na 100% s goldima

Tako da vadi posadu iz vojarne stavi u tenk i igraj!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
g12356 kaže...
Anti-fa kaže...

On ide prema tebi,polako ali sigurno...jako polako,ali sigurno...

polako, jako polako, jaaaaako polako, a ak je uzbrdica slobodno odes na flank i vratis se za 5-6 minuta kad se vrati{#}

jednom sam probal sp-a na test serveru, posadu 00%, module i kreni ! i on kre-e-e-ee-eee-ce polaaaako-wtf{#}

max brzina 34kmh, wtff? za jurnjave imam t34 koji ide upravo tolko, 34, netreba mi "jos jedan brzi medium" {#}

tad sam shvatio kolko je tajp bolji,barem krene kad stisnes gas,al da mu treba ravnog autoputa do pune brzine, to da

someguy kaže...

Uf u dva dana potrosio 5mil ,kupio e75 i indien pz {#}

btw sta prvo uzet na njima od modula ofc

ja isto konacno se rjesio starog oldtajmera dajmler benza model 3002, pa reko ajd da si ubodem nesto tipa tropical kabrio, npr. indijca

na njega ide dugi 8.8 sa stock ovjesom

ja sam stavio ramer, vent i dodatni ovjes koji je samo 200k cred

posto je zadnji top 90mm OKO 1 TONU LAKSI od dugog 8.8, mislim da cak netreba istrazivat ovjes za stavit na tenk zadnji top, i jos nekaj od opreme,radio imam drugi, motor stock

indien panzer NEMA DRUGU KUPOLU tak da je i to usteda u expima i tezini

u pocetku je dosta trom a neda mi se bacat free expe na top za sada,a ni module mjenjat jer neznam kak ce se taj top ponasat,dugi 8.8. bi bas trebal vertikal ili gun drive umjesto npr venta (na guneru je snap shot 80%)

btw taman elitam vk db, pretreniram posadu za indijca, pa dok je x2 crew training si mislim ajd da ih jos malo dignem da se manje muce na tiru 8, i sa posadom od 91-92% za indiena koja u vk db na 63% efektivno bez skilova, odigram gejm za master tankera{#}

tiger cwaj-ja genije ga kupim 2 dana prije popusta, al eto tiger je bio u pola cijene kupljen i isplativ tak da nije neki bed, al {#}

imam zadnji motor i radio, mislim da bi mogo ubacit dodatni ovjes kad ga skinem s pantera2

znaci dal prvo ic na top ili kupolu?

kaj od opreme stavit gore (mislil sam kozne ziceve, blaupunkt radiokazic i siber), molim prijedloge i vasa iskustva?

mozda bi prvi 10.5 top mogo istrazit na 4502 a kad ga kupim, a dotle skupljat expe za kupolu i drugi top..

uglavnom tenk je ne-los, svidjaju mi se prvi dojmovi,top jos ima snage za probijanje, a i granate su 4 za soma tak da nije bed

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:34 (ED63).
15 godina
World of Tanks

jedna odlična sa T28,nažalost je ekipa bila blesava...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prelijepi grind od 10k exp do kv-2 bez imalo potrosenih zivaca

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

tiger cwaj-ja genije ga kupim 2 dana prije popusta, al eto tiger je bio u pola cijene kupljen i isplativ tak da nije neki bed, al {#}

imam zadnji motor i radio, mislim da bi mogo ubacit dodatni ovjes kad ga skinem s pantera2

znaci dal prvo ic na top ili kupolu?

kaj od opreme stavit gore (mislil sam kozne ziceve, blaupunkt radiokazic i siber), molim prijedloge i vasa iskustva?

mozda bi prvi 10.5 top mogo istrazit na 4502 a kad ga kupim, a dotle skupljat expe za kupolu i drugi top..

uglavnom tenk je ne-los, svidjaju mi se prvi dojmovi,top jos ima snage za probijanje, a i granate su 4 za soma tak da nije bed

e pa ja ubo popust {#}

bas ko sto i kazes, zadnji motor s tigera, jeftine granate sa solidnim penom - ne los tenkic (nakon par borbi)

ono sto sam ja nasao na netu je da ekipa savjetuje da se srednji top preskoci, a ostalo po redu kak su vec savjetovali

jos sam nasao zanimljiv prijedlog da se odmah ide na zadnji gun jer "onda pocinje fun" :) - kao, onda ide lakse otvarat sve ostalo, a ekipa u zaru borbe ne kuzi jel imas zadnju kupolu ili nemas pa ili loadaju golde ili tuku u donju plocu...

13 godina
Intel&ATI kaže...
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Hvala. {#}

LOL {#}

Vojarna ti ne služi za treniranje posade nego da ju tamo pospremiš u slučaju da prodaš neki tenk, a želiš prebaciti posadu na drugi tenk

Posadu koju staviš u vojarnu ostaje dovijeka, tj. tak dugo dok ju opet ne iskoristiš na nekom tenku ili ju otpustiš...

I da oni tamo ništa ne treniraju nego samo ljenčare i ne povećava im se skill

Jedini način da ti se poveća crew skill je igranjem, ili da povećaš na 75% s parama ili na 100% s goldima

Tako da vadi posadu iz vojarne stavi u tenk i igraj!

Caramba!!! A već sam se ponadao... Siroti T2 Medium je nadrapao...opet. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
World of Tanks

Dakle, otpustio sam sva 3 člana posade iz vojarne ali tenk i dalje nema posadu!? Da kupim novu ili se ovi otpušteni mogu vratiti nekako?

Radi se o T2 Medium... Ipak imaju 77% skill a novi 75%...

Koja petljancija... {#}

EDIT: Čini se da sam dečke pustio doma zauvijek. Krivi način vraćanja u tenk... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 14:54 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...

Dakle, otpustio sam sva 3 člana posade iz vojarne ali tenk i dalje nema posadu!? Da kupim novu ili se ovi otpušteni mogu vratiti nekako?

Radi se o T2 Medium... Ipak imaju 77% skill a novi 75%...

Koja petljancija... {#}

Otpustio = vojnike si izbacio iz igre i ne možeš ih više vratiti

Kupi novu posadu.

77% nije ništa tako da i ne gubiš apsolutno ništa.

12 godina
protjeran
someguy kaže...
Jarvan kaže...

Gusje i kupola prije topa, definitivno i naravno motori. Ja sad igram sa e75 i osjecam se ko t95 mozda je cak i on mobilniji ofc kad je full, ima 3. motor i long 10.5 al ako cu ikad toliko grindat njega to je sad kad je +30 al bez premiuma :(

Otključan mi je 10.5cm top, radio i zadnji motor.

Znači prvo gusjenice i kupola, mada top i zadnji top su jedine neotključane stvari.

Od opreme, bino, camo, spall i to...koje je najbolje za KT?

13 godina
neaktivan
Ma camo ti netreba jer je tenk dosta velik tj ima los camo , binocs isto ne jer KT ima dosta dobar viewrange , a spall moze proc jer zbog arty ja sam koristio ramer,vent i tjt.
17 godina
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

E pa vidiš ali ja igram world of tanks i ja se želim osjećati kao da vozim tenk,a ne grudu lima koja će uskoro biti rapeana od artljerije.Kada se moram skrivati iza zaklona samo da mi se takve stvari ne događaja baš se i ne osjećam tako.A budimo realni,glavni razlog zašto je u wotu takav kamperaj je upravo artiljerija.

Ako ti se baš sviđa način igre artiljerije,siguran sam da postoje igre koje su tu bolje od world of tanksa.

Baš suprotno. Pazi situaciju da nema artiljerije. Svi samo camo net i u grm. Tim koji prvi napadne gubi bez artiljerije. Ekipa u grmu samo nespottana stoji na mjestu i puca. Kamperaj2.

yup, dali se itko sjeća kako je bilo probušiti t95 frontalno bez arty? a da nepričam kako je bilo ići na njega sa t8 ili sa t9 bez zadnjega topa.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
sokre kaže...

yup, dali se itko sjeća kako je bilo probušiti t95 frontalno bez arty? a da nepričam kako je bilo ići na njega sa t8 ili sa t9 bez zadnjega topa.

Ma lako za T95. Sporo govno, još kad staviš zadnji top pa reloadaš 15 sekundi, nema šanse da se obraniš sam od bilo kojeg mediuma, a kamoli us*anih francuza sa autoloaderom. 

Doduše nije da išta imaš tražit frontalno sa tier 8 protiv T95 s bilo kojim topom, iako ima ogromne weakspotove.  Jedan od najlakših tenkova za zaobić i ubit.

btw. na test serveru probao samo američku tier 9 arty, i to odigrao 2 bitke i onda me izbaci i opet morao čekat cca 50k ljudi. Tak da od srijede bi mogao probat ponovno. 

Ne sviđa mi se. Promašuje često, kad pogodi, ne napravi više od 700 damagea, a reload 37 sekundi. Doduše nema posada BiA, al ima colu i ventilaciju.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Video sve govori. Ne da je arty dobio nerf nego buffovi do jaja. Kupujem ponovo 212 i gw tigra.

I napokon video gdje se sjetio da testira jagdze i novi spaler line.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:21 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Pobijedimo sada na ovom turniru povodom 15. godisnjice i diskvalifikuju nas likovi jer nismo imali 7 igraca vec 6 {#}

Glupa pravila {#}

A ovaj nerf SP-a im nije trebao, jedan on najzabavnijih tenkica i fakat mi je uzivancija igrati sa njim {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice