World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...
scipion kaže...

Jel mi može netko ukratko objasniti koje su granate protiv koga najbolje??? Kod svih klasa (tankova, td-ova i arty-a) Hvala! {#}

To ti ne ovisi o tome protiv koga igraš nego u kojoj si situaciji.

Ja ću govoriti o tome kada je bolje HE koristiti,jer je ap po nekakvom 'defaultu' bolji.

He koristi:

-kada si siguran da nemožeš probit neprijatelja.

-kada je neprijatelj na 1hp-u iliti 1%

-kada igraš artiljeriju općenito se koristi he

-kada koristiš topove 'haubice' koji imaju lošu penetraciju poput:10.5mm topova na panzeruiv,vk2801 ili shermanu,152mm top na kv2,94mm top na valentine at ili cruiser mk2,122mm top na kv1(ne na kv1s).

-kada neprijatelj ima ekstremno loš oklop poput npr. elc amx-a.

Najbolje je u bitku nositi po par komada svake granate.

aaaa, wrong

kud baš ELC-a za primjer, totalno loš primjer, jest da na papiru ima slabi armor ali je low profile i slopean, još k tome sa bokova mu je sve track pa M4 derp sa HE uzima samo oko 150 po boku (testiral sam vise puta) jer track apsorbira...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Y2K2 kaže...

ali je u redu je da taj tvoj jge100 uzme 1300+ dmg jednoj desetki? a da nepricam o britanskom td-u.

I sjebat nekome toliki grind?

I ja sam teškom mukom grindao do tog tenka

Ako opalim a promašim, preostaje dug put 21.6 sekundi za reload

Teško sam pokretan na mjestu, spor u vožnji idealna meta za mediume i artiljeriju

Nepostojeća minus elevacija topa po vertikali

Inače apsoutno je u redu oneshootati devetice i koji put deseticu {#}

15 godina
za 3 godine ću upast u test server
14 godina
Tako je i meni bilo,a sada je samo server busy stalno
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
someguy kaže...
scipion kaže...

Ok, hvala. Jel zna netko sta je najbolje staviti i kako igrati s VK 30.01, tank je stvarno loš uz to šta ja nisam bas profic ;) Jel valja neki tenk iz VK serije uopce??

Ima , svi. Ma svi su odlicni samo zvaki zahtjeva poseban pristup , vk3001 nezz koji imas jer imaju h i p verzija.

Vk3001h je pravi medium dosta brz tj mobilan , vk3001p je u pocetku tezak za igru al kad upgredas sve postane dobar on je nekako zlatna sredina po mobilnosti i oklopu izmedu vk3001h i vk3601h,

vk3601h je heavy , 100mm armora nije nakosen st neznaci da ga nemoras i netrebas nakositi u duelima jer moze bouncat cuda , tenk ima pristojnu mobilnost. ps na svima sam koristio 88 ;)

Doduše na vk3601 nakon zadnjeg patcha je 7.5 konisch puno bolji od 88-ice.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
The Unforgiven kaže...
za 3 godine ću upast u test server

Ja sam bio ujutro, pa mi je pukla veza i eto me vani... kasnije popodne sam opet pokušao, bio na redu 20k+ i čekao oko 2 i pol sata, uđem unutra i izbaci mi error kod stavljanja opreme na tenk i izbaci me van -.- Eto sad opet pokušavam, trenutno sam na 5k pa ćemo vidjeti... isprobal sam fail arty tak ionak, pa me sad zanima nova mapa :P i promjene na nekim starijim.

14 godina
World of Tanks

Kad ce otprilike stavit taj 8.6. u pravu veziju igre?

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo ja imao dobar game sa kv1...preporod sa zadnjim topom =)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 18:37 (Shaka111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
scipion kaže...

Kad ce otprilike stavit taj 8.6. u pravu veziju igre?

Računaj da otprilike jedna inačica test servera traje tjedan dana, uglavnom budu 2-3 inačice stoga računaj za minimum 3 tjedna.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
Nisam isprobao manje tierove ali t10 arty meni je maltene isti ili buff. Batchat arty mi je one shotao sprijeda t10 mediume sto je prije bilo neki obican dmg oko 400, francuzi su svi mrtvi ionako. Reload je sitnicu duzi, turret se nesto sporije okrece (bez consumables), ni ne osjeti se dok trazis gdje treba pomoc kojem tenku.
TypE veci dmg i sve critical (bez perka za veci critical), obj261 bolji dmg sa he, ap takoder.
Pisu veci brojevi za (ne)preciznost topova no isti su, vjerojatno zbog poboljsavanja onog sigma koeficijenta, no preciznost u igri je skoro ista ili bolja (ovisi o udaljenosti, meni je bolja posto odredeno vrijeme leta granate ne prelazim), s jednim ocitim izuzetkom;
na vecim mapama artiljerija koja koristi svoj max range neka ocekuje pogotke van centra nisana vise nego do sada (vecinom losiji arty, ne micu se s mjesta sasvim u pozadini na granici vecih mapa).
Ugl., osjeti se veci xp, krediti, ne bi se trebali dobri artiljerci bojati patcha nikako.
17 godina
neaktivan
Nemam volje skidati test server clienta, pa ako mi moze netko reci kakva je situacija s xpom sto se tice tdova. Jel se dobija vise xpa?
15 godina
neaktivan
kunof00 kaže...
Nisam isprobao manje tierove ali t10 arty meni je maltene isti ili buff. Batchat arty mi je one shotao sprijeda t10 mediume sto je prije bilo neki obican dmg oko 400, francuzi su svi mrtvi ionako. Reload je sitnicu duzi, turret se nesto sporije okrece (bez consumables), ni ne osjeti se dok trazis gdje treba pomoc kojem tenku.
TypE veci dmg i sve critical (bez perka za veci critical), obj261 bolji dmg sa he, ap takoder.
Pisu veci brojevi za (ne)preciznost topova no isti su, vjerojatno zbog poboljsavanja onog sigma koeficijenta, no preciznost u igri je skoro ista ili bolja (ovisi o udaljenosti, meni je bolja posto odredeno vrijeme leta granate ne prelazim), s jednim ocitim izuzetkom;
na vecim mapama artiljerija koja koristi svoj max range neka ocekuje pogotke van centra nisana vise nego do sada (vecinom losiji arty, ne micu se s mjesta sasvim u pozadini na granici vecih mapa).
Ugl., osjeti se veci xp, krediti, ne bi se trebali dobri artiljerci bojati patcha nikako.

Neznam koliko ti igras arty, ali ja sam odigrao dosta sa njima i osjetim veliku razliku u svemu, ( na lose) aim krug je sad dosta veci+ sporije nisane i to dosta sporije.

Skoro pa nemoguce je sad pratit tenk da pogodis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 19:32 (Y2K2).
16 godina
Y2K2 kaže...

To mi je čak i OK. Mislim, i sam igram arty...ali, iako je WoT daleko od toga, koliko je realno da SPG-om pogodiš tenk u pokretu? :P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
Y2K2 kaže...

To mi je čak i OK. Mislim, i sam igram arty...ali, iako je WoT daleko od toga, koliko je realno da SPG-om pogodiš tenk u pokretu? :P

A kako se drugačije zaštititi od scouta koji juri kroz loše postavljenu obranu?

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Y2K2 kaže...

Ti pricas o realnosti u wot-u? a tebi realno je da vozamo tenkove koji nikad nisu postojali.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igra WOT odavno, skidam ovaj test server, ura vrimena skidanja ono jedva 500mb skinilo.. zanima me ima li jos onog cekanja za ulogiranje na testserver ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...
DamageHigh kaže...
Y2K2 kaže...

Ti pricas o realnosti u wot-u? a tebi realno je da vozamo tenkove koji nikad nisu postojali.

Pa kakve to veze ima? Upravo u simulatorima se testiraju kojekakva vozila koja (još) ne postoje. Što se realnosti tiče, WoT ima puno drugih stvari koje mu stvaraju problem po tom pitanju. Ali niti WoT želi biti nekakva simulacija, niti je to bila poanta mog posta...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Evo malo light tank jurnjave

Što se tiče ovog Aufklarungspanzerpanthera {#} bome ima potencijala i jako mi se sviđa ovaj novi konisch samo još imam stock motor pa je trom, sve u svemu odličan tenk kojeg se treba igrati kao mediuma jer to i zapravo je...

Aufklarungspanzer replay

AMX 13 90 replay

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 20:58 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

sreća pa ne postoji tier 11,12...

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 23:38 (Ziga).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

sreća pa ne postoji tier 11,12...

Ma nemoj?Ja sam jednom vidio igrača sa tierom 11...

Zvao se Chuck Norris   i na ikoni za tenk mu je bila slikica čovjeka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali tracere,fakat,malo izbace pa ih opet vrate pa ih opet izbace...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad idući put poludite zbog arty, RNG, siemki ili nečeg trećeg u WoTu, sjetite se ovog videa.

{#}

potpisujem se

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

totalno poznata situacija.. moje mišljenje je da taj RNG i nije toliko random ponekada. bezbroj puta na killing shot na artyju ili tenku dobim minimalni roll i ne ubijem ga nego ga ostavim na 2, 10, 30 hp-a {#} ili 0 dmg, ili bounce, ili miss i to par puta za redom hahaha.

ali zato znam pogoditi i nešto što ni najmanje ne očekujem {#} nekidan na fjordsima igram sa obj.212, početak partije, spottan neprijateljski t34, ja opucam jer sam već ciljao tu, fulam njega i 1-hitam batchata koji još nije bio spottan {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 11:23 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

totalno poznata situacija.. moje mišljenje je da taj RNG i nije toliko random ponekada. bezbroj puta na killing shot na artyju ili tenku dobim minimalni roll i ne ubijem ga nego ga ostavim na 2, 10, 30 hp-a {#} ili 0 dmg, ili bounce, ili miss i to par puta za redom hahaha.

ali zato znam pogoditi i nešto što ni najmanje ne očekujem {#} nekidan na fjordsima igram sa obj.212, početak partije, spottan neprijateljski t34, ja opucam jer sam već ciljao tu, fulam njega i 1-hitam batchata koji još nije bio spottan {#}{#}

One shotanje  bat kurvinih sinova je uvjek u redu!

Vulgar Display Of Power
15 godina
Zaja kaže...
nine kaže...

One shotanje  bat kurvinih sinova je uvjek u redu!

"al dobro, dosta o mom autu (koji je oneshotan),(({#})) pricajmo malo o meni..."

betmen izjavio za televiziju{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Poz ljudi..

Poceo sam igrati ovu igricu..Sta preporucujete da kupim na pocetku i koji su najbolji tenkovi?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne postoje "najbolji" tenkovi, svako igra tenkom koji mu najviše paše, po njegovom stilu igre.

Za početak odluči koji stil igre bi ti najbolje pasao, da li želiš gađati protivnike iz pozadine ili direktno sudjelovati u akciji itd...

Pogledaj ovo za početak

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ja juce poceo i nis ne kuzim al napredujem nakon 4 sata pogodio sam nesto hhehhe

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

Ja sam s M6 prosli tjedan imao dva direktna pogotka zaredom u arty-a IV i 0 dmg!?!?!? Iz blizine!

Inace, jos par xp-ova za zadnji motor na tigeru i ide KT!

Inace vec vidim da ce guslanje na KT-u do nekog guna, tureta... biti jako zanimljivo :(

13 godina
neaktivan
skrap kaže...

ja juce poceo i nis ne kuzim al napredujem nakon 4 sata pogodio sam nesto hhehhe

to je ok :)

imas tutorial kojeg mozes proci za pocetak..

imas i na ubitou malo za pogledat kak se koji tenk igra, a i ne moras - skuzit ces da radis nesto krivo kad ti ekipa bude vikala noob ;)

samo ti peglaj dok se ne navuces, poslije je sve lako (osim skidanja:))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice