Jedna dobra sa T21 ovo morate vidjet hehe
http://speedy.sh/WVG96/20130603-0921-usa-T21-39-crimea.wotreplay
dobar nacin da zapocnem dan, i usput neka mi netko kaze zasto je tier II iznad III jel to bug ili nekaj drugo
Scoute zna tako rangirati, koji je to tenk?
Zaboravio sam ali mislim da je bio neki panzer(nisam siguran)
To je onaj njemacki premium nesto pz38h**** ja mislim.
Malo subotnjeg opuštajućeg nerviranja uz WOT...
Jel valja taj Nektar šta?
Nije loš, meni lično je okusom malo težak, pitkiji mi je Jelen od njega...
imam pitanje,sto se dogodi sa exp koji se dobiva sa elitnim tenkovima(istrazenim do kraja ne premium)...moze li se njihovo iskustvo visestruko pretvarati?
imam pitanje,sto se dogodi sa exp koji se dobiva sa elitnim tenkovima(istrazenim do kraja ne premium)...moze li se njihovo iskustvo visestruko pretvarati?
Convert Expirence za 1 gold = 25 expa
I onda dobiješ Free Expirence koje možeš upotrijebiti na bilo kojem tenku za otključavanje jače opreme ili otključavanjem jačeg tenka
hvala na odgovoru...imam matildu vec jako dugo i elitno vozilo je odavno,no jednom sam pretvorio exp i od tada se svaki zaradeni exp gubi i ne pojavljuje u onom prozorcicu za pretvaranje
Kupio sam Lowe još prije godinu dana. Mogu li ja sad dražit povrat golda za njega? Tj. da mi se Lowe makne iz garaže, a da umjesto toga dobijem golde?
ne mozes...
How to request a refund of a premium tank purchased in error:
*Important* If you have played on the tank and decided you don't like it, this does not qualify for a refund. This is not a try before you buy service.
This service is only really for players who contact us immediately after they make the mistake. Not weeks/months later (unless the tank has never been played).
Please note this service is only available for premium tanks, NOT tanks purchased with credits.
hvala na odgovoru...imam matildu vec jako dugo i elitno vozilo je odavno,no jednom sam pretvorio exp i od tada se svaki zaradeni exp gubi i ne pojavljuje u onom prozorcicu za pretvaranje
A da ti nije ukljucena opcija za brze treniranje posade...tada svi exp bodovi na elitanim tenkovima se racunaju posadi...
A da ti nije ukljucena opcija za brze treniranje posade...tada svi exp bodovi na elitanim tenkovima se racunaju posadi...
je,u pravu si =) hvala ti
is6 je solidan, ali po meni ima veliku manu zbog penetracije, osobno kad sam u svom m103 najviše respektiram protivnički t34, zatim lowe, a is6 mi ne predstavlja nikakvu opasnost, isto je vrijedilo i dok sam imao t32
Ja kad sam u m103 nemam respekta ni prema jednom od tih tenkova...jer m103 je brutala...:D
Ja kad sam u m103 nemam respekta ni prema jednom od tih tenkova...jer m103 je brutala...:D
Ali imaš prema E-75, nadam se :)
To je ok, ali u nekom grmu čuči pzE100 koji jedva čeka da mu okreneš ammo rack kako bi te one-shootao
Actually ne moraju jer ne znam čime si ponosan u ovoj rundi? Ovdje ustvari dolazi u pitanje da li ti uopće znaš što o igri... igrao si scouta, a jedva si došao u kontakt sa 4 tenka koji su svi došli do tebe više manje jer si jedva izašao iz baze... imao si sreće što te AMX50B nije pogodio drugi put jer je retardiran, a tada si se hvalio u chatu da si ubio AMX 50B sa T21, a ustvari si ga samo last hittao i za to si jednom promašio tenk direktno ispred sebe, a drugi put si ga uspio pogodit.
Ne znam zašto te to impresionira, ali uopće nije bitno da li je to bio tier 10 tenk ili ne kad je ovakva situacija, on je imao 44 HP-a, otkrio ti je stranicu tenka sa 30 mm armora i još si koristio gold municiju sa 177mm penetracije... a kako igra ide dalje, opet si imao sreće što te je onaj E-100 promašio sa 20 metara ako i toliko, a nisi se mogao spasiti... nakon toga si pokušavao probiti taj isti E-100 over and over again, a očito ne znaš da nije bitno da li ga gađaš u stranicu kupole ili tijelo tenka kad nećeš probiti....
Nakon što su i tog nooba skinuli tvoji suigrači, uspio si last hitati još jednog francuza koji nije uopće obratio pažnju na tebe... a poslije toga nailaziš na još jednog E-100 koji te je budala promašio kao i prvi, opet si imao sreće i opet pucaš po njemu i pokušavaš ga probiti bezveze. U slučaju da to pokušaš opravdati u stilu: "pucao sam na njega da ga ometem i skrenem mu pažnju sa svojeg teama" save your breath, još si zoomirao u sniper mode za tog E-100 da ga sigurno pogodiš u stranicu kupole, a očito ne znaš da ga ne možeš probiti...
Šećer na kraju, ponosan si na rundu u kojoj nisi izveo ništa posebno, pokazao si neznanje i kako si se izvukao na sreću 3 puta, jedva si se micao sa scoutom i na kraju zalijepio to na forum kao da si postigao čudo... Sjećam se tvojih žalbi na siemka i witam ekipu, ali se nakon ovakvih replayeva pitam da li su balkanci išta bolji...
... pitam da li su balkanci išta bolji...
Uh, ovo boli...
Sad sam tek skužio da je akcija na njemačke T10... A ja nisam doma... Kad se vratim imat ću par dana za skupiti cca 4milje srebrnih, obzirom da E-75 ne mislim prodavati
Ali imaš prema E-75, nadam se :)
Ovo gore sam se salio, respekt imam prema svakom tenku...na kraju krajeva tenk je dobar onoliko koliko i onaj za tastaturom, znao sam u m103 da zajedno sa t29 zadrzim i razvalim e75, e50 i francuski TD a opet u tom istom m103 me znao razvaliti light t6 tenk...
Da već nemam 2 t8 premium tenka uzeo bih is6 sigurno.Igrao sam sa njime na testu i sviđa mi se,paše uz moj agresivan stil igre za razliku od t34.
Troll armor,dosta mobilan,visok dpm,high alfa,ne ulazi u t10 bitke,samo treba znati weak spotove i gađati u njih.
Kada kupujete premium tenk bez obzira na cjenu,skinite test server pa isprobajte tenk prije nego ga kupite.
IS 6 je odlican tenk ali kada si vec upoznat sa igrom, kada znas weakspotove drugih tenkova i kada znas kako se postaviti u razlicitim situacijama ali naucit ces ti to vremenom i do tada sretno
Ovaj mali tajp je prava zvjerka kada mu se pozlate granate
Posto slabo igram sa skautima sta od opreme preporucujete??
Vec sam stavio rammera i ventilaciju, sta bi trece bilo dobro. Mislio sam mrezu jer cesto se zastekam u kakav grm pa spotam na taj nacin ???
Posadi sam stavio kamuflazu svima za pocetak....
evo doktore jedan stari narodni recept kaj sam naso na forumu kad sam trazil najbolji combo za kuhalo rize tip 59
konkretno je ovo recept za malo kuhalo tip 62,pa eto ja zapiso nikad neznam kad ce mi dobro doc
ramer, vent, vertikal
speed governor, repair kit, quality oil
3 minute imas do ostecenja motora sa upaljenim speed gov.
comander: 6th sense, situational awareness, camo
guner:camo, snapshot, repair
driver: off road, smooth ride, clutch braking
loader: camo, repair, firefighting
makar tazilon kaze svima camo obavezno prvo, jer "what they cant see, they cant shoot"
posle se comanderu stavi 6th sense,al camo je prvi
zavisi od tvog stila igre,jel pasivno spotanje ili aktivno
imaj na umu da u popisu dediciranih scouta NEMA tajpa 62
ja bi stavio vent, optiku, i treci komad zavisno od stila-vertikal ak pucas u pokretu, binocs ili camo ak cucis u grmlju
al prva 2 su univerzalna jer ti povecavaju view range
i jos ako je comander i radio operater, onda umjesto recona(koji daje 2% na view range) uzet situational awareness koji daje 3%
znaci sa skilovima dobis 5%, sa optikom 10%, sa ventom 5%(okvirno) i sa BiA jos oko 5%
i to je aktivno stalno, efektivno blizu 25%, al racunaj ipak 20%
dobar nacin da zapocnem dan, i usput neka mi netko kaze zasto je tier II iznad III jel to bug ili nekaj drugo
mislim da je pzr 38h 735 ili kak se vec zove, o n ima poseban MM i cini se da je na vrhu jer mu je MM tier 3 ili 3.5, ali nisam siguran
inace taj 38h je najcesce top tier u tir 2 borbama i umlacuje tir 1 rookie-je,al mozda grijesim i to nije taj tenk
uglavnom skauti imaju poseban match making gdje tir 6 npr rangira kao tier 7.5 ili 7, a posebno oni lightovi kaj su na kraju light linije, ti idu u tir x borbe
Možeš.
Pitanje frend mi hoce igrati wot ali ima ogranicen internetski promet pa ne može skidati update. Bili bi radilo da ja copy-paste metodom prebacim svoj wot folder na njegov komp preko usb ? Naravno on sebi napravi svoj acc
Pitanje frend mi hoce igrati wot ali ima ogranicen internetski promet pa ne može skidati update. Bili bi radilo da ja copy-paste metodom prebacim svoj wot folder na njegov komp preko usb ? Naravno on sebi napravi svoj acc
U teoriji bi trebalo raditi. Ako se radi o cijelog igri to ne znam, ali ako se radi samo o updateima to možeš sigurno. Ja redovno skidam update na kompu i onda prebacim na laptop i instaliram isti update.
Možeš bez problema i cijelu igru prebaciti, ja sam to više puta radio na svojim računalima.
I na kraju se uvijek nađe neki pametnjakovic koji pojma nema sta je napiso,
Prvo spoto sam tog amx kojeg je moj tim odma pogodio, drugo taj ljuti amx ide na mene da me ubije, zbog tog sto sam ga spoto moj tim ga gađa i radi stetu, ja ga ubijam,
trece taj e-100 me nije promasio vec sam se pomaknio kad je opalio, cetvrto, kvrcko sam e-100 da izađe više da ga moj tim pogodi, peto napiso si ovdje hrpu, toga sto nema smisla.
ti kad se nađeš sa takvim scoutom, u takvoj situaciji i odradis poso da pored 4destke ostanes ziv, javi mi se. neznam sta te je navelo da pišeš oovoliko gluposti, možda si ti bio vozio tog amx.
I na kraju se uvijek nađe neki pametnjakovic koji pojma nema sta je napiso,
Prvo spoto sam tog amx kojeg je moj tim odma pogodio, drugo taj ljuti amx ide na mene da me ubije, zbog tog sto sam ga spoto moj tim ga gađa i radi stetu, ja ga ubijam,
trece taj e-100 me nije promasio vec sam se pomaknio kad je opalio, cetvrto, kvrcko sam e-100 da izađe više da ga moj tim pogodi, peto napiso si ovdje hrpu, toga sto nema smisla.
ti kad se nađeš sa takvim scoutom, u takvoj situaciji i odradis poso da pored 4destke ostanes ziv, javi mi se. neznam sta te je navelo da pišeš oovoliko gluposti, možda si ti bio vozio tog amx.
Sve što je kolega napisao je istina...
I samo je htio napomenuti da se u toj borbi nije desilo ništa posebno, na kraju to je ipak bila borba od 300dmg...
Pa to je u redu stavio sam, video, jer je ok, samo mi idu na zivce ti napuhani ljudi, sto odmah napisu, knjigu, gluposti, a u toj situaciji u kojo sam ja bio, bio bi vjerovatno mrtav. ali ne mora se neko pravit pametan.
Kakve to gluposti pišeš? Ako netko puca u tebe a ti se pomakneš i on fula, taj pucanj u prazno je...pogodi što? Promašaj!
to nisu gluposti vec bi me pogodio da se nisam pomaknio. daj ljudi neda mi si raspravljat svoje frustacije izbacite negdje drugdje, ako hocete pogledajte vidio ako necete nemorate, niko vas ne tijera, ali prestanite pista gluposti. jer ako vam je nešta krivo zbog te bitke, zaboli me. nezelim ulazit u rasprave. Ok