Ima takvih i po forumima.

Može vidjeti po mojem pisanju, da nikada osobno nisam nikome se obraćao sa hejtom.
Dok je prema meni bilo suprotno. Upravo od ovakvih koji se spominju u članku.
Nema veze.

Može vidjeti po mojem pisanju, da nikada osobno nisam nikome se obraćao sa hejtom.
Nema veze.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

Nema veze.

Da nema veze ne bi spominjao..
To ti je ona situacija (Ezopova basna) "The Boy Who Cried Wolf" (Dječak i vuk). Kao i hrpa drugih stvari danas, danas govor mržnje nije ono što je bio pred par desetljeća ili još ranije. Danas se govorom mržnje može proglasiti svašta, na primjer kad netko opravdano nešto kritizira. Time optuživanje ili osuđivanje nekoga za govor mržnje može postati alat za osuđivanje neistomišljenika. Iliti - govor mržnje je kad govoriš nešto što se meni ne sviđa ili što je kontra mojih stavova ili vrijednosti.
To u konačnici dovodi do desenzibilizacije društva na to kad netko (u basni je to dječak koji je vikao "Vuk!" i kad nije bilo vuka) ukazuje na navodni govor mržnje i kao posljedica toga bit će da će stvarni govor mržnje prolaziti neprimjećeno ili nekažnjeno. Baš kao što se moglo pretpostaviti na temelju Ezopove basne. Čovjek bi skoro rekao da nam društvo nazaduje.
Bože, koji stručLJaci su ovo pisali?