Pozz, di se mogu kupiti e-knjige na hrvatskom? Nalazim samo one stranice s besplatnim e-knjigama, al imaju ograničeni izbor. Tražim nekaj s "modernijim" i širim izborom knjiga, a da su na hrvatskom jer mi je već pomalo dosta čitanja na engleskom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, di se mogu kupiti e-knjige na hrvatskom? Nalazim samo one stranice s besplatnim e-knjigama, al imaju ograničeni izbor. Tražim nekaj s "modernijim" i širim izborom knjiga, a da su na hrvatskom jer mi je već pomalo dosta čitanja na engleskom.
ne znam ni za jedno legalno mjesto gdje se mogui kupiti, šaljem ti pp za nešto drugo
Moze i meni link u PP
I ja bih zamolio link na PP. Hvala :)
Može i meni.
Hvala
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
ne znam ni za jedno legalno mjesto gdje se mogui kupiti, šaljem ti pp za nešto drugo
Može i meni. Hvala!
Bok ekipa, može i meni.
Hvala.
mislim da sam poslao svima, ako neko nije dobio nek javi
Ja nisam ;)
Aj please sibni i meni
kad se svima dijeli, može i meni :)
Ako može i meni. Hvala unaprijed.
Molim i meni. Hvala :)
Hoću i ja
Može meni
Hvala!
Može i meni, hvala!
Stavi tu, barem neke hintove pa da svi vec vidimo o cemu je rijec.
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Stavi tu, barem neke hintove pa da svi vec vidimo o cemu je rijec.
knjige club i balkan download, neću stavljati linkove jer ne znam jel se smije
Ja sam se uclanio u knjiznicu da procitan nesto na hr, nisam ni znao da se moze posudit i ebook verzija dosta knjiga. Tako da sto se mene tice win - win situacija
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E i to sam razmišljal, ali imam Kobo koji ne podržava DRM koji koriste KGZ (Readium LCP).
Uh to mi zvuči ko mučenje. Sumnjam da može lijepo formatirati za e-čitač (npr. u epub formatu). I mrzim onaj umjetni stil izražavanja, a i sumnjam da bi to uopće funkcioniralo bez žaljenja na copyright.
Uh to mi zvuči ko mučenje. Sumnjam da može lijepo formatirati za e-čitač (npr. u epub formatu). I mrzim onaj umjetni stil izražavanja, a i sumnjam da bi to uopće funkcioniralo bez žaljenja na copyright.
preko calibre aplikacije idealno radi....znaci isto u epub i bude identicno kao i orginal....ja cak sad i koristim ovaj free verziju malo napredniji google translate i odlicno je