Virtua Tennis 4

poruka: 92
|
čitano: 33.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Ne ........ "SKIDROW" 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Virtua Tennis 4
force_d kaže...

Ne ........ "SKIDROW" 

Žali se njima.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan

bi da znam ruski ili bugarski.. ili kako vec pricaju :)

14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

e postoji mogućnost da izađe ili da je izašao mod za ranking sa bodovima ili kaj su više od pol pravi igrači

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ja prelazim i igra nije orginal a mogu sacuvat bez problema.samo da bar mogu online nekako igrat :( {#}

17 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Ja sam otključao Couriera i Dukea. Koji je onaj zadnji igrač koji se može otključati i kako ga otključati jel zna netko?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

igra je dobra po meni
ali u početku prve 2 sezone se mora nadogradit što više kondicije a sredinom treće i 4 sezonu povećavat zvjezdice što više

kad sam prvi put došo do 4 sezone u zadnji turnir nisam imo dovoljno kondicije u finalu pa sam izgubio

nisam mogao vratit loptu jednostavno backhand je preslab i igrač zna past
stoga se pripazite

za online igru neznam reč jer nemogu igrat online zna se iz kojih razloga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virtua Tennis 4

ali kakva je to teniska simulacija u kojoj lopta nikad ne ide u out,nikad ne pogađa mrežu,to je apsurdno.Pogledajte gameplay Top Spina 4 samo na 2 minute i vidit će te što je pravi tenis.Baš mi je žao što je nema za PC,volio bi igrati tu igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 19:50 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ali kakva je to teniska simulacija u kojoj lopta nikad ne ide u out,nikad ne pogađa mrežu,to je apsurdno.Pogledajte gameplay Top Spina 4 samo na 2 minute i vidit će te što je pravi tenis.Baš mi je žao što je nema za PC,volio bi igrati tu igru.

ajde drži tipku u desno i to čim stisneš za servu

ili prema dolje pa češ vidje t da ide u out i dira mrežu

15 godina
maherDP kaže...
antimadridista kaže...

da,na servisu jedino i ide u out ili mrežu,ali u igri gotovo nikad.U mrežu mi loptica još nikad nije pogodila unutar igre (ne mislim na servis),a u out par puta,a imam 6 sati gameplaya.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 19:54 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
maherDP kaže...
antimadridista kaže...

da,na servisu jedino i ide u out ili mrežu,ali u igri gotovo nikad.

hoće i u igri ja znam kad puknem lagano onda mi dira mrežu pa mi se jedva prebavi na drugu stranu ili ak prejako pukneš odo van
ali jedino neće ostat na tvojoj strani mreže lopta to je greška
a nemamo šta više očekivat to je ipak za pc

tenis za xbox je puno bolji i realističniji 

15 godina
maherDP kaže...
antimadridista kaže...
maherDP kaže...
antimadridista kaže...

da,na servisu jedino i ide u out ili mrežu,ali u igri gotovo nikad.

hoće i u igri ja znam kad puknem lagano onda mi dira mrežu pa mi se jedva prebavi na drugu stranu ili ak prejako pukneš odo van
ali jedino neće ostat na tvojoj strani mreže lopta to je greška
a nemamo šta više očekivat to je ipak za pc

tenis za xbox je puno bolji i realističniji 

Virtua Tennis 4 je isti i za PC i za konzole,jedino Top Spin 4 je puuuuno bolja igra,ali je nažalost nema za PC.

15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

a probaj koristit emulator 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maherDP kaže...

kakav emulator ću koristiti za Xbox 360 i PS3? koliko znam toga nema,teško da će ikad i biti.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
maherDP kaže...

kakav emulator ću koristiti za Xbox 360 i PS3? koliko znam toga nema,teško da će ikad i biti.

ima ima neboj se

15 godina
maherDP kaže...
antimadridista kaže...
maherDP kaže...

ima ima neboj se

aj daj mi link,ali da radi emulator,ja ti dajem što hoćeš.

15 godina
maherDP kaže...
antimadridista kaže...
maherDP kaže...

ima ima neboj se

{#}

0_o
14 godina
protjeran
Virtua Tennis 4

jeli neko kupio ovu igru za pc nek mi se javi jer neznam di ima za kupit ta igra bas bi ju kupio,na steamu nisam nasao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igorsb2 kaže...

jeli neko kupio ovu igru za pc nek mi se javi jer neznam di ima za kupit ta igra bas bi ju kupio,na steamu nisam nasao

neisplati se kupovati

14 godina
protjeran

zasto?meni je igra zanimljiva samo cu je kupit da mogu multiplayer igrat

15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

phedobar je mp ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

nervira me sto su americka govna ono svoje govno americko od igraca stavila da igra kao profesionalac i ne mozes ga pobjediti...  a u stvarnom tenisu je levat najveci !!! tako da unninstal sranje od igre ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Kako da uradim dropshot?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

moze li mi neko objasnit:

kad tek upalim PC mogu igrat sve normalno, a kad ulazim u igru 2-3 treci put mogu samo izabrat opciju od proslog puta.

hara95

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Igra nemože uopće konkurirat Top spinu 4,odigrao sam demo i ostao zapanjen.Grafika odlična,pokreti,gameplay savršen.Koliko se god trudio VT4 ništa od toga.TP je uvijek korak ispred njih.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maherDP kaže...
antimadridista kaže...
maherDP kaže...

ima ima neboj se

HAHAHAHAHAHHAHAH,daj me nemoj nasmijavati,kakvu konfu moraš imat da bi pokrenuo psx i ps3 emulator.Ima temu o tome,a i dobro ti je rekao nema ga i sumnjam da će ga napraviti.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
Virtua Tennis 4

Imam obadvije igre za PS3, jucer uzeo TS 4, a VT 4 ce uskoro na oglas...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Darko999 kaže...

nervira me sto su americka govna ono svoje govno americko od igraca stavila da igra kao profesionalac i ne mozes ga pobjediti...  a u stvarnom tenisu je levat najveci !!! tako da unninstal sranje od igre ! 

Koga su stavili da igra kao pro i ne može ga se pobijediti?

Ja problema sa igrom nisam imao, save radi bez problema, igra nije baš extra, prilično kratka...tj treba ti neko vrijeme ako hoćeš napuniti sve style play do 50 pa onda ipak moraš nekoliko puta odigrati cijeli tour, ali 1 tour traje samo 4 "godine", i nakon toga ti se sve vraća na nulu, više bi cijenio da se ide polakše, i da se može napredovati polako.

Ovako sam nakon jednog odigranog world toura završio totalno uvjerljivo prvi sa nešto više od 950 zvjezdica na srednjoj težini, čak i nakon samo osnovnog dijela sezone sam imao cca 800 znači više od svih, s tim da sam ih jedno 40ak izgubio jer sam na us open kasnio nekoliko dana, i onda sam se prebacio na najveću težinu, krenuo, pobjedio par mečeva i više me ni ni volja jer zvjezdice još i brže rastu nego na srednjoj težini.

I to u vezi tih dana do turninra, malo bezveze, pa ja sam želim birati što ću trenirati i kada, i kada ću otić na neki turnir, po tjednima, kako je i u real life, a ne ovako bezveze.

Uglavnom igra me držala tih par sati dok nisam odradio cijeli WT i još početak slijedećeg na hard, jer sam mislio da će biti ipak malo zanimljivije, teže, ali nije.

14 godina
neaktivan
force_d kaže...

Igram World Tour.... sve super.... i kad ugasim i upalim..... nije mi sejvano..... ali dok iz igre izadjem u main menu.. postoji profil koji sam napravio... cim ugasim upalim igru tog profila nema..... nisam nasao nigdje save kao sto je bilo u VT3 ... pretpostavljam da bi trebao imat autosave :S ... ako netko zna u cemu je problem neka mi kaze.... unaprijed HVALA !

da bi savea  tribas napravit offline account na games for windows.

upali igru, pojavit ce ti se ono sign in, kliknes to, pa odaberes create new profile pa ce ti se otvoriti ka user agreement tu skrolas do dna

i vidit ces  create a local profile, odaberes to, napises neki username i pri ulasku u igru napravis new save game.
EDIT: tek sam sad vidia datum, vjerojatno si to vec rjesia 

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 19:13 (spliter).
14 godina
protjeran
Virtua Tennis 4

jel ima ko link da se skine preko torrenta....

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice