The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
gamer 2138 kaže...

Skyrim sam prešo na xbox-u.

da, na low, možda med al bez sjena...ako si odredio Skyrim na Xbox, ova izvedba će ti se zgadit za cc18sekundi

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:16 (micho0305).
14 godina
neaktivan
micho0305 kaže...
gamer 2138 kaže...

Skyrim sam prešo na xbox-u.

da, na low, možda med al bez sjena

Hvala na odgovoru!

Zašto bi mi se ova izvedba zgadila?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:24 (gamer 2138).
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Prince-Artas kaže...

Jednog dana kad izađe zadnji službeni patch i DLC potražit ću neslužbene patcheve, dotad neću riskirat sa eventualnim nekompatibilnostima, većina bugova se ionako može rijšiti putem konzole.

Ak se pojave problemi makneš kvačicu u file manageru da se neslužbeni patch ne učita i nema više problema...

Ne vjerujem baš da će ti se zbog patcha corruptati sejvovi.

Kad ti nešto nosi quest fix nemožeš ti to tek tako naknadno isključit, pogotovo ako prijeđeš neki quest koji taj mod popravlja. Drago mi je da i za Skyrim postoji neslužbeni patchevi ali ću ih kao i za Morrowind i Oblivion koristit tek kod idućeg prelaska igre kad izdaju GOTY verzije.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Zato jer su txture na low ili med u odnosu na  Skyrim očajne, u ono vrijeme su bile zakon, al nije bilo2x64 a kamoli 4x64 itd..na max rez&sve ultra Oblivion izgleda kako i treba izgledat igra  Xgodina stara(neki još igraju Diablo! ili Newerwinter nights, njima se ispričavam). Ne možeš s Skyrima preć na Oblivion il Morrowind..jednostavno te zabole oči nakon sat igre

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
14 godina
neaktivan

Naviknuo bih se nakon nekog vremena, ali ću rađe preć skyrim još par puta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 22:07 (gamer 2138).
13 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Imam jedan problem.Postao sam vampir i svi me napadaju tokom dana.Kako rijesiti problem i kako znati u kojem sam stadiju vampirizma?

Stage One

• At stage one, vampires have a 25% increase to their illusion spells. They are 25% harder for NPCs to detect, have 100% resistance to diseases or poisons, and are 25% resistant to ice.
  • On the flipside, they’re 25% weaker to fire. Outside, in the sunlight, they also take a 15 point decrease to their health, magic, and stamina. Those three stats also do not regenerate.
  • Vampires at stage one have the power to reanimate the dead to serve them. They can also improve their night vision with another power.
  • Vampires also gain a spell that allows them to drain the health of their enemies.
  • As each stage increases, some effects stay the same, while the rest change. To be brief, we’ll only list the changes between stages.

Stage Two

• At stage two, vampires at 50% more resistant to frost, while their vampiric servant and vampiric drain powers become more powerful.
  • They also become 50% weaker to fire, and have their health, stamine, and magic stats lowered by 30.
  • They gain another power; that of Vampiric Seduction. Enemies, either animals are people, can be calmed for 30 seconds. That means they won’t attack.

Stage Three

• Vampires now have a 75% resistance to ice, while their powers of reanimating the dead and draining the living become more powerful.
  • Their weaknesses also grow, they are 75% more weak to fire, and their health, magic, and stamina are reduced by 45 points in the sunlight.

Stage Four

• The last stage of vampirism. These vampires are 100% resistant to ice, while their draining and servant powers become even stronger.
  • They are also 100% weak to fire, with their health, stamina, and magic stats lowered by 60 points in the sunlight.
  • Stay out of the light and away from humans, because NPCs are all hostile to stage 4 vampires.
  • Luckily, stage 4 vampires gain another new power — Embrace of Shadows, which turns your character invisible for three minutes.

Da se vratis u prvi stadij moras uci u neko selo po noci, usualjati se nekome u kucu i popiti mu krv.

Da se rjesis vampirizma imas mislim da dvije opcije.

Jedna je razgovarati sa gazdom Inna (bilo kojeg) koji ce te uputiti kod Faliona u Morthalu  koji to istrazuje i on ti nakon serije questova pomogne.

A drugi je da odes kod Companionsa u Whiterun i pridruzis im se. Onda postanes vukodlak umjesto vampira (Twilight anyone?).

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 22:40 (Tyberius_Prime).
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Pusti ti tehnikalije, ako nisi odigrao Oblivion, odigraj ga sada, ja bi na tvom mjestu i Morrowind zapeglao, isplati se.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

morrowind se niti ne sjecam kad sam zaigrao bilo je to tako davno,al jos mi je ostao u sijecanju oblivion ljeto 2006 i peglaj tjedan dana zaredom sve dok ne prijedjes glavni quest,a nakon njega arena pa questovi od fighters,mage,thiefs,dark bortherhood gilda i nakon njih dodju na red ostali minory questovi i dlc-ovi.Onda sam napravio pauzu nekih 7 mjeseci pa opet u svijet Elder Scrollsa sa Shivering Isles expanzijom koju sam presao preko vikenda... ah to su bili dani :)

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

morrowind se niti ne sjecam kad sam zaigrao bilo je to tako davno,al jos mi je ostao u sijecanju oblivion ljeto 2006 i peglaj tjedan dana zaredom sve dok ne prijedjes glavni quest,a nakon njega arena pa questovi od fighters,mage,thiefs,dark bortherhood gilda i nakon njih dodju na red ostali minory questovi i dlc-ovi.Onda sam napravio pauzu nekih 7 mjeseci pa opet u svijet Elder Scrollsa sa Shivering Isles expanzijom koju sam presao preko vikenda... ah to su bili dani :)

Vala da znas... I ja sam ga svario. Godinu ipo, dvije sam ga igrao... Pa Fallout 3, pa NV, pa sad Skyrim... Sve Bethesdine {#} Ti ljudi ne izdaju igre cesto (mislim svakih godinu dana) vec po dvije ipo, tri godine se ceka. Ali kad oni naprave igru, naprave je do jaja. Svaka njima cast {#} Evo tri video materijala o kreaciji Skyrima.

BETHESDA FOREVER!!! {#}

16 godina
micho0305 kaže...
gamer 2138 kaže...

Zato jer su txture na low ili med u odnosu na  Skyrim očajne, u ono vrijeme su bile zakon, al nije bilo2x64 a kamoli 4x64 itd..na max rez&sve ultra Oblivion izgleda kako i treba izgledat igra  Xgodina stara(neki još igraju Diablo! ili Newerwinter nights, njima se ispričavam). Ne možeš s Skyrima preć na Oblivion il Morrowind..jednostavno te zabole oči nakon sat igre

Čekaj, znači ne bi trebao igrati jednu vrhunsku igru samo radi grafike? Pa 'ko još igra TES zbog grafike?

Mislio sam da se igra zbog toga što je zabavan i ima preko 200 sati sadržaja?!

@gamer 2138

Slobodno se odmah prebaci na Oblivion, igra je odlična.

Jedina loša stvar u Oblivionu je što se neprijatelji levelaju zajedno s tobom, ostalo je manje-više isto kao i u Skyrimu

Znači ako želiš provesti još 100-200 sati u Tamrielu i pritom se dobro zabaviti, samo navali.

Ako ti se svidi, obavezno baci pogled i na Morrowind, najbolju igru u TES serijalu!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
...

Jedina loša stvar u Oblivionu je što se neprijatelji levelaju zajedno s tobom,...

Modovi... :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Pusti ti tehnikalije, ako nisi odigrao Oblivion, odigraj ga sada, ja bi na tvom mjestu i Morrowind zapeglao, isplati se.

Puno ljudi hvali taj Morrowind i govori da je najbolji dio TES-a. E sad, davno ga igrah. Svega nedelju dana... Moze li mi neko dati neka uputstva, koliko se on razlikuje od Skyrima (ne graficki), greota da ga ne odigram ako je tako jaka igra. I da, ima li kakvih dodataka, DLC-ova, ne mislim na modove.

13 godina
protjeran
Comi123 kaže...
thuglife kaže...

Puno ljudi hvali taj Morrowind i govori da je najbolji dio TES-a. E sad, davno ga igrah. Svega nedelju dana... Moze li mi neko dati neka uputstva, koliko se on razlikuje od Skyrima (ne graficki), greota da ga ne odigram ako je tako jaka igra. I da, ima li kakvih dodataka, DLC-ova, ne mislim na modove.

Morrowind, (barem meni) ima daleko najbolju pricu u TES serijalu. Ima vec dugo kako sam ga igrao ali se sjecam da je sustav borbe bio gup do bola. Ali je pricom sve nedostatke debelo nadoknadio.

I iskreno se nadam da ce jednog dana dozivjeti pravo HD reizdanje.

16 godina
neaktivan

Outline 1.5 patcha

NEW FEATURES
- New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells
- New kill moves and animations for melee weapons
- Shadows on grass available (PC)
- Smithing skill increases now factor in the created item's value
- Improved visual transition when going underwater
- Improved distance LOD transition for snowy landscapes

+ BUG FIXEVI

http://www.escapistmagazine.com/news/view/116350-Bethesda-Outlines-Skyrim-1-5

13 godina
odjavljen

Da li je 1.5 poslednji pec za Skyrim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ukratko: NE!!

Poduže: Neee, ne, nikako, ni u kom slučaju, nema šanse, ne..

15 godina
neaktivan

Jedno pitanje: Ako izbrisem igru ali ostavim save game od igre, tj sacuvam save fajlove, i kad drugi put instaliram igru da li ce biti sve isto kao kad sam je izbrisao, tj. da su sve isti itemi, isti level, mapa ista (sve otkrivene lokacije ce bit tu) ili ce samo stanje sa questovima biti kao kad sam izbrisao igru ?? :D Hvala unaprijed

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Jedno pitanje: Ako izbrisem igru ali ostavim save game od igre, tj sacuvam save fajlove, i kad drugi put instaliram igru da li ce biti sve isto kao kad sam je izbrisao, tj. da su sve isti itemi, isti level, mapa ista (sve otkrivene lokacije ce bit tu) ili ce samo stanje sa questovima biti kao kad sam izbrisao igru ?? :D Hvala unaprijed

Da, sve ti ostaje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 13:03 (MegaMass 2000).
13 godina
odjavljen
NightShadow kaže...
Comi123 kaže...

Otkud ti znas da nije? {#}

17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
NightShadow kaže...
Comi123 kaže...

Otkud ti znas da nije? {#}

"We plan on adding even more features with upcoming free updates and game add-on content."

http://www.bethblog.com/2012/03/15/new-features-highlight-1-5-update/

17 godina
protjeran

Hahahaha malo mi je smiješno da naglašavaju BESPLATNOST novih mogućnosti kao novi kill cam potezi, sijene trave ili bolji izgled udaljenih sniježnih vrhova {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 21:09 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Koliki je FOV po deafultu, a koji bi bio prikladniji za 1280x1024 rezu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Hahahaha malo mi je smiješno da naglašavaju BESPLATNOST novih mogućnosti kao novi kill cam potezi, sijene trave ili bolji izgled udaljenih sniježnih vrhova {#}

Pusti ti vraga, isto kako su prodavali oklop za konje u Oblivionu tako su mogli naplatiti i nove kill cam poteze. Ovo je korak u pozitivnom smjeru. :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan

To bi im možda prošlo kad je igra tek izašla, sada nikako.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Sta se desavalo izmedju Obliviona i Skyrima (tih dvesta godina). Veliki ratovi, Thalmor pretnja, unistavanje velikog dijela Tamriela, cijeli opis na...

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Great_War

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e sam da pitam, kak da upgrad-am nightingale armor? kaze mi '' you lack the perk to improve magical items''

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
damian123 kaže...

e sam da pitam, kak da upgrad-am nightingale armor? kaze mi '' you lack the perk to improve magical items''

Tako da uzmeš perk koji ti dopušta upgradeanje magical  itema?

U smithingu je, u sredini, ne znam kak se zove.

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
damian123 kaže...

Tako da uzmeš perk koji ti dopušta upgradeanje magical  itema?

U smithingu je, u sredini, ne znam kak se zove.

ahaa skuzio sam thx :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Evo pisem opet o problemu u Skyrim-u. Sve u svemu prije 1 mjeseca Skyrim mi se sje**, i sad sam ga opet instalirao.Kad kliknem na countinue igra radi sve dok ne izadem iz iz Fort Greymoora i onda dode ona crna pozadina, neka szvar i recenice se mijenjaju. Tj. no responding, probao sam loadati neke prijasnje saveove al onda pise da su svi savovi corrupt, tj. nemogu nista...

Ponekad mi se cak i freeza igra{#}, ono koji k?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice