Ja isto sve igre kupujem digitalno i sve uzimam sa kinguina,uvijek key dođe 3 min nakon kupovine i rade savršeno bile preko steama,origina,uplaya itd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel tko kupovao na ovoj stranici? http://www.kinguin.net/
Jesu li pouzdani?
super pouzdani... kupujem tamo godinama
A dobiješ li konja kojeg dobiješ u deluxeu?
Dobiješ magarca free
Daju keyeve besplatno ovdje,
ako ste srece dobicete :)
posto dajete TD, skidam link :)
hvala na linku, ali gotovo je nemoguće uloviti taj key. znači za četvrti key vijest je objavljena u 18:15, ja sam u toj istoj minuti key kopirao i pasteao na ES:O sajt, i naravno bio je invalid. znači, unatoč stalnom refreshu i kopiranju u roku od par sekundi - izvisio sam, tako da odustajem.
bok ljudi
eto dosao je i taj dan sutra starta eso
molio bih one koji zele igrati u guildu sacinjenih od ljudi tu sa foruma da uzmu daggerfall frakciju
javite se pm da vas ubacimo u guild
Samo Ebonheart.
i ja bi najradje domionion al vecina ce one orcove tak da idem s ekipom
hm, nasao sam za 35 evra ESO, jel nasao ko jeftinije?
EDIT:
nasao za 29.99
https://www.g2a.com/weeklysale
EDIT:
nasao za 29.99
o majku im pa prekjučer sam uzeo kod njih za 35 eura
i ja bi najradje domionion al vecina ce one orcove tak da idem s ekipom
Ekipa koja je napravila pre-order?
Zašto se ograničavati na fakciju zbog rase?
I ja također idem u Ebonheart kao kolega iznad, no još nisam odabrao kojom rasom... vjerojatno nekom koja ima predispozicije za čisti DPS...
EDIT:
nasao za 29.99
o majku im pa prekjučer sam uzeo kod njih za 35 eura
I dalje stoji cijena od 35 evra ako ne odes na weekly ponudu!
nitko ništa ne piše. Kakav je release bio? itd.
sve radi ok neznam za jucer tek sam danas dosao na komp i sve 5 u 8 sati igranja do sad samo na jedan bug sam naletio (mozda i nije bug al neznam rjesiti quest)
btw rasa ne uvijetuje frakciju TO NISAM ZNAO DOK DANAS NISAM PROBAO
znaci igram high elfa koji je iz dominion frakcije u ebonhart pact frakciji
na kraju pola ljudi nisu dobili early release a oni koji su dobili su startali u ebonhartu pa sam i ja u ebonhartu s likom počeo
Jel zna netko gdje ima u Hrvatskoj za kupiti TESO imperial edition fizička verzija? Ja sam našao samo jedno mjesto http://www.svijet-igara.hr/ ali neznam koliko su pouzdani
Probaj nazvati Algoritam ili Infomark.
Ako nema, uvijek možeš naručiti sa Game.co.uk. Dostava je 2-3 funte, a osim kreditnih kartica i Paypala, primaju i Maestro.
Game.co.uk je zivo sranje....narucio sam preorder imperial edition 22.3 da bi mi danas javili da ne dostavljaju pakete iznad 1 kile izvan uk-a...
sve radi ok neznam za jucer tek sam danas dosao na komp i sve 5 u 8 sati igranja do sad samo na jedan bug sam naletio (mozda i nije bug al neznam rjesiti quest)
na kraju pola ljudi nisu dobili early release a oni koji su dobili su startali u ebonhartu pa sam i ja u ebonhartu s likom počeo
Kao što rekoh, prednost pre-ordera je ta sa rasama.
A to sa ranim pristupom, ako se naručivalo sa "vanjskih" stranica, dakle ne TESO službene, Standard Edition daje 3 dana, Imperial 5.
*Da sam tu informaciju prije pročitao, išao bih odmah na Imperial.
pa i ja sam standard uzeo al na oficijelnoj njihovoj stranici prvi dan kad su releasali preorder. sad vidim da ekipa kupuje u pola skoro jeftinije pa vidim da sam mozda IDIOT!
imperial mi nije zao sto nisam uzeo jedina fora je mount i imperial look armora koji mi se ne svidja tako da mi je cak i drago sto moram zaradit konja
jeste se na kraju odlucili na kojoj cete frakciji bit da se i ja pridruzim
I ja krećem danas pa me također zanima u kojoj frakciji se ekipa okupila, da se pridružim.
Znači li to da sada idemo u Ebonheart?
Isprike na padobransvu ali malo sam izvan događanja,jel ovaj viken open beta ili kreće head start?
04/04/14 kreće igra.
Od 30 je već headstart.
svi u ebonhart:D
uglavnom igramo na eu serveru i nick mi je besnii sa dva i pa oni koji igraju me mogu potraziti ingame
Ljudi jel se vama dogadja da svakih 3-4 minute locka igra na sekundu dvije(sve stane) i onda nastavi kao da nista nije bilo. ili je to samo do mog kompjutera
Game.co.uk je zivo sranje....narucio sam preorder imperial edition 22.3 da bi mi danas javili da ne dostavljaju pakete iznad 1 kile izvan uk-a...
Ni meni nisu htjeli poslati u RH pa su mi nakon zalbe ponudili slanje DHLom za dodatnih 35 funti. U medjuvremenu sam se predbiljezio na Imp. Edition u Algoritmu, a ostao mi je early access s preordera u game.co.uk.
Jel ima neko da igra Dominion? Vidm su druge frakcije popularnije na forumu.
uglavnom pao je i guild sa memberima sa našeg govornog područja
Wild Bug's
pa tko krene igrat dobrodosao je
svi u ebonhart:D
uglavnom igramo na eu serveru i nick mi je besnii sa dva i pa oni koji igraju me mogu potraziti ingame
Ljudi jel se vama dogadja da svakih 3-4 minute locka igra na sekundu dvije(sve stane) i onda nastavi kao da nista nije bilo. ili je to samo do mog kompjutera
Tako i meni, međutim ne tako često kao tebi. A jučer popodne je u Daggerfalu bio slideshow, odnosno neigrivo, baš se moraš maknit iz grada. Kasnije je bilo bolje
hebes mi sve ako su ovi normalni sruse eu server u 20:00h na 3 do 4 sata
hehehe, a rekao sam ti da će biti neki "hitni" patch ;)
valjda će popraviti i da me nevidljiva stvorenja prestanu klat...
hehehe, a rekao sam ti da će biti neki "hitni" patch ;)
valjda će popraviti i da me nevidljiva stvorenja prestanu klat...
ma uopce nije zbog bugova nego pripremaju servere za oficial release 04.04.
Očito nisi igrao SWTOR prvih par mjeseci. Tamo su svakih 2-3 dana gasili servere radnim danom popodne i vikendom prijepodne. Htio sam pop...
ESO je imao gadan start u Americi gdje je bilo dosta problema, ali mislim da su to riješili.