Silkroad Online

poruka: 82
|
čitano: 19.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Silkroad Online
dark_wizz kaže...
made kaže...

e thx svatio sam sad evo bas gledam sad malo po forumima

evo jos sam nesto ak znate dali ja mogu sa istim likom biti glavier i blader da mjenjam mislim??

Možeš, nije uopće problem, ali ti se dual mastery specijalizacija ne isplati sa 2 low range weapona. recimo bow i glavie su ti jedno vrijeme bili odlična kombinacija za pvp. jednostavno pokušaj prvo svladat jednu klasu, onda drugu i na kraju odluči

igram sa bowom predobar je jedna strela na cudoviste od 6lvl bez skilla ubim ga sa jednom strelom jedino je malo bzv sta oram kupovat usrane strele e sta znaci ona strela BOLT kad ju nemos metnut na bow

17 godina
neaktivan
made kaže...

e sta znaci ona strela BOLT kad ju nemos metnut na bow

bolt ti je za crossbow (mi ga zovemo xbow), eu weapon

There's no SAVE GAME in real life!!!
15 godina
neaktivan

e ovako zanima me dizanje degre oruzja znam kako samo neznam di kupiti ELIXIR ?????

nakon kojeg lvl mogu birat ocu li bit lopov.trgovac ili ratnik??

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 13:10 (made).
17 godina
protjeran
made kaže...

e ovako zanima me dizanje degre oruzja znam kako samo neznam di kupiti ELIXIR ?????

Nakon lvl 20.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti. (C) Michael de montaigne
15 godina
neaktivan
doxy kaže...
made kaže...

Nakon lvl 20.

thx a kako kupovati elixire osim preko stalla??? jer na stallu nema nijedan:(

15 godina
neaktivan
Silkroad Online

e ja sam 37 lvl i ne koristim te elixire... njih ti je najbolje da prodas... jer elixir kosta vise nego weapon(barem je tako na rsro)... tako da se to radi na dosta vecem lvl-u...

abrakadabra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Silkroad Online

da bas sad vidim thx!!

da samo tesko nades neko oruzje

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 14:33 (made).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
made kaže...

de ti meni reci na kojem serveru igraš. ako si na mom sredit ću ti ja sve setove oružja do 9d. nije bedara, nezz šta bi sa elixirima, samo mi pune storage

15 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
made kaže...

de ti meni reci na kojem serveru igraš. ako si na mom sredit ću ti ja sve setove oružja do 9d. nije bedara, nezz šta bi sa elixirima, samo mi pune storage

ma ja sam na china al imam i na europe lika 6 lvl koji si ti???

17 godina
neaktivan
made kaže...

ma ja sam na china al imam i na europe lika 6 lvl koji si ti???

ma ne klasu, server prijatelju, srveri su ti: Zeus, Venera i Artemida,

15 godina
neaktivan

e imam problem naime dobio sam nekakav murderer status jer sam ubio nekog lika pa sad nezz kak se toga rjesiti jer gubim exp zbog toga??

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 22:16 (made).
15 godina
neaktivan
Silkroad Online

dali iko koristi ribot? i ako koristi mozel objasnit gdje je skino tj. mozel dat link... unaprijed hvala

abrakadabra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Silkroad Online

evo ovako dobio sam 12 acessory elixira e sad nezz za sta oni sluze tj sta mogu dizat s njima??????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo ti ime kaze... acessory za nakit,weapon za weapon,protector ti je za ono sti ti nosis na sebi!!!

abrakadabra
15 godina
neaktivan
Silkroad Online

Evo ovako balkanci igraju na original sikroadu (ne ruskom) moze se uci iz prve jer su postavili zastitu protiv oldbotova tak oda nebrinite oceteli uci za 15 mintua ili 15 sati...

Naime, poruku pisem jer nas ima jako puno hrvata i srba, ali ipak vise hrvata...
Nacinalnih svadji nema a i takodjer pravimo guild Balkan_BoyZ pa ko god je zainteresiran neka se javi na pm ili ovde... SVI ZELIMO DA NAS IMA VISE OD TURAKA!!!

Server: Caspian

Ingame name: Come_4_Kill

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:23 (Bokyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bokyyy kaže...

Nacinalnih svadji nema...

"been there, seen that" i to previše puta. ima vas naravno dosta sad, kad otpadnu botovi ostat će vas za možda 2 guilda, kad otpadnu ovi balvi "turbo ustaše" i "turbo četnici" ostat će vas recimo 10 koji će bit odlična ekipa. i onda ćete zaključit da se jednostavno ne isplati pokušavat napravit balkanski guild ili union. doživio sam to na xianu, alexanderu, venusu i eosu. i svaki puta se završilo isto. prvo počnu svađe ko je hrvat, ko srbin, ko bosanac i takve nacionalističke, a onda se međusobno posvađate svi (osi one ekipe od cca 10 ljudi koje tave svađe ne zanimaju, nego igraju iz čiste zabave). usput sretno s guildom, ako uspije možda i doletim malo (i tako mi je ostalo oko 1000 silka na accountu na iSRO). i da, balkanci igraju i na rSRO. eipa je ok i nema nacionalizma (osim prema turcima i rusima koje nitko ne podnosi) a međusobno smo BALKAN POWER...

15 godina
neaktivan
Silkroad Online

moze jedno pitanje naime ovih dana se stalno susrecem sa pojmom PET FILTER jel mi moze neko obajsnit sta je to posto ne igram silk dugo??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silkroad Online

uff ljudovi, ja sam moze se rec sro veteran, igra me jos uvijek zanima, ali ne zelim se uvaljivati u to jer je izvukla puno vise nego sto mi je dala :D

ako to i prodje pa guild bude dobar, i ljudi ne budu retardi pa dadnu plvl, docu . . nema problema . .

igrao i rsro, sada sam u pauzi nekoj, mrsko mi  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silkroad Online

Eo da se javim nakon dugo vremena u ovoj temi. Na rSro se napreduje jako brzo. Stari guildovi su se raspali, dosta igrača je otišlo ali oni najbolji su ostali. Tako da trebamo svježu krv za novi guild. Trenutno nas ima oko 30 koji smo voljni napustiti svoje guildove i napraviti 1 malo žešći. Ako ste i low lvl nije bitno, jer plvl nikad nije bio problem. Gear, gold, prem se također može sredit. Samo se javite meni ovdje na PP za info ili na serveru Artemida PM-ajte: Петриков, Штэлэ, живко666

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silkroad Online

Ima li još ljudi ovdje koji igraju ovo? Ja ću ponovno početi, nisam igrao od 2009, neznam više koji su serveri dobri. Probati ću onaj kineski, cSro.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:56 (Unix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Silkroad Online
Unix kaže...

Ima li još ljudi ovdje koji igraju ovo? Ja ću ponovno početi, nisam igrao od 2009, neznam više koji su serveri dobri. Probati ću onaj kineski, cSro.

Ja to igram stalno, samo što često mijenjam servere. Počeo prije par dana  na Vehalla Online, ali mislim da se neću dugo tu zadržat. Nakon što je PlaySRo (Seidenkraft Online) otišo u k*rac sve je teže naći dobar server.

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
17 godina
neaktivan
Re: Silkroad Online
dark_wizz kaže...
Unix kaže...

Ja to igram stalno, samo što često mijenjam servere. Počeo prije par dana  na Vehalla Online, ali mislim da se neću dugo tu zadržat. Nakon što je PlaySRo (Seidenkraft Online) otišo u k*rac sve je teže naći dobar server.

Da ispravim samog sebe nakon početnog lošeg dojma o ovom serveru. Server je ODLIČAN, je da je low population ali ekipa je za 10, ima par naših (srba, hrvata, bosanaca) a ostalo su poljaci, švabe, egy, turci i rumunji. GM je online svaki dan, EM (event managera) ima 2 koji stalno nešto organiziraju, a tu sam i ja; [Supporter] Severina, zadužen za korisničku podršku kako ingame tako i na forumu. Poziciju dobio tako što sam se dokazao kao pošten igrač koji je voljan pomoći drugima (nisam vjerovao kad me GM pitao hoću bit support neko vrijeme dok mi ne da EM poziciju). Tako da, ako ima zainteresiranih evo linka, regajte se, skinite client i pegla. Za sva pitanja i ostalo imate mene. I da regajte se i na službeni forum jer možete dati sugestije što i kako promijeniti, a sugestije se uvažavaju vrlo često. :)

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice