E ljudovi jel igra tko rSRO ili ti Ruski SRO? Nebitno koji (od 3 servera)? ja sam počeo opet igrat al sad skroz na ruskom jer se možeš logat kad hoćeš, botova ima puno manje jer ih banaju, cap je 90 koliko mi se čini i drop rate je solidan. Postoji English patch i sve, a ima i dosta "non russian speaking" ljudi. ja sam trenutno na serveru Artemida
koji si server IMA NAS na Marsu jako puno i jak samo guild :D ja sam novi farmer krenuo sam farm i idem do 5m sp-a pozz
ma ne igram više International Silkroad Online. Sad sam na silkroad.ru server artemida. Ovdje je sve puno lakše, nema toliko botova, logiraš se odmah i nema onog glupog sistema logiranja. Itemi su malo skuplji al ise zato da i dobro zaradit. I još možeš kupovat silk iteme za gold
Evo ovako mislio sam preci sa WOW-a na Silkroad pa me zanima kad skinem org silkroad trebam li skidati sugave patcheve ili samo inst i igram (sa acc-om naravno)???????????????????
Evo ovako mislio sam preci sa WOW-a na Silkroad pa me zanima kad skinem org silkroad trebam li skidati sugave patcheve ili samo inst i igram (sa acc-om naravno)???????????????????
gle, sve verzije silkroad su org... ali ima ih više vertzija iSRO, cSRO, kSRO, jSRO, vSRO, rSRO. moj ti je savjet da ne pokušavaš igrat igrat iSRO jer trebaš $$$ za premium i ostala sranja da možeš igrat normalno. Zato se regaj na rSRO, skini client (skinut će ti nekih 10-ak mb patcheva nakon instalacije) stavi si english patch i peglaj. Eh da, još jedna stvar, ako misliš igrat rSRO obavezno odaberi server Artemida (onaj najduži) jer su zeus i venera bot infested. Ako imaš još kakvih pitanja u vezi SRO, samo pitaj.
rsro to je ovaj ruski
rsro to je ovaj ruski
da. ako želiš igrat tu a smeta te ćirilica, staviš si english patch i uživaj. ako napraviš chara na artemidi, javi se da ti pomognem oko levelovanja i s goldom
Di nabavit english patch, i kak se regat tamo a masno sve na ćirilici, neznam korake pratit :D .
Di nabavit english patch, i kak se regat tamo a masno sve na ćirilici, neznam korake pratit :D .
za english patch ti je uputstvo ovdje (how to play rSRO) a evo za reganje. Odeš na silkroad.ru i onda prati ove slike:
da jbt sve inst pokrenem udem u igru i najedanput mi reinstala komp kad se opet upali opet pokrene igru i opet se moram log in i opet sve ispocetka :(((((((((((((((((((((((
moze pomoc jel mi moze neko dat link za sknut eng patc za rsro i objasnit kak se stavi
moze pomoc jel mi moze neko dat link za sknut eng patc za rsro i objasnit kak se stavi
Imaš dva posta ispred link na forum gdje ti je sve objašnjeno, ali evo još jednom LINK, piše ti u prvom postu sve. Ali moraš se regat da skineš patch ili edited media.pk2 jer bi meni upload tih ~450MB trajao dosta dugo.
sta kazete o ovom silkroadu jel se moze igrat normalno http://www.joymax.com/silkroad/
jel treba skidat patcheve ili igra to sama
sta kazete o ovom silkroadu jel se moze igrat normalno http://www.joymax.com/silkroad/
jel treba skidat patcheve ili igra to sama
Taj Legend V puls moraš skinut posebno kao i sve major upadetove za iSRO. Trebaš cijeli novi client (oko 1.1 GB). Čini mi se kao dobra stvar ta battle arena, samo što da bi igrao iSRO moraš imat premium da uđeš na server jer su serveri puni 24/7
Imaš dva posta ispred link na forum gdje ti je sve objašnjeno, ali evo još jednom LINK, piše ti u prvom postu sve. Ali moraš se regat da skineš patch ili edited media.pk2 jer bi meni upload tih ~450MB trajao dosta dugo.
e za ovaj patca skinem ga al nezz di to pise kak stavit ja pokusavo al nede
i ja sam kreno igrat ovaj ruski... nick mi je Семир
dagger lvl 22
Igrali ko da je na alexanderu...
evo imam char na veneri lvl 36 wizz... molim vas moze li mi iko pomoc da nadjem rbot??
evo ovako mislio sam krenut private server zszc se zove pa jel mi moze neko rec kad skidam igru dali se kad inst automatski skinu i patchevi ili ja to moram trazit po rapidshareu ili di vec????
evo ja cu pocet samo mozes li mi rec gdje da download eng patch
imas par postova prij citaj malo alo ima neko da poomogne zelio bi igrat zszc privatni server pa me zanima dali kad skidam igru ona sama skine patc ili moram trazit po rapidseru ili negde?????
odustajem od r sroa. i ja bi na zszc privatni server pa eto trebala bi pomoc :D
za zszc vam je najbolje otić na silkroadforums.com i pod "other sro versions" imate uputstva i sve. ja ne bih znao za to, jer ne igram tamo
a jel znate mozda jel sjsro automatik skine patch sa igrom
evo uspio sam srediti mediu ali sad htio bi imati neki skill te mi za prvi fali neki bicheon lvl 5 sta je to igram sa onim macem tj ko kopla samo je na kraju mac tj sablja??????
kako dobit taj bicheon???
evo uspio sam srediti mediu ali sad htio bi imati neki skill te mi za prvi fali neki bicheon lvl 5 sta je to igram sa onim macem tj ko kopla samo je na kraju mac tj sablja??????
kako dobit taj bicheon???
pritisni slovo "s" na tipkovnici, tu imaš mastery (bicheon - treba za bladera i nukera) i podigni ga na lvl5 tako da možeš podić prvi napad
ok ja se zovem prank008 samo ovo prank je ruski trenutno sam lvl 6 igram vec 5 h predobra je igra mogu cak rec bolja od wowa
e jel vredi ta j biochen za onaj glaive to je neki mac al dugacak ko koplje sa ostricom???
i jos jedno pitanje kako se mogu lijeciti i puniti onu manu(plavo)
ok ja se zovem prank008 samo ovo prank je ruski trenutno sam lvl 6 igram vec 5 h predobra je igra mogu cak rec bolja od wowa
e jel vredi ta j biochen za onaj glaive to je neki mac al dugacak ko koplje sa ostricom???
e ovako, sad da ja tebi objesnim cijelu igru u jednom postu je jednostavno nemoguće. kod chinese klasa (pretopstavljam da igraš s chinese pošto si pitao za sword) imaš mastery-e. to su ti bicheon (blade i sword), huksal (glavie i spear), pacheon (bow). tu su ti napadi za određena oružja (dakle za glavie ne možeš koristiti bicheon skillove). također postoji i imbue: fire, cold, light i force. toplo ti savjetujem da pogledaš neke beginer tutoriale na SRF i na silkroad.net.
e ovako, sad da ja tebi objesnim cijelu igru u jednom postu je jednostavno nemoguće. kod chinese klasa (pretopstavljam da igraš s chinese pošto si pitao za sword) imaš mastery-e. to su ti bicheon (blade i sword), huksal (glavie i spear), pacheon (bow). tu su ti napadi za određena oružja (dakle za glavie ne možeš koristiti bicheon skillove). također postoji i imbue: fire, cold, light i force. toplo ti savjetujem da pogledaš neke beginer tutoriale na SRF i na silkroad.net.
e thx svatio sam sad evo bas gledam sad malo po forumima
evo jos sam nesto ak znate dali ja mogu sa istim likom biti glavier i blader da mjenjam mislim??
e thx svatio sam sad evo bas gledam sad malo po forumima
evo jos sam nesto ak znate dali ja mogu sa istim likom biti glavier i blader da mjenjam mislim??
Možeš, nije uopće problem, ali ti se dual mastery specijalizacija ne isplati sa 2 low range weapona. recimo bow i glavie su ti jedno vrijeme bili odlična kombinacija za pvp. jednostavno pokušaj prvo svladat jednu klasu, onda drugu i na kraju odluči