Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 183.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
neaktivan

Yeah!

0 0 hvala 0
17 godina

Eto, nakon podosta vremena opet jedan turnir, ovaj put sudjelovati mogu svi zainteresirani.

Pošto je u subotu veliki blagdan (UBDM iliti Velika Gospa (Meša :)), odlučil sam to nekak prebaciti i u GRID, a to je najlakše preko jednog "kežual" open4all turnira.

Sam turnir je u nedjelju, a kvalifikacije za njega dva dana ranije, u petak (do kojeg su moguće i prijave).

Zainteresirani, bacite oko i prijavite se na : GP Legends GT1 Tour

Evo, da se malo zabavimo i odvozimo.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer

Jbg ja sam jako los u GT1, ugodnu zabavu vam zelim! Cool

Zapravo samo muscle mi lezi.

not here ... not scene
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 18:01 (BORG).
17 godina
BORG kaže...

Jbg ja sam jako los u GT1, ugodnu zabavu vam zelim! Cool

Zapravo samo muscle mi lezi.

Ne vjerujem da si tolko slab Namigiva

Uostalom, ne natječemo se za pare...a u igri su samo dvije staze - imaš vremena, "give it a shot"Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan

zašto ne napravite turnir u GRID-u ,jer ja nemam taj GP legends

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mtopol kaže...

Pa je u GRID-u, pod GP mislim na Grand Prix Namigiva

Vidiš da su legendarne staze, Spa i Nurburgring jedine nutra...

Ovo je samo naslov turnira.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
mtopol kaže...

Pa je u GRID-u, pod GP mislim na Grand Prix Namigiva

Vidiš da su legendarne staze, Spa i Nurburgring jedine nutra...

Ovo je samo naslov turnira.

aha :) ... onda se prijavljujem...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

Zadnji je dan za prijave na GP Legends GT1 Tour, mjesta ima.

Ajde zainteresirani, do 15h, a danas su i kvalifikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ti reply nakon skoro 5 tjedana lol :)

Tvoj  problem  nije  isti  ko  i  Bugy-jev,  jer  se  njemu  skroz  skrsi  grid  (kao  i  meni).

Ali  tebi  ocito  neka  druga  aplikacija  pokrenuta  u  backgroundu  skida  fokus  sa  grida  i  zato  ti  se  on  minimizira.

Pogasi  sve  osim  grida  sa  task  managerom  i  to  ti  se  vise  nece  desavati.  A  sad  do  kojeg  je  programa,  to  ces  sam  skuziti.

17 godina

----GRID DX10 mod----

Slučajno sam tražil nekaj o DX10 kad naiđem na ovu stranicu.
Mislim si, to je nemoguće ali ipak tražim dalje, prvo na forum, koji je na njemačkom (autor moda je Njemac) ali 62 stranice teksta daju do znanja da ima nekaj od toga...
Tražim dalje i nađem temu na community forumu, skrinsi izgledaju fenomenalno.

Mod je još u izradi ali ukoliko bude uspješan, bit će to prava stvar.

Kak samo predivno izgledaju skrinsi Milana, a pogotovo onaj zadnji, s Corvette-om na Nurburgringu!

EDIT: Evo i slika:

Milan Milan
Nurburgring Nurburgring
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 19:16 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo mene aktivan opet nakon dugo dugo vremena zbog hardverskih problema i internet nedostupnosti... vidim uklonjen sam iz klana...ok nema veze.. mogli bi danas vozit pa da se dog neke stvari! ako ce bit moguce naravno Osmijeh

rus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra vijest... ALI - sve mi to nekako ne drzi vodu. Jako sumnjam da to ima ikakve veze sa DX10. Kolko vidim sa screensa, maknuti su blur, post processing efekti, promijenjene i poostrene texture, smanjen saturation i osvjetljenje ovisno o dobu dana. To sve naravno donosi kvalitetnijem prikazu slike, i istina, igra izgleda bolje i razlika se definitivno osjeti u usporedbi sa "originalom" (citaj: DX9), ali ako lik nije neki hard-core reverse engineering developer i posjeduje source kod iz grida, jako sumnjam da je to DX10 u pitanju (govorim to jer sam i sam SW developer). Tako da nema potrebe imati niti DX10 grafu, niti DX10 drivere, niti Vistu/Win7. Ako ikad izadje DX10 verzija za grid (u sto jako sumnjam), onda ce to biti iz Codemasters tabora, iako su takvi slucajevi rijetki nakon izlaska igra (Age Of Conan, Trackmania, i jos par njih). Ali svejedno pohvala liku za trud i mislim da definitivno vrijedi isprobati. Ako i dalje namjeravas pratiti njegov rad, postaj link ovdje na forum kad izadje neka test verzija...

17 godina

Radosna vijest, napokon:

GRID 1.3 patch vani

Naš topic samo o njemu (bome ga zaslužuje).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

- Added support for additional content packs.

- Added support for Motion Platform D-Box.
- Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
- Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
- Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
- Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
- Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
- Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
- Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
- Prevented the editing ebay.xml cheat 

najvise me ovo prvo zanima

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

- Added support for additional content packs.

- Added support for Motion Platform D-Box.
- Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
- Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
- Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
- Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
- Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
- Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
- Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
- Prevented the editing ebay.xml cheat 

najvise me ovo prvo zanima

Još nema cr*cka na žalost...

17 godina
neaktivan

Bojim se da je patch za vecinu ljudi dosao prekasno, al bolje sad nego nikad. Ja ga idem odmah skinut, al dosta ljudi je vec i zaboravilo na grid, upravo iz razloga jer nije bio patchiran, a ponajvise zbog toga sto ima vise cheatera nego postenjaka. Jos samo da resetiraju online statistiku ili barem onaj dio gdje se primijecuje ocito koristenje cheateva, a brisanje accounta onih koji varaju bila bi tocka na i. Vidimo se online...

EDIT: ok... view distance bolji, DLC support dodan, nema cheatera... zapravo nema niti puno servera sa v1.3 pa ne znam tocno lol. Uglavnom thumb up zasad, a kolko ce izdurat tako, vidjet cemo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:54 (Burs).
15 godina
neaktivan

e ljudi i ja bi igro grid...jel mi može neko reć šta sve trebam za multiplayer? i skim i gdje i preko čega mogu igrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

e ljudi i ja bi igro grid...jel mi može neko reć šta sve trebam za multiplayer? i skim i gdje i preko čega mogu igrati?

Odes Multiplayer i odes tamo nađeš server uđeš i igras, very simple

I don't care...
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
karlo666 kaže...

treba onaj patch 1.2 ili 1.3????

16 godina
karlo666 kaže...
markoal kaže...
karlo666 kaže...

Ja igram, bar sam prije bez ikakvog patcha, probaj.

I don't care...
17 godina
karlo666 kaže...
markoal kaže...
karlo666 kaže...

Svakako si instaliraj 1.3, pogotovo jer misliš igrati online.

15 godina
neaktivan

ma davno sam ga igro i prošo ga u 10 dana al nisam igro online pa neznam jel šta treba...vidio sam da neki koriste taj patch, a ima neki koji ne koriste nikakav patch pa me zanima kak je bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

ma davno sam ga igro i prošo ga u 10 dana al nisam igro online pa neznam jel šta treba...vidio sam da neki koriste taj patch, a ima neki koji ne koriste nikakav patch pa me zanima kak je bolje...

Stavi si 1.3.

Razna poboljšanja dolaze kroz 3 patcha, a u 1.3 je najvažnije da su spriječeni online cheateri.

Ne slušaj ove kaj ti govore da igraju bez ijednog....najbolje da se po takovom prebaciš na demo :)

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
karlo666 kaže...

Stavi si 1.3.

Razna poboljšanja dolaze kroz 3 patcha, a u 1.3 je najvažnije da su spriječeni online cheateri.

Ne slušaj ove kaj ti govore da igraju bez ijednog....najbolje da se po takovom prebaciš na demo :)

ma nije problem za cheatere jer bi igrali samo ljudi koje ja poznajem(iz susjedstva i škole)...al ako taj patch donosi još neke promjene onda ću ga instalirat...

16 godina

Ma ja mu rekao najkraći način, a nisam ni znao da ima patcheva...

@Amor

Mores li rec kakva poboljšanja donose noviji patchevi, i kakvi cheatera ima u igri, jer nisam ni znao da ih ima posto rjetko igram  online.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

@Amor

Mores li rec kakva poboljšanja donose noviji patchevi, i kakvi cheatera ima u igri, jer nisam ni znao da ih ima posto rjetko igram  online.

Piše ti malo dalje gore i link je na 1.3 patch...

Sva 3 patcha donose puno promjena, pogledaj malo po temi ili jednostavno u Google upiši njihova imena (1.1, 1.2 i 1.3).

Čitera je bilo da ti pamet stane, onih sa modifikacijama auta.

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
markoal kaže...

@Amor

Piše ti malo dalje gore i link je na 1.3 patch...

Sva 3 patcha donose puno promjena, pogledaj malo po temi ili jednostavno u Google upiši njihova imena (1.1, 1.2 i 1.3).

Čitera je bilo da ti pamet stane, onih sa modifikacijama auta.

hehe...gledao sam video na yt za te cheatere...kako ima glupi ljudi, baš mi ih je žao...modificira auto da mu ide 800km/h... koja je svrha igranja ako ne igraš pair play i ne dokažeš da možeš pobjedit pošteno????

17 godina
karlo666 kaže...

hehe...gledao sam video na yt za te cheatere...kako ima glupi ljudi, baš mi ih je žao...modificira auto da mu ide 800km/h... koja je svrha igranja ako ne igraš pair play i ne dokažeš da možeš pobjedit pošteno????

Kad bi svi tak mislili... :)

Najsmješniji su mi bili neki kaj su si nabildali aute pa se nisu mogli nositi s tolkim brzinama i wreckali se.

Na kraju su skužili i kak napraviti auto neunišitivim i to je do kraja uništilo atmosferu - znali su porazbijati sve oko sebe, samo im je to bil cilj.

Sa 1.3 toga više nema.

15 godina
neaktivan

evo skino sam 1.3 patch. sad ga idem instalirat i isprobat G25 koji je stigo prije par minutaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi zašto ja nemogu bit host u gridu??? mislim mogu bit host al se niko nemože prijavit da igra preko mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice