Kolko ja znam, u GRID demu za online postoje samo BMW i Mustang pa...
Kolko ja znam, u GRID demu za online postoje samo BMW i Mustang pa...
Da, sorry, auto-entuzijaste rasprava lako odvuce
Sto se tice grid-a, ja cu upasti na neki server iza 22h, do tad sam zauzet, pa ako budes online javi na pp
evo upravo sam igral s crohr1 (sad tu vidim da je nick armor) i dobro mali fura :P
igra je jako zabavna u multiju, grafika je kul i sve.
vidim da ljudi uspoređuju igru s gtr-om (nemam pojma zakaj, al nema mi to puno smisla).
grid rula među arkadama, a gtr2 među simulacijama na pc-u ako se mene pita :)
"mali" fura predobro za mnoge, tj. većinu
some of Crohr1:
Dajte javite se kad budete išli vozit da ja vidim kako vi to rasturate inače moji dojmovi su ovakvi: Grafika je fantastična , sad na red dolazi Fizika:Nisan baš zadivljen fizikom vozim na volanu a probao sam i na tipkovnici i dosta je lakše i puno sam brži kad vozim sa volanom kad se ulazi u zavoje triba okretat volan kao konj okrenit ga trebam nekakvih 400 stupnjeva i to sa naglim pokretima što znači da nije bitna nekakva preciznost a da ne govorim o kontroli gasa i kočnice kočnicu skoro pa da netribam stiskat na gasu uopče nije "agresivan" što znači da mu možeš zabit gas do maximuma ai nemaš straja da te izvrti i gade mi se oni ljudi kad voziš sa njima na serveru imam osječaj kao da vozim nekakav crash car !!! Javite se na pm da vam dam msn !
Maky pogledaj si PM.
edit: koj volan koristiš? ja imam logitech driving force pro i ide bez beda, samo je bila muka poštelati da se može s njim voziti.
Isto vozm sa dfp-om evo poslao sam ti na pm moj msn pa češ m objasnt kako si naštela controle
Znaci bolje ju je igrat volanom?
hmm morat cu skinut 10cm prasine sa svog Moma.... Ko ce se sjetit kako sve to postelat? Pak cu morat skidat nove drivere i citat uputstva. :D
Mozda se vidimo online za koji dan kad skinem igru. Sporinjos internet me davi
Uzivajte
za dfp (makar mislim da su dobre postavke i za g25)
sve po defaultu osim steering saturation na 70% i steering linearity na 5
force feedback sve na 100% (to kak kome paše, nije bitno)
a sad ono najbitnije - u logitech profileru -> options -> global device settings -> steering wheel settings -> deegres of rotation 360°
evo tak je meni podešeno i više nema onog divljačkog zakretanja volana da bi se najblaži zavoj mogel proči. :)
ako nije baš tak ili vam ne paše malo sprobajte i sigurno budete našli dobru opciju!
edit: tak da i ostalima malo olakšam, a ne samo jednoj osobi :)
Nakon nekog vremena, susrel sam više naših igrača na serverima (ne sa svima koje bum navel-od hrvatskih)
Evo njihovih nickova:
Micika-igračina
Mourner
Vedrinho - prava igračina
Hrvoje- također
Knezolino- također
Marko_F1
Icekilld
StarJedi
Tvarog-igračina
Pichkec- igračina
SauronMj- igračina
Veky1992
Shaihulud-igračina
MichoZ
TZovjek
+
DrNasty-igračina
Bomberman-igračina
+
The Best of:
Pablo-Guarez-Njemačka
Scorpyx-Mađarska
pmaleti2-Amerika
chemist-Mađarska
DANGER-Mađarska
AeNima-Nizozemska
Drazonir-Francuska
To bi bilo to otprilike!
Dođite! :)
Čemu se najviše veselite u cijeloj igri?
Ja jedva čekam da se profuram po le mansu u aston martinu db9 ili chevrolet corvette c6r.
Ufff!!!! (slini i postaje dijete)
Nakon nekog vremena, susrel sam više naših igrača na serverima (ne sa svima koje bum navel-od hrvatskih)
Evo njihovih nickova:
Micika-igračina
Mourner
Vedrinho - prava igračina
Hrvoje- također
Knezolino- također
Marko_F1
Icekilld
StarJedi
Tvarog-igračina
Pichkec- igračina
SauronMj- igračina
Veky1992
Shaihulud-igračina
MichoZ
TZovjek
+
DrNasty-igračina
Bomberman-igračina
+
The Best of:
Pablo-Guarez-Njemačka
Scorpyx-Mađarska
pmaleti2-Amerika
chemist-Mađarska
DANGER-Mađarska
AeNima-Nizozemska
Drazonir-Francuska
To bi bilo to otprilike!
Dođite! :)
odigrali smo ja i armor prije kojih pol sata zadnju utrku. bilo je svega...
od totalnog ownanja ostalih pa do odustajanja nakon prvog zavoja (eh ti crasheri).
Ma crasheri suckaju. Ja vozim oprezno i ne udarim nikog. Samo se jos navikavam na volan a i nemam vremena cesto igrati pa mi vremena nisu nesto (1.25 po krugu mi je najbolje mislim). Najgore mi bude kad me neko pri kocenju ili u krivini zvizne u zadnji kraj i odem na travu
Budemo danas igrali malo žešće?
Pošto je blagdan, svi ste doma pa...
Da nas bude nekih 5-6 barem u istoj grupi.
Nije se teško naći, samo otvorimo novi server.
Ej javite mi se na msn please kad budete igrali marko.737@hotmail.com
To je prava igra.
Ljudi evo dogovora:
U 8.30 bit će otvoren prazan server (očekujte 2 ili 3 prijavljena) koji budem ja otvoril.
Idete pod custom i stavite ovo:
Euro
Euro Touring Cars
Damage on
Catch up Off
Short track
Čekam 10 min. (Crohr1)
Dođite
U međuvremenu pogledajte ovo (moj rekord):
Evo nekih slikica kako Hrvatska ekipa rastura ostatak svijeta.
Ima još puno toga kaj nije na slikama, prvenstveno od ostatka ekipe
Uglavnom, svijet je bio slomljen kao i moj auto!
Pridružite se ekipi Hrvatske.
Ostatak slika stiže ili iz drugih izvora ili kasnije!
evo mogu se pohvliti da sam vozio sa najboljim vozaćima današnjice a to su PO ABECEDI: 1. CROHR1
2. MARKO_f1
3. SHAIHULUD
4. TVAROG ....
SVAKA ČAST DEČKI
Ekipa, ja sam sinoc oko 22.30h igrao, nikog od vas nisam sreo. Malo vjezbo pa mi se toca srusila. Danas iza 16h sam slobodan i raspolozen za voznju. Javite ako se vozi negdje, dao sam armoru msn pa nek mi javi kad se dogovorite.
Kad se danas nađemo, ja dolazim između 20:30 i 21:00 , i nek netko od hrvata bude host.
CRO-thunder
evo matere mrcine jedne registriral sam se na ovaj šit
odličan je grid, odličan !
prva igra kaj bi najrađe kupil originala LOL
kad se dere mrcine ?!?
nova toca je prepredobra, malo sam igro na netu i nisam naišo na server koji ima pomagala isključena (brake assist, stability control...) igra je duplo bolja kad su isključeni i ti "assisti" pa me zanim ajel s euopće može u demu to namjestit za multiplayer???
P.S. kroz par tjedana bum kupil Driving Force Pro pa ću pwnat hehe, samo da pare skupim....
btw nick mi je: Ferinus
Lijepo je da nas je sve više!
Pošaljite mi msn na pp da se dogovorimo svi skupa!
Od 8 na dalje dogovori, oko 9 startamo!
I da napomenem par stvari kojih se treba držati:
1. FAIR PLAY vrijedi za sve pa i nas "domaće"- ako ste vidno sporiji i protivnik vas pretiče, pustite ga bez "trkanja", nemojte ni u kojem slučaju voziti U KRIVOM SMJERU, posebnu pozornost obratiti na PRVI ZAVOJ jer tamo je najviše udesa!
2. RASNA I NACIONALNA VRIJEĐANJA- nemojte ni u kojem slučaju to raditi jer time sramotite i sebe i sve nas, unfair igri pomaže 3. korak
3. KICK- ako neko više puta namjerno krši ova gore pravila, procedura je jednostavna, nakon utrke svi na njega tipkom F2
I da napomenem, pratite CHAT tipkom HOME- nikako ne ZA VRIJEME UTRKE jer će vas bitno usporiti
Tako se možemo sve dogovoriti.
Eto ga, sve objašnjeno!
Čujemo se i vidimo poslije!