Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
beziljy kaže...

@vazda

nisu bolji jer sam ih testirao i to dost dugo...btw...svi Pb su mi većinom sa stock autom....ako želim možemo ja i ti na private...pa eto da se uvjerim da nisi cheater ;)

javi mi si na msn

beziljy@gmail.com

Onda si testiral krive.
Rekel sam ti već formulu koju bum sad nadopunil:
Znači auto sa što više pobjeda i što manje wreckova je brži, bolji, jači!
Znam to iako nisam koristil ali rekli su mi drugi kak da dođem do prednosti.
Vele neki da su tražili na e-bayu po par sati dok nisu našli auto sa puno pobjeda i jako malo wreckova, to je to i ima velikog utjecaja na performanse
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

ebay auto i STOCK auto su isti.

Nisu isti. Nikako.
primjer: kad se vozi u LAN-u, tipa hamachi, nema teoretske sanse da vozim 01 21 na Istanbulu, jer su auti stock. Dok u online, sa e-bay autom svaki put mogu radit 01 21 krugove.

Isto tako i max brzina lamba, također je manja. To se ne može poreči :)
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 20:33 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan

@armor

već sam i ja tako tražio jer sam čuo da je to istina...međutim...nije...več sam probao

@Core2

odi na stazu lemans...pa vidi krajnju brzinu....

a što se tiće krugova da su brži...možda jer znaš koji auto imaš pa si "opušteniji"

What goes around, comes around!
17 godina
beziljy kaže...

@armor

već sam i ja tako tražio jer sam čuo da je to istina...međutim...nije...več sam probao

@dynomad, znamo se dugo i ti poznaš mene, a ja tebe.
Ti si bil jak u američkim natjecanjima, dakako i u europskim ali si nažalost rano otišel od nas.
Velim ti zato, e-bay auti su bolji, što kasnije ih kupiš (više pobjeda-manje wreckova), brži su...
Vjeruj da ti govorim istinu
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

opet ti po svom

ljepo ti kažem...da sam istestirao do boli...

a ujedno to je moj subjetivni dojam...vremena su mi pokazatelj...

btw...ak ti nisi vidio moj nick online ne znači da se ja ne vozim...   Namigiva

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
beziljy kaže...

@armor

@dynomad, znamo se dugo i ti poznaš mene, a ja tebe.
Ti si bil jak u američkim natjecanjima, dakako i u europskim ali si nažalost rano otišel od nas.
Velim ti zato, e-bay auti su bolji, što kasnije ih kupiš (više pobjeda-manje wreckova), brži su...
Vjeruj da ti govorim istinu
 E,a gdje se kupuju ti ebay auti?? ja bi si kupio jedan, jer s stock autom i tastaturom sam 2 sec sporiji od najbrzih po krugu... a odvozim perfektan krug
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Pozz

Ako je netko sad za race nek se javi ;)

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina

Hoće li biti nešto od 8-ball packa i v1.3 patcha?

Već  skoro  zaboravio  na  to dvoje.  Bilo  bi dobro osvježenje...

17 godina
Burs kaže...

Hoće li biti nešto od 8-ball packa i v1.3 patcha?

Već  skoro  zaboravio  na  to dvoje.  Bilo  bi dobro osvježenje...

Ni traga ni glasa o patchu prvenstveno...

Patchu koji je prijeko potreban zbog ogromnog broja cheatera koji prek xml filea varaju na veliko...

1.3 patch trebal bi to ispraviti ali Codemasters je očito sve snage usmjeril u Fuel, DIRT 2 i F1 2010 (PC)...i naravno konzole! :(

To i nije baš super za nas GRIDere jer sve više je igrača online, a igra je vani više od godinu dana - isto kolko u njoj ja imam staža igrajući jeCool

17 godina
neaktivan

evo da živnem malo temu....

uspavali se vozači...

a i čisto da pitam jel se vozi još...

jučer sam probao malo nakon dugo vremena...i bogme chetera ko blata...čini mi se kao da 50% njih ima taj famozni XML file... a jadni...

nadam se da će izaći taj 1.3 patch....ili barem da grid2 bude napravljen da ne bude modificiranja ovog i onoga...

17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

evo da živnem malo temu....

uspavali se vozači...

a i čisto da pitam jel se vozi još...

Vozi se, makar kak si primjetio,  sve je zagađeniji sa cheaterima,crasherima,blockerima...
Ali se ipak vozi...
17 godina
neaktivan

pa eto jučer sam bio al nijedna HR zastava...sve session-e sam prošao...al nema vas

17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

pa eto jučer sam bio al nijedna HR zastava...sve session-e sam prošao...al nema vas

Igram na patch-u 1.2.    hrvathrvat

U zadnje vrijeme me počesto izbaci iz igre na desktop, što mi je pomalo čudno,jer mi se to ne događa sa drugim igrama... I to ne usred vožnje, već na loadingu prije starta utrke.Neodlučan

17 godina
neaktivan

pa i ja sam na 1.2 ...al vidiš i meni se ponekad to isto desi...tam kad učitava....blink na desktop...al kad kliknem na statusbar...vrati me uredno u igru...kao da niš nije ni bilo...čak kad me izbaci...muzika iz igre se i dalje čuje...LOL

17 godina
neaktivan

Inače,biram sejšne sa brzim autima... Bolje mi leže od Touring klase.

Nadajmo se u dogledno vrijeme Gridu 2...

1 0 hvala 0
17 godina

Ja igram svakodnevno.

Nema puno dana od izlaska dema (5.mj. 2008.),  a da nisam barem trku -dvije nabacil!

CroGrid Klan je postojal, tj. još postoji ali to je samo za "oči mazati" jer jedini potpuno aktivni član sam ja...

Prije je to bilo bolje susreti s puno igrača i svakodnevnih/noćnih dugotrajnih vožnji unutar i izvan klana - igralo se do kasnih noćnih sati.

Najednom sve se je počelo raspadati, članovi odlaziti da bi ipak došli i neki novi, no većina njih niti jednom nije došla na zakazani termin.

Ukoliko bi pak došli, otišli bi iz ovog ili onog razloga...

Tako sad skrivenom podforumu na HCL-u, kojeg sam ja omogućil, pristup ima samo 5 članova, od kojih nažalost, samo ja vozim redovito...

Znači, prije nekih mjesec dana "srezan" je broj članova s 13 na 5.

Sveukupno, u CroGrid klanu sudjelovalo je 26 vozača - bilo bi to lijepo da je ta brojka aktualna...

Puno sam truda i volje uložil da sve ide dobro i da se imamo gdje dogovarati za turnire, sredil sam web hosting za stranicu ali sve je to uzalud...

No svejedno, CroGrid-Montoya, osnivač klana i vjerni igrač GRID-a ostaje, iako sam!

Mršti seMršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav svi raceri i oni koji bi to htjeli postatiCool

CroGrid klan prima nove članove, za sad, svi zainteresirani napišite OVDJE da to i jeste.

Dalje se dogovorimo kad odvozimo koji race na private...
Ak se složimo da ste in, bit ćete ubačeni u skriveni podforum na HCL forumu.

NAPOMENA:  NE radite CroGrid acc prije nego postanete "punokrvni" član.
Za probu koristite svoj stari ili napravite novi acc u Gridu - nije teško

EDIT: Otvoren CroGrid forum

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 13:37 (Armor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Dali imate problema sa spajanjem na account, meni i Marku nece.

Jucer je sve normalno radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nezz

valjda je greska kod njih

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne dela ni meni sad, ujutro je bilo sve ok.

Napravi mi auto-sign in ali kad idem na multi, ulogira se ali me za 2s izbaci van.

Vjerojatno nekaj sa serverom...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...

Ne dela ni meni sad, ujutro je bilo sve ok.

Napravi mi auto-sign in ali kad idem na multi, ulogira se ali me za 2s izbaci van.

Vjerojatno nekaj sa serverom...

Hebiga, valjda ce sredit.

17 godina
neaktivan

Ni meni ne radi, čak sam i deinstaliral Grid... Vidjet ćemo sutra dali bude friška instalacija riješila problem .Mršti se

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Ni meni ne radi, čak sam i deinstaliral Grid... Vidjet ćemo sutra dali bude friška instalacija riješila problem .Mršti se

ne radi jer su serveri pali :S 

Mnogo likova se zali na CM forumu

17 godina

Jedna potencijalno vrlo loša vijest, koja je ipak, vjerojatno samo fake:

"GRID Online world Game Servers To Close

It is with much sadness that today we announce our intention to close the European and North American GRID Online game servers operated by Codemasters.

The last full day of service will be 31th July, 2009. All GRID Online world servers will shut down on the morning of Saturday 1st August, UK time.

For further information, please see our GRID Online Closing Down FAQ in the forums.

We'd like to take this opportunity to thank everyone who declared their allegiance and gave us their support with GRID Online over the last year and especially, to thank all the players who spent countless hours with us in GRID.

The Codemasters Online Team"
Citirano sa službenog Grid foruma.
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Još serveri ne rade... Možda je stvarno krajPlač... Šteta,bilo je stvarno zabavno.Cool

1 0 hvala 0
17 godina
Bugy kaže...

Još serveri ne rade... Možda je stvarno krajPlač... Šteta,bilo je stvarno zabavno.Cool

Nije kraj, oni sređuju stvari...

Više o svemu pogledaj TU

I sad je moguće igrati prek neta.

17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Bugy kaže...

Nije kraj, oni sređuju stvari...

Više o svemu pogledaj TU

I sad je moguće igrati prek neta.

Si probal voziti danas? More se...?Osmijeh

17 godina
Bugy kaže...

Si probal voziti danas? More se...?Osmijeh

Jesi tam pročital sve?

Nemre se igrati direktno online jer su serveri još dole...i napisano je to!

A kak se more igrati, također je napisano.

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad sve radi normalno...proradili serveri

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail: