@vazda
nisu bolji jer sam ih testirao i to dost dugo...btw...svi Pb su mi većinom sa stock autom....ako želim možemo ja i ti na private...pa eto da se uvjerim da nisi cheater ;)
javi mi si na msn
beziljy@gmail.com
@vazda
nisu bolji jer sam ih testirao i to dost dugo...btw...svi Pb su mi većinom sa stock autom....ako želim možemo ja i ti na private...pa eto da se uvjerim da nisi cheater ;)
javi mi si na msn
beziljy@gmail.com
ebay auto i STOCK auto su isti.
@armor
već sam i ja tako tražio jer sam čuo da je to istina...međutim...nije...več sam probao
@Core2
odi na stazu lemans...pa vidi krajnju brzinu....
a što se tiće krugova da su brži...možda jer znaš koji auto imaš pa si "opušteniji"
@armor
već sam i ja tako tražio jer sam čuo da je to istina...međutim...nije...več sam probao
opet ti po svom
ljepo ti kažem...da sam istestirao do boli...
a ujedno to je moj subjetivni dojam...vremena su mi pokazatelj...
btw...ak ti nisi vidio moj nick online ne znači da se ja ne vozim...
@armor
Pozz
Ako je netko sad za race nek se javi ;)
Hoće li biti nešto od 8-ball packa i v1.3 patcha?
Već skoro zaboravio na to dvoje. Bilo bi dobro osvježenje...
Hoće li biti nešto od 8-ball packa i v1.3 patcha?
Već skoro zaboravio na to dvoje. Bilo bi dobro osvježenje...
Ni traga ni glasa o patchu prvenstveno...
Patchu koji je prijeko potreban zbog ogromnog broja cheatera koji prek xml filea varaju na veliko...
1.3 patch trebal bi to ispraviti ali Codemasters je očito sve snage usmjeril u Fuel, DIRT 2 i F1 2010 (PC)...i naravno konzole! :(
To i nije baš super za nas GRIDere jer sve više je igrača online, a igra je vani više od godinu dana - isto kolko u njoj ja imam staža igrajući je
evo da živnem malo temu....
uspavali se vozači...
a i čisto da pitam jel se vozi još...
jučer sam probao malo nakon dugo vremena...i bogme chetera ko blata...čini mi se kao da 50% njih ima taj famozni XML file... a jadni...
nadam se da će izaći taj 1.3 patch....ili barem da grid2 bude napravljen da ne bude modificiranja ovog i onoga...
evo da živnem malo temu....
uspavali se vozači...
a i čisto da pitam jel se vozi još...
pa eto jučer sam bio al nijedna HR zastava...sve session-e sam prošao...al nema vas
pa eto jučer sam bio al nijedna HR zastava...sve session-e sam prošao...al nema vas
Igram na patch-u 1.2. hrvathrvat
U zadnje vrijeme me počesto izbaci iz igre na desktop, što mi je pomalo čudno,jer mi se to ne događa sa drugim igrama... I to ne usred vožnje, već na loadingu prije starta utrke.
pa i ja sam na 1.2 ...al vidiš i meni se ponekad to isto desi...tam kad učitava....blink na desktop...al kad kliknem na statusbar...vrati me uredno u igru...kao da niš nije ni bilo...čak kad me izbaci...muzika iz igre se i dalje čuje...LOL
Inače,biram sejšne sa brzim autima... Bolje mi leže od Touring klase.
Nadajmo se u dogledno vrijeme Gridu 2...
Ja igram svakodnevno.
Nema puno dana od izlaska dema (5.mj. 2008.), a da nisam barem trku -dvije nabacil!
CroGrid Klan je postojal, tj. još postoji ali to je samo za "oči mazati" jer jedini potpuno aktivni član sam ja...
Prije je to bilo bolje susreti s puno igrača i svakodnevnih/noćnih dugotrajnih vožnji unutar i izvan klana - igralo se do kasnih noćnih sati.
Najednom sve se je počelo raspadati, članovi odlaziti da bi ipak došli i neki novi, no većina njih niti jednom nije došla na zakazani termin.
Ukoliko bi pak došli, otišli bi iz ovog ili onog razloga...
Tako sad skrivenom podforumu na HCL-u, kojeg sam ja omogućil, pristup ima samo 5 članova, od kojih nažalost, samo ja vozim redovito...
Znači, prije nekih mjesec dana "srezan" je broj članova s 13 na 5.
Sveukupno, u CroGrid klanu sudjelovalo je 26 vozača - bilo bi to lijepo da je ta brojka aktualna...
Puno sam truda i volje uložil da sve ide dobro i da se imamo gdje dogovarati za turnire, sredil sam web hosting za stranicu ali sve je to uzalud...
No svejedno, CroGrid-Montoya, osnivač klana i vjerni igrač GRID-a ostaje, iako sam!
Pozdrav svi raceri i oni koji bi to htjeli postati
CroGrid klan prima nove članove, za sad, svi zainteresirani napišite OVDJE da to i jeste.
Dalje se dogovorimo kad odvozimo koji race na private...
Ak se složimo da ste in, bit ćete ubačeni u skriveni podforum na HCL forumu.
NAPOMENA: NE radite CroGrid acc prije nego postanete "punokrvni" član.
Za probu koristite svoj stari ili napravite novi acc u Gridu - nije teško
EDIT: Otvoren CroGrid forum
Nezz
valjda je greska kod njih
Ne dela ni meni sad, ujutro je bilo sve ok.
Napravi mi auto-sign in ali kad idem na multi, ulogira se ali me za 2s izbaci van.
Vjerojatno nekaj sa serverom...
Ne dela ni meni sad, ujutro je bilo sve ok.
Napravi mi auto-sign in ali kad idem na multi, ulogira se ali me za 2s izbaci van.
Vjerojatno nekaj sa serverom...
Hebiga, valjda ce sredit.
Ni meni ne radi, čak sam i deinstaliral Grid... Vidjet ćemo sutra dali bude friška instalacija riješila problem .
Ni meni ne radi, čak sam i deinstaliral Grid... Vidjet ćemo sutra dali bude friška instalacija riješila problem .
ne radi jer su serveri pali :S
Mnogo likova se zali na CM forumu
Jedna potencijalno vrlo loša vijest, koja je ipak, vjerojatno samo fake:
Još serveri ne rade... Možda je stvarno kraj... Šteta,bilo je stvarno zabavno.
Još serveri ne rade... Možda je stvarno kraj... Šteta,bilo je stvarno zabavno.
Nije kraj, oni sređuju stvari...
Više o svemu pogledaj TU
I sad je moguće igrati prek neta.
Si probal voziti danas? More se...?
Jesi tam pročital sve?
Nemre se igrati direktno online jer su serveri još dole...i napisano je to!
A kak se more igrati, također je napisano.
sad sve radi normalno...proradili serveri