Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Je li bolji BMW M3 GTS ili Audi R8 5.2 FSI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

moj glas ide za R8 5.2

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Need for Speed World Online

Audi http://nfsworld.wikia.com/wiki/Audi_R8_Coup%C3%A9_5.2_FSi_Quattro

BMW http://nfsworld.wikia.com/wiki/BMW_M3_GTS

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ja bi BMW uzeo.

B-A-R-C-A
15 godina

gts definitivno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Je li bolji BMW M3 GTS ili Audi R8 5.2 FSI?

Audi, jer ima bolje ubrzanje, ali treba prakse kako bi se svaladalo upravljanje

S obzirom da će od sutra biti za IGC, bit će dobar dio IGC voznog parka na drugom accountu{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 19:56 (Bumbilek).
14 godina
neaktivan

Poceo maintenance na serverima, od sutra dostupni achievementsi, vidjecu kako sve to sljaka pa javim dojmove. Jeste da je vecina vezana za skupljanje auta tj. trosenje boosta=novca, ali ipak ima i onih pogodnih za nas igc hebace. Samo steta sto odmah u startu nemamo sanse za osvojit Veyrona koji je ultimativna nagrada. Koliko-toliko pozitivna stvar od EA, vjerovatno su ovaj sistem razvijali jos od predstavljanja drag utrka, bar se nesto dogadja i uvodi novo u igru, ne muzu samo novce od boosta.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Poceo maintenance na serverima, od sutra dostupni achievementsi, vidjecu kako sve to sljaka pa javim dojmove. Jeste da je vecina vezana za skupljanje auta tj. trosenje boosta=novca, ali ipak ima i onih pogodnih za nas igc hebace. Samo steta sto odmah u startu nemamo sanse za osvojit Veyrona koji je ultimativna nagrada. Koliko-toliko pozitivna stvar od EA, vjerovatno su ovaj sistem razvijali jos od predstavljanja drag utrka, bar se nesto dogadja i uvodi novo u igru, ne muzu samo novce od boosta.

I BMW M3 je svojevremeno bio "nagrada" za one koji dođu do lvl 40, a onda su ga dali za booste. Vjerujem da će za otprilike godinu dana i Veyron biti za boost{#}

Slažem se s prvim dijelom podebljanog texta, a za drugi ti mogu reći da će se tek sad igrica pretvoriti u pravu muzaru. Ljudi će kupovati booste, kako bi pokupovali dovoljno auta, ne bi li dobili achivements. Dakle, opet smo se vratili na početak... Točnije, nismo se s njega ni makli. Sad će sve više auta biti vraćano u igru, kako bi ih ekipa kupovala.

Jednom rječju, ništa pretjerano zanimljivo (barem za mene). Osobno ne namjeravam kupiti apsolutno ništa kako bi dobio achivements.

S ovim patchom mi je zanimljiv samo Audi za IGC... Eh, još kad bi bodykit za njega bio za IGC, veselje bi bilo još veće{#}

13 godina
neaktivan

btw, ovo bi moglo biti zanimljivo...

Kako dobiti Veyrona... http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9433324.page;jsessionid=2C5AC40A3115CFC7AC3B59D02E8B7FFA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dakle, kratki osvrt na achivements...

Skupljanje boost auta se uopće ne isplati, jer na primjer za 10 Lamborghinia ili Porschea se dobije neon?! {#}

Dijamanti su fora i na 200 dana se dobije BMW E92 (beskoristan, ali lijepo ga je imati u garaži). Skoro na kraju je nastavak dijamanata koji ide do 500 i tu se dobije car pack.

150 auta u graži donosi CCX. Ako netko već nema sve te aute, neka ni ne pokušava ih skupljati, jer treba imati slotove i svaki košta 500 boosta i da se kupi 150 najjeftinijih auta treba više od 10 milijuna. Dakle, ne isplativo.

Ono što mi se sviđa je da su težište stavili na utrke i da je Veyron čak bliži nego CCX. Za Veyrona treba 5000 bodova, koji se najbrže skupljaju utrkama (ne računajući kupovinu boost auta).

Isto tako, skupljanje IGC auta se ne isplati, osim ako se ne žele skupljati bodovi. Dakle, kupio 10 mazdi 3 i potrošio 2 milijuna, dobio 3* skill i to je to. Dakle, ako se skupljati bodovi, a ukoliko imate slobodnih slotova i puuuuno IGC, kupujte aute, pokupi nagradu i onda ih prodaj. Istina dobije se 1/4 cijene, ali bolje išta nego ništa.

Eto... To je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 5:33 (Bumbilek).

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Jucer hocu zaigrati Daily TH,   nemrem jer su serveri down. Sad mi propade 160 dana TH a bas i  nemam SpeedBoosta  za  nastavak  tamo  gdje  sam  stao...  Ako  opet  popusim preko 100 dana igranja prekidam sa ovime...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Jucer hocu zaigrati Daily TH,   nemrem jer su serveri down. Sad mi propade 160 dana TH a bas i  nemam SpeedBoosta  za  nastavak  tamo  gdje  sam  stao...  Ako  opet  popusim preko 100 dana igranja prekidam sa ovime...

Čuj, trebaš malo češće posjećivati službeni forum, jer na njemu imaš dan-dva unaprijed kad je održavanje servera {#}

14 godina
neaktivan

Sve u svemu nije lose, privuci ce nesto novih i vratiti par starih igraca, i u prosjeku svi ce malo vise igrati kako bi vise napredovali. MP utrke skoro da nije moguce voziti koliko su cheateri navalili, class restriction pogotovo. Treba im dati 7 dana da se malo smire. Zbrajao sam bodove, izgleda da IGC igraci cak i pored trosenja desetak miliona casha ne mogu dobiti Veyrona. Glupo je pravo sto se ne racuna air time u team escapeu. Ima i pravo glupih achievementsa, promjeniti farbu auta 1000 puta, staviti 2500 vinyla, wtf{#}

0 0 hvala 0
13 godina
the. Shelby kaže...

Sve u svemu nije lose, privuci ce nesto novih i vratiti par starih igraca, i u prosjeku svi ce malo vise igrati kako bi vise napredovali. MP utrke skoro da nije moguce voziti koliko su cheateri navalili, class restriction pogotovo. Treba im dati 7 dana da se malo smire. Zbrajao sam bodove, izgleda da IGC igraci cak i pored trosenja desetak miliona casha ne mogu dobiti Veyrona. Glupo je pravo sto se ne racuna air time u team escapeu. Ima i pravo glupih achievementsa, promjeniti farbu auta 1000 puta, staviti 2500 vinyla, wtf{#}

Počet ću i ja hackirat svega mi...{#}

16 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
midzan21 kaže...

Čuj, trebaš malo češće posjećivati službeni forum, jer na njemu imaš dan-dva unaprijed kad je održavanje servera {#}

hah pratim ih samo preko njihovog fb-a :P Next time moram vise pratit taj forum

Božoo kaže...
the. Shelby kaže...

Počet ću i ja hackirat svega mi...{#}

Previse cheatera... Naso sam neki hax pa cu ga probati na drugom acc-u (rizik je na glavnom acc-u jer je na njega linkiran Origin sa BF3 Premium te još par dobrih igara)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
13 godina

da li mi se isplati bacat E92 na 599 overall?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

To stavljanje vinila im je promašaj, jer možeš staviti 30 vinila na auto po $0, stisnuti završi i onda kad ti sistem "pročita" da si stavio vinile, vrati se nazad, poskidaj ih i ponovo nabacaj 30 vinila i tako u nedogled...Užasno je dosadno

I boost igrači će jako teško doći do Veyrona

Remzi kaže...

da li mi se isplati bacat E92 na 599 overall?

Ne, taj auto je samo za kolekcionare

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 4:19 (Bumbilek).
13 godina
neaktivan

POtroših 10 milijuna IGC{#} i sad mogu cuclati prst{#}

0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...

POtroših 10 milijuna IGC{#} i sad mogu cuclati prst{#}

Šta si kupio? 

13 godina
neaktivan
Koliko mi je trebalo: Audia, chevroleta, mazdi i 200 aftermakta. Stavljao sam felge koje koštaju 6000, pa će mi za Focusa trebati 3 milijuna.

0 0 hvala 1
13 godina
Bumbilek kaže...
Koliko mi je trebalo: Audia, chevroleta, mazdi i 200 aftermakta. Stavljao sam felge koje koštaju 6000, pa će mi za Focusa trebati 3 milijuna.

Mislim da je ispunit 5 000 bodova achievmentsa nemoguća misija...

Ja se neću pretjerano trudit jer ispunit 5 000 achievmentsa znači višestruko preplatit veyrona... {#}

Bolje se isplati kupit ga za boost kad dođe u igru pa koliko košta da košta...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 17:31 (Božoo).
15 godina
protjeran
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Mislim da je ispunit 5 000 bodova achievmentsa nemoguća misija...

Ja se neću pretjerano trudit jer ispunit 5 000 achievmentsa znači višestruko preplatit veyrona... {#}

Bolje se isplati kupit ga za boost kad dođe u igru pa koliko košta da košta...

Ti si chiter ti ne trebas nista kupovat.

B-A-R-C-A
13 godina
iNo_bhf kaže...

Ti si chiter ti ne trebas nista kupovat.

Ko ja?

15 godina
protjeran
Božoo kaže...

Ko ja?

Samo procitaj svoje postove sve ce ti biti jasno.

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan

Super još jedan bmw u garaži {#}

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iNo_bhf kaže...
Božoo kaže...

Ko ja?

Samo procitaj svoje postove sve ce ti biti jasno.

Koje post[ove]?

Kada smo se to ti i ja utrkivali???{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 19:24 (Božoo).
14 godina
neaktivan

Covjece pola auta se mora kupiti sa boostom, a ovih za obicne pare u igri skoro ni nema, ima ih full malo

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jutros vozio Dover Street, igrom slucaja 2 puta zaredom sam se sa svojim ultra tuned Bossom bez skillova trkao 1 vs. 1 protiv M3 GTS ultra tuned + skillovi, oba puta pobijedio ali pomalo tijesno. Poslije druge trke sam mu u sali napisao da me ne moze dobiti, evo sta mi je odgovorio:

Lijepo je kad sretnes nekoga ovakvog.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel se isplati kupovati Audi R8 5.2 ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Nisam ga uspoređivao s drugim autima, ali mislim da je auto odličan, pogotovo za drag

14 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Viper95 kaže...

Nisam ga uspoređivao s drugim autima, ali mislim da je auto odličan, pogotovo za drag

Ma auto je odličan, zbog njega sam se vratio opet malo u World :) Brutalan auto...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice