Ja sam dobio Nissan 240 SX (S13) Zero-Yon drag edition i na drugom accountu Nissan Fairlady 240ZG
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja jos na 2 acc-a dobio po auto B klase, ovaj Lotus nabija nenormalno brzinu, ovaj Lambo je 0 za njeg po ubrzanju a tu su negdje po specifikacijama
Exige je u rangu sa BMW E30 i MR2 u B klasi. Ja sam svoj degradirao iz A i nije mi žao
Exige je u rangu sa BMW E30 i MR2 u B klasi. Ja sam svoj degradirao iz A i nije mi žao
Nosi u startu, mislim da bi mogao biti dobar za drag-a
Na žalost, ne može se mjeriti sa Audijem TT ili MR2
Na žalost, ne može se mjeriti sa Audijem TT ili MR2
Imam Audi TT, realno je mnogo dobar za B klasu ...
Imam i ja TT-a, nekada daaavno ga platio 280.000, jedva sakupio pare za njeg i onda se razocarao, mislio da ce biti bolji od Dodge Chargera SRT8 Super Bee, ali nije nesto znatno bio bolji
ja dobio na svom lvl 43 acc scion tc te edition ,(uzas zivi),probao napravit jos par acc tek sam na 9 dobio dobar auto ovo sve ostalo nista, bezveze auti tipa nissan silvia i to,e sad dvoumim se el da pocnem ispocetka sa novim acc di sam dobio mclaren slr gleam edition auto je strava ili sa starim di vec imam 1000+ onih bodova od acivmenta hehe :D
al ste sretnici ccc :D
Bacite oko na nadolazeće aute i što (ne)propuštate
Caterham Superlight R500
Stock - 731
Max - 828 OA
Top Speed - 230 MPH
Youtube link -
Mercedes-Benz SLR Stirling Moss - Od svih Mercedesa oni izaberu ovaj...

Stock - 745
Max - 813
Top Speed - 240 MPH
Youtube Link -
Jeep Grand Cherokee
Stock - 565
Max - 752
Top Speed - 226 MPH
Youtube Link -
Ford Lotus Cortina
Stock - 468
Max - 703
Top Speed - 223 MPH
Youtube Link -
Bugatti Veyron 16/4
Stock - 815
Max - 867
Top Speed - 260 MPH
Youtube Link - Pending
Imam i ja TT-a, nekada daaavno ga platio 280.000, jedva sakupio pare za njeg i onda se razocarao, mislio da ce biti bolji od Dodge Chargera SRT8 Super Bee, ali nije nesto znatno bio bolji
TT je uz MR2 najbolji auto za drag u toj klasi
U to sam se uvjerio prije, i to bez double shiftinga sam pobjedjivao Boss-a A klase
U to sam se uvjerio prije, i to bez double shiftinga sam pobjedjivao Boss-a A klase
Sta je to double shifting?
Molim da čitate ranije postove, jer mi se ne da stalno duplo pisati
Double shifting je kad u zelenom polju (perfect shift) uspiješ prebaciti u višu, vratiti u nižu i opet prebaciti u višu. Znači, shift-ctrl-shift
Molim da čitate ranije postove, jer mi se ne da stalno duplo pisati
Double shifting je kad u zelenom polju (perfect shift) uspiješ prebaciti u višu, vratiti u nižu i opet prebaciti u višu. Znači, shift-ctrl-shift
Pa citao sam, ali nisam skapirao
evo drugi acc i sjela mr2, sad mi draže vozit na tom nego na glavnom
Koliko se car slotova ima na lvl 60?
7
to igrica u kojoj si kupite auteka za prave novce pa možete stisnuti brže na gas od ljudi koji ne troše prave pare?
ja nisam nikada kupovo prave aute za boost makar mi je nfs world dao oko 7 auti... sad je trenutno 16
7
Sorry 8
7
Sorry 8
FMBN-GGD3-WKF6-MRLY Catheram R500
FMBN-GGD3-WKF6-MRLY Catheram R500
To nije univerzalan kod, nego radi samo jednom. Neki su ga dobili u mailovima, a neki ne. EA je napravio istu stvar kao i sa Porscheom GT, kad se kod mogao ukucati samo u roku od pola sata. Vjerujem da će i za ovaj auto biti isto...
Bas je tako, kod ne radi u mene...
Evo nešto za one koji žele skupljati achivements utrkujući se u klasama, a ne žele voziti protiv cheatera...
Dakle, trebaju vam 3 accounta (3 prijatelja), uđite u grupu, jedan neka pozove ostale u privatnu utrku, kad sat dođe na 7 sec, neka taj koji je pozvao izađe i lobija, druga dvojica više neće voziti privatnu, nego multi utrku. Po završetku, ne stisnuti "race again", nego ponoviti ovo nabrojano. Ne mora se striktnu držati ovih 7sec. Može se i ranije izađi, ali onda postoji mogućnost da uleti neki padobranac.
Za sada nije potvrđeno da bi se account mogao banati, jer ovo nije hack, nego glitch (bug), ali za svaki slučaj bilo bi poželjno koristiti aute one klase koju stazu vozite.
Osim toga, Airtime je najlakše napraviti na 2 mjesta: u Pursuitu na Rockport stadionu, kod one zelene rampe i u Most Wanted TEu na rampi u rafineriji. I na jednoj i na drugoj se popnete do gore i "visite", s tim da u TE možete biti gore samo onoliko dok prvi ne završi utrku ili dok vrijeme ne dođe do kraja.
Sretno
Isto tako(na taj nacin) se moze napraviti da sa bilo kojim autom vozis bilo koju stazu u multiplayer-u, bez obzira sto je ta staza class restricted :)