- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tom sam liku hebo sve po spisku jedan običan čiter..nije vozio zondu nek neki drugi auto al znam ga po nicku..
Ja ne vidim hack ni u jednom od ovih video... Potovo u njegovim drag utrkama.
pa nije blesav da snimi filmić di vozi sa hackom
pa nije blesav da snimi filmić di vozi sa hackom
Da parafraziram... S ovim što je pokazano, ne treba mu nikakav hack
Tacno, ako naucis double shifting izgubiti jedino mozes od protivnika koji to tkodjer zna, a takvih je extremno malo. Ovaj se izgleda opremio najboljom mogucom kombinacijom, dragster Zonda, ultra dijelovi i 3-star drag skillovi, i jos povrh svega double shifting radi bez greske... njemu pobjeda ne predstavlja problem.
Khm, objasnite jednom noobu šta je to double shifting?
Double shifting je kad u zelenom polju (perfect shift) uspiješ spustiti u nižu brzinu i ponovno u višu. Time dobijaš dupli boost. U nižu spuštaš sa CTRL
Double shifting je kad u zelenom polju (perfect shift) uspiješ spustiti u nižu brzinu i ponovno u višu. Time dobijaš dupli boost. U nižu spuštaš sa CTRL
Stim da je to jako tesko napraviti.
Ufffffffffff...
A kako ponovno dižeš u višu? Sa shiftom?
Ufffffffffff...
A kako ponovno dižeš u višu? Sa shiftom?
Da
Btw i meni se čini da je lik inače cheater na chicane igra sa nickom BEMTISVEZIVO.
Ali sudeći po ovome šta je pokazao u ovim klipovima ne može mu se osporit da dobro ne vozi...
Ovo nabijanje brzine mi je dosta sumnjivo... 10 sekundi 0-350km/h
Ja kako vidim 2 puta je presaltao u 3 brzinu, i cini mi se po 3x u 4., 5. i 6., wow...
Ovo bi ljude moglo vratiti u igru https://world.needforspeed.com/news/article/11476
samo se nadam da neće opet nešto zaje**ti
Pokusao sam i ja onaj double shifting, u jednoj utrci sam bio bolji od LFA i u jednoj od Boss-a(odigrao sam 5-6 utrka ali ove dvije s nissanom su dale najbolje rezultate, na Lamborghini-u nemam skillove za drag pa nisam mogao nista), ali opet nisam uspio da zavrsim prvi jer nisam jedini koji koristi double shifting...
Opet problemi sa serverom, sad smo jedno 7 dana opet na miru...
Jel može kratki rezime na Hrvatskom?
Neka me netko podsjeti, što smo dobili za zadnji takav challenge? Ne mislim ono na FBu
Prosli put dobili Skylinea Dragstera, sad ako uspije dobit cemo po jedan free Car cardpack.
Prosli put dobili Skylinea Dragstera, sad ako uspije dobit cemo po jedan free Car cardpack.
Sad se sjetih... SpecV bez slota je bio
Sad će biti (dupli lame), jer će 90% ljudi dobiti IGC auto... Ajde barem će svi dobiti slot
@Bumbilek: Vidio sam danas ujutro da je vecina achievement-a za skupljanje auta koji su samo za boost i da cemo morati sve ispocetka tunati jer se nista sto smo do sada obavili ne vrijedi.
Prilicno . Ja sigurno necu tunati (opet) svoje aute samo da bi dobio bezvezni achievement. Sve u svemu
Sta ti mislis ?
@Bumbilek: Vidio sam danas ujutro da je vecina achievement-a za skupljanje auta koji su samo za boost i da cemo morati sve ispocetka tunati jer se nista sto smo do sada obavili ne vrijedi.
Prilicno . Ja sigurno necu tunati (opet) svoje aute samo da bi dobijo bezvezni achievement. Sve u svemu
Sta ti mislis ?
Za Balbonia trebaš instalirati 200 PRO dijelova, što bi reklo 33 auta... Što li tek treba napraviti za onaj misteriozni 6-ti auto????
Mislim da je ovo obična glupost, kao i ono sa auto packovima, i samo način da se od ljudi izvuče čim više novaca. Ponovno tunirati nema smisla, jer će uskoro (pronađeni su među fajlovima) doći dijelovi sa 5*.
Dobih odgovor na svoje pitanje, što trebamo napraviti kako bi dobili 6-ti auto
http://world.needforspeed.com/news/article/11691
Kada ce se to moci igrati??
Dobih odgovor na svoje pitanje, što trebamo napraviti kako bi dobili 6-ti auto
http://world.needforspeed.com/news/article/11691
90% achievement-a je skupljanje skupocjenih Speedboost auta.....
Kada ce se to moci igrati??
Od sutra... Valjda
A mozda nas iznenade s novim IGC autima haha
Nešto moraju izumit. Igra je totalno dosadna.