Zasto server ne radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto server ne radi?
Same here...
To se i ja pitam, ništa ne radimo sad. Je*at cu mamu ovima u hostingu,platili smo da server radi ne da se svako toliko ruši, pe*eri jedni.
Fermi dodi na skype.
To se i ja pitam, ništa ne radimo sad. Je*at cu mamu ovima u hostingu,platili smo da server radi ne da se svako toliko ruši, pe*eri jedni.
Fermi dodi na skype.
i ja sam tako za cod4 uzeo server....i ofc svaki 3. dan je radio, malo da malo ne -.-
Svi koji žele donirat ovdje su podaci i tako morate ispunit i uplatit!!
Donatori:
Svi donatori postaju VIP na mjesce dana i dobivaju letenje, heal i druga boja imena(vjerovatno zelena)
Oni koji doniraju više od 100kn postaju Extra VIP i ostaju to zauvijek, imaju sve isto kao i obični VIP i još par iznenađenja(boja imena: zlatna)
Za svakih 10 doniranih kuna dobivate 10000 buga
I bilo bi lijepo da svi koji igraju barem 10 kn doniraju, to je 2 minute posla a puno olakšava stvari!!
Donatori:
Svi donatori postaju VIP na mjesce dana i dobivaju letenje, heal i druga boja imena(vjerovatno zelena)
Oni koji doniraju više od 100kn postaju Extra VIP i ostaju to zauvijek, imaju sve isto kao i obični VIP i još par iznenađenja(boja imena: zlatna)
I bilo bi lijepo da svi koji igraju barem 10 kn doniraju, to je 2 minute posla a puno olakšava stvari!!
Kako to da apazu uplacujemo a ne tebi ili njofri?
Nisam uspio napravit žiro račun, pa će nam apaz to rješit.
Nisam uspio napravit žiro račun, pa će nam apaz to rješit.
možda ćemo novi(stari) host sljedeći mj.
s ovim u jednom danu imamo više problema nego s onim u cijeli mjesec :(
Evo sad radi server :)
Dečki ima li tko voljan malo mi pojasnit šta trebam skinut i instalirat da bi igrao ovu zanimljivu igru? :) Imate skype,ts, msn il slicno?
Dečki ima li tko voljan malo mi pojasnit šta trebam skinut i instalirat da bi igrao ovu zanimljivu igru? :) Imate skype,ts, msn il slicno?
dodaj me: hrvoje.gjurkinjak
Donatori:
Bas super. Toliko je novih ljudi doslo na server da ja ne mogu uci na server a igram od pocetka...
Bas super. Toliko je novih ljudi doslo na server da ja ne mogu uci na server a igram od pocetka...
Je*iga doniraj pa cemo uzet veci.
+ lagga sve.
i donatori imaju prednost pri ulasku.
ak se skupi dovoljno, možemo uzet i stabilniji server..
+ lagga sve.
Da ima donacija, odnosno da svako da 10 kn, a ima 36 članova, to je 360 kn, s time možemo uzet na 4 mjeseca server od 16 igrača i 2 gb rama i još uz to stabilan.
End of stream.... neda se uci
End of stream.... neda se uci
Znamo, uh
Donatori:
nista onda,odoh na plazu tu sam oko ponoci ako ce radit... Jel se radi novi grad na kraju?
nista onda,odoh na plazu tu sam oko ponoci ako ce radit... Jel se radi novi grad na kraju?
radi se radi:)) bit ce on online za 5 minuta:)
radi se radi:)) bit ce on online za 5 minuta:)
čim počneš psovat im :D
Koji hosting ste uzeli?
Koji hosting ste uzeli?
hrv. hosting
Koji hosting ste uzeli?
hrv. hosting
Pa kak meni sve stabilno a vama serenda

Jel Server down ili se samo ja nemogu konektirati?
server ne radi
Down je. Ovo je jedva nečuveno što se dogodilo danas. Što je moglo napravit toliku nestabilnost? Možda bi bilo dobro da se maknu svi pluginovi koji nisu potrebni ili još nemamo blage veze kako s njima?