Hitman: Absolution

poruka: 938
|
čitano: 208.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
16 godina
neaktivan
Re: Hitman: Absolution
Silence1488 kaže...

Ja se samo nadam da neće pretjerati sa customizacijom oružja jer mi se u Blood Money-u nije baš nešto svidjelo, pa nije to CoD ili što već...

To i nije loša stvar, možeš ih prilagoditi svom stilu igre, što ti daje još više mogućnosti i načina za asasinirati nekoga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Lol, mene osobno zaboli nešto za costumizaciju oružja kad oružja ih ni ne mislim koristiti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 2:22 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uhh ne svidja mi se bas suradnja sa hollywoodom, da je ne useru kao npr. film.... Ha nadam se da nece krenut putem zadnjeg Splinter Cell-a, koje je ono smece. Po meni ovi prvi detalji i ne obecavaju previshe....

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
immolation kaže...

uhh ne svidja mi se bas suradnja sa hollywoodom, da je ne useru kao npr. film.... Ha nadam se da nece krenut putem zadnjeg Splinter Cell-a, koje je ono smece. Po meni ovi prvi detalji i ne obecavaju previshe....

Ovaj novi SC je previše odskakao od koncepta prošlih igara, no nije bio loš.

Anyway, sumnjam da će isto napraviti s Hitmanom, mislim da će igra imati tonu sličnosti s BMom, a i BM i SC nisu isti serijali, osim prekticiranja stealtha ( koje se isto razlikuje ), nemaju sličnosti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran

Ako mi unište ovu igru ja ću poludit. Da se mene pita, najradije bih da samo uzmu Blood Money i dodaju još puuuno misija. Samo to bi mi bilo dovoljno. Promjene mogu biti na bolje, ali poučen iskustvom, u zadnje vrijeme se ne izbacuju baš neki dobri nastavci. A ako stave multiplayer, e onda su stvarno prodane duše -.-

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne poredim hitmena i splinter cell... vec mislio sam na to da je SC previshe uveo promjene u zadnjem dijelu, da se meni kao ljubitelju starijih serijala nije nimalo svidilo...To nebi nikako volio da se desi Hici :D Po meni bolje da se drze dosadasnje filozofije i da imaju sto manje veze sa hollywoodom- osim ako ne treba nekog tamo da smaknemo hehehhe :D

17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ja se samo nadam da neće pretjerati sa customizacijom oružja jer mi se u Blood Money-u nije baš nešto svidjelo, pa nije to CoD ili što već...

meni se baš svidjelo i štoviše htio bi da se sva oružija mogu nadograđivati

i nemožeš to sa cod-om uspoređivati kada je blood money izašao 2 godine prija cod-a

Ovo je moj potpis...
16 godina
neaktivan

Citat iz ovog clanka:

“The Hitman games of past have been very hardcore,” said Tore Blystad, game director at IO Interactive. “Even though the fantasy of the Hitman universe has a very universal appeal, the games have been so difficult to play, that it’s been more of an acquired taste. The biggest challenge that we had with this game was to make it much broader in every sense, so that it was easier to play and more accessible, but still retain a very strong, hardcore side as well. We don’t want to alienate any of our fans who have been extremely loyal for so many years.”

Cini mi se da ce ovaj novi Hitman biti vise akcijski orijentirana igra nego stealth igra. Isto sto su napravili i od SC-a.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 15:12 (toTheCore).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Lol, mene osobno zaboli nešto za costumizaciju oružja kad oružja ih ni ne mislim koristiti.

Također.

Fora je bila jedino u Blood Moneyu, kad totalno nabriješ silverballere si mogao i vrata otvoriti pogotkom u bravu (high penetration rounds). Kombiniraš s najboljim prigušivačem, i slobodan pristup svugdje :D

Jedva čekam Absolution.

Nothing else matters.
15 godina
neaktivan

Trenutno ne znamo je li to dobra ili loša vijest, no IO Interactive je s novim Hitmanom odlučio privući sasvim novu publiku, pa će igra shodno tome biti znatno „pristupačnija“ od dosadašnjih. Otkrio je to glavni producent Tore Blystad izjavivši: „Prethodne Hitman igre bile su namijenjene zahtjevnijoj publici. Iako je tematika imala univerzalnu privlačnost, igre zbog težine nisu bile po svačijem ukusu. Najveći izazov koji smo imali s Absolution je učiniti ga pristupačnijim, a da pritom zadržimo i zahtjevnost jer ne želimo alijenirati fanove koji su bili lojalni Hitmanu sve ove godine“.

Razumna odluka, ali iskreno se nadamo da su našli pravi balans. Jer ako smo nešto cijenili kod Hitman igara bila je to upravo težina koja nas je iznova tjerala da pažljivo planiramo svaki korak i strpljivo spremamo savršen potez prije nego netragom nestanemo sa scene zločina.

Može mi netko sada objasniti šta to znnaći??

http://www.hcl.hr/vijesti-hitman-absolution-cilja-na-siru-publiku-5831-27.html

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sigurno će stavit neki Newbie mod igre koji će moći preći i moja baka..

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

Sigurno će stavit neki Newbie mod igre koji će moći preći i moja baka..

Dokle go bude Silent Assassin mod, ja se neću žaliti :D

Samo da sve ostane isto pliz pliz pliiiiz :P

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is a reality.
15 godina
neaktivan

Hitman Absolution,izgleda Super :D

Imali ste pravo šta piše 110706/ 040147

Znaći svjetska premijera je 7.6.2011 a tada počinje E3 sajam :D

FC BARCELONA <3 MES QUE UN CLUB <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 15:23 (Tommy_123).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Prema rasporedu premjera je u 7.6. u 0:45h. Pa tko hoće može pratiti live na http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 23:50 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Znači za sat vremena.. valjda ću ostati budan :)

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Moraš, očekujem puno od ove igre i veliki sam fan Hitman serijala. 

16 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Moraš, očekujem puno od ove igre i veliki sam fan Hitman serijala. 

A je*iga morat ću (usput učim knjigovodstvo), također veliki fan {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
neaktivan

Pa gdje je..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo i ja čekam,sve se bojim da to nije večeras,gdje piše da je večeras?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Prema rasporedu premjera je u 7.6. u 0:45h. Pa tko hoće može pratiti live na http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

@antimadridista - to je ZC_Someone rekao :D

16 godina
neaktivan

Bit će tek za oko sat vremena - http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/liveschedule_fullsize.html  

(3.45 po njihovom vremenu)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Raspored: http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/liveschedule_fullsize.html

Hitman: Absolution u 3:45PM PDM = 0:45h po našem vremenu, al očito kasni.

Ja isto čekam :\

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

Raspored: http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/liveschedule_fullsize.html

Hitman: Absolution u 3:45PM PDM = 0:45h po našem vremenu, al očito kasni.

Ja isto čekam :\

evo sada je Darkness 2,a piše da će poslije EA Sports-a koji je bio maloprije biti Darkness 2 i Hitman,sada bi trebalo ubrzo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

čeka se čeka.. nekako sam uvjeren da neće razočarati :D

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

čeka se čeka.. nekako sam uvjeren da neće razočarati :D

Još da ubrzo izađe :D

16 godina
neaktivan

Čini se da će biti poslije Deus Ex-a

Plus world premiere demos of THE DARKNESS II, DEUS EX: HUMAN REVOLUTION, and the world gameplay premiere of HITMAN: ABSOLUTION.

Nadam se da ćemo u gameplayu imat šta vidjeti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ugly americans :/

16 godina
neaktivan

Ovaj raspored im je malo u ku*cu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ovi Amerikanci nam ne daju spavati,skoro svaku večer čekam NBA utakmice,sad još i za igre moram čekati do kasno u noć.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

sad će Deus Ex pa bi poslije njega trebao Hitman.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman 5, Službeno najavljen Hitman: Absolution
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice