Ne znam, igra mi nema onaj dobar osjecaj kao uspjesna misija u Blood Money, nije mi cak ni kao Silent Assassin
Ne znam, igra mi nema onaj dobar osjecaj kao uspjesna misija u Blood Money, nije mi cak ni kao Silent Assassin
Pa Silent Assassin pojede Absolution za doručak, a do ručka ga već i probavi.
Momci je li neko rijesio problem sa ovom windows 8 64 bit...instalirao sam igricu,krekovao,i kada kliknem da starta igra nista se ne desava.Igram novi NFS MW bez problema,soker 2013,007,F1 2012 jedino mi je HITMAN i BATMAN problem ?POZZ
imam jedno pitanje u vezi ovog brojamka bodova gore u ljevom kutu.
naime kako god da ubijem nekoga pise mi non-target casualty i daje mi minus bodove. kojeg vraga krivo radim da mi to napise jednostavno ne kutim. nema veze jel zadavim nekoga ili ga ubijem pistojem.l
Svi likovi osim onoga kojeg ti je zadatak ubit su non target casualties kad ih ubiješ, što ti tu nije jasno?
čekaj malo pa postavio sam pitanje koji si k.... nadrkan. ak te živcira moje pitanje nemoj ni odgovarat.na ovom forumu kaj god pitaš svi nadrkano odgovaraju. mislim čemu tolko nabrijana atmosfera ovdje pa nismo mi svi geekovi i ne visimo cijeli dan za kompom pa neznamo sve.
Nisam nadrkan, samo mi je nejasno koliki biser možeš bit pa ne shvatiti da ubojstvo svakoga osim mete oduzima bodove u igri poput hitmana, drž se ti coda i serious sama. :)
nisam shvatio jebiga ali onda je to totalna debilana. kaj da se prosecem onmda pored cuvara? mislim fakat bezveze
a gle nije čovjek ništa mislio loše, nego je logično, meta ti je (recimo) određen čovjek a sve ostalo je kolateralna šteta, i naravno oduzimaju ti bodove ali ukoliko propisno ubiješ i skloneš leš ostaješ na nuli znači ništa ti se ne oduzima :)
Gle mozda nije mislio nista lose ali netreba biti bezobrazan.Ja isto mogu bit bezobrazan i radit budale s ljudi. registrirao sm se prije par dana na ovaj forum i nesvida mi se nesmijes nista pitat samo te popljuju. ja na visim cijeli dan na kompu i mozda neznam neke banalne stvari zato i postoji forum zar ne?
Čovječe božji ti si ka tratinčica. Što je bilo bezobrazno u pitanju što ti nije jasno? Zašto te toliko trta tuđih reakcija?
A da i ja sam primjetio da ima dosta ljudi koji su drski na ovom forumu, ako ja mogu nekom pomoć, pomoći ću ako mi je mrsko ili sam nadrkan ili me neko izritira banalnim ptanjem jednostavno preskočim temu i ćaoo...a msm da je thuglife malo iznenađen kak to odma nisi zaključio
Evo jucer sam ga poceo igrat. Kakav osjecaj nostalgije :) , ima godina otkad sam igrao zadnjeg hitmana. Bit ce ovo uzitak,cini mi se super priča.
Gtx660ti na 1200/7000 gura na ultra bez problema, igra super izgleda.
Nego koliko je duga? Tj koliko gameplaya da ocekujem?
prešao igru... iz početka sam sumnjao u taj, pomalo drugačiji, pristup Hitmanu ali brzo sam ga zavolio... mislim da je agentu 47 i trebala personal story igra... i odlično je što su zadržali davida batesona kao voice actora.. ipak je on bio sa nama od prvoga hitmana... odlična igra sa kao i uvijek orginalnim misijama :)
Prešao sam cijeli kampanju, i ponovio je 3 puta dosadilo mi vise^^ Ima li još nešto raditi?
Kad stisnem play upali mi se i smocrno bude... i onda kasnije se srusi.
Citao sam da treba steam, inst. sam al ope neradi
ima neko rijesenje?
Kad stisnem play upali mi se i smocrno bude... i onda kasnije se srusi.
Citao sam da treba steam, inst. sam al ope neradi
ima neko rijesenje?
Šta si ti uopće napisao?
No pa kad upalim igru bude mi crno i onda se za par sekundi srusi tj izbaci error
Hitman5 has stopped working
posto je post isti(osim ime errora) valjda ces na drugi pogled skuzit
Može ti bit do one stvari ako ti igra nije original, ali takvi errori također mogu biti do virusa, loših drivera isl.
Al ja mislim da je ipak do yogurta, pa probaj s drugim.
Ja nisam imao orginal i jako rijetko mi se to događalo, a i kad bi se dogodilo kliknuo bi ok,upalio opet i radi.
Može ti bit do one stvari ako ti igra nije original, ali takvi errori također mogu biti do virusa, loših drivera isl.
Al ja mislim da je ipak do yogurta, pa probaj s drugim.
yogurta?
to ti znači krek.
aha. hvala probat cu
edit: evo windows update je pomogao
Obožava sam hitman al ovaj je strašno frustrirajući, izbacili su "save" a ovi pointovi ima ih malo ili nema ponekad niti jedan. Katastrofa..
Imam problem u vezi Hitmana Absolutiona.. znaci instaliram sve normalno (SKIDROW) i kad krenem palit igru pritisnem play izbaci mi "HITMAN5 has stopped working".. neznam sta da radim, instalirao sam steam, crackovo, sve mogu ... pa ako ima neko da je imao isti problem nek se javi..hvala
ajde neko odgovori ako ko zna