Baš gledam na wikipediji i kaže da spaja od Kanade do Meksika,točnije od Seattlea do San Diega u SAD-u,a official su rekli da če biti "pustolovina u sadašnjoj južnoj Kaliforniji",pa če možda biti San Diego.Bilio bi dobro da ubace novi grad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da ne znate točan odgovor na ovo, ali samo približno me zanima..
kad bi mogao sljedeći trailer izići, s obzirom na dosadašnja iskustva s R* i njihovim trailerima?
Baš gledam na wikipediji i kaže da spaja od Kanade do Meksika,točnije od Seattlea do San Diega u SAD-u,a official su rekli da če biti "pustolovina u sadašnjoj južnoj Kaliforniji",pa če možda biti San Diego.Bilio bi dobro da ubace novi grad.
biti će los santos, R* je to i potvrdio... znači isti grad kao i u san andreasu...
biti će los santos, R* je to i potvrdio... znači isti grad kao i u san andreasu...
prvo kažu da če biti Los Santos,a onda i "Grand Theft Auto V focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present day Southern California".Po tome sumnjam da če biti SF i LV,pa kao što rekoh nadam se da če biti još jedan grad,ali nakon drugog trailera čemo znati više tako da nam preostaje čekati do tada.
Jedva cekam cekam da izade, po traileru izgleda super, samo se nadam da ce ga moj Acer Aspire 5741G pokretati. :) GTAIV sam igro bez problema na nekim stvarima na high bez ikakvih zastoja.
Kad izlazi taj gta v?
Jedva cekam cekam da izade, po traileru izgleda super, samo se nadam da ce ga moj Acer Aspire 5741G pokretati. :) GTAIV sam igro bez problema na nekim stvarima na high bez ikakvih zastoja.
GTA IV je bio loše optimiziran za PC,bio je najavljen 2007,ali zbog mnogih bugova su pustili 2008(Možda zbog novig enginea).GTA V sam siguran da če biti bolje optimiziran,pa ako si igrao četvorku večinom na medium mislim da če ti onda moč grafička podnijet peticu.Ali nečemo brzat jer nisu još ništa o tome objavili.
Nije sbog enginea nego zbog lošeg porta, valjda neće učiniti isto i ovaj put.
Jel' to Niko Bellic? 
ne
Nije sbog enginea nego zbog lošeg porta, valjda neće učiniti isto i ovaj put.
Točno,krivo sam napisao,mislio sam da su imali bagove,pa su zbog toga odgodili,a loše portirali za PC.Rekli su da če biti na istom enginu i petica(RAGE),ali naprednije,tako da imaju sada iskustva pa sumnjam da če biti isto tako i sada.
kakav san diego? ne znam koliko puta moram ponavljat, po dosadasnjim informacijama (sluzbenim) GTA V ce biti smjesten u los santosu, okolnim brdima, naseljima i plažama. nema nikakvog san diega, san francisca, las vegasa. bar po dosadasnjim informacijama, jos uvijek se rockstar moze predomisliti.
Neznam na koju foru si ti igrao gta 4 na tom laptopu bez problema, jer ja sam probao na laptopu intel core2duo 2.00ghz, 4gb rama i graficka HD 4330 512mb, i stavio gta 4 na 800x600 i sve postavke na low i bilo je neigrivo, ispod 15fpsa, istina da nisam patcheve instaliro al svejedno neigrivo
ajme jadan igrao je ispod 15fps-a...
boze moj 
Neznam na koju foru si ti igrao gta 4 na tom laptopu bez problema, jer ja sam probao na laptopu intel core2duo 2.00ghz, 4gb rama i graficka HD 4330 512mb, i stavio gta 4 na 800x600 i sve postavke na low i bilo je neigrivo, ispod 15fpsa, istina da nisam patcheve instaliro al svejedno neigrivo
Hhahahahahaha gdje ces igrati GTA IV bez patcheva meni stopa na 5770 radon overklokiranoj do max baz patcheva.. Sa patchevima igram skoro sve na max ... 1440x900 rez, bez stopanja.
Em ima bolji procesor em ima bolju graficku...
Hhahahahahaha gdje ces igrati GTA IV bez patcheva meni stopa na 5770 radon overklokiranoj do max baz patcheva.. Sa patchevima igram skoro sve na max ... 1440x900 rez, bez stopanja.
Nisam instaliravo patcheve jer sam ju odmah na kompu preso, pa kad sam probao na lapu i vidio da je koma reko sam doviđenja, ako patchevi tolko pomognu onda super, isprobat cu
dobro i kakve veze vasi postovi imaju s gta v? ako zelite pricat o gta iv i njegovim zahtjevima imate temu za to.
kakav san diego? ne znam koliko puta moram ponavljat, po dosadasnjim informacijama (sluzbenim) GTA V ce biti smjesten u los santosu, okolnim brdima, naseljima i plažama. nema nikakvog san diega, san francisca, las vegasa. bar po dosadasnjim informacijama, jos uvijek se rockstar moze predomisliti.
Nemoraš ti ništa ponavljat,vidim da i dalje ne razumješ smisao foruma na ovu temu.Kako još neznamo puno informacija samo raspravljamo što bi moglo biti,što se nadamo itd.Rockstar je službeno objavio da če radnja biti u sadašnjem vremenu u Los Santosu,i onda kažu da če biti "pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present day Southern California".I kako su rekli Southern California zapitao sam se što bi još moglo biti,pa ako če biti još jedan grad mogao bi biti San Diego,jer je taj grad blizu L.A.Ako neče biti onda neče,samo se nadam se da če biti dobra igra sa dosta mogučnosti.
Ja mislim da je video sto je izaso za gta 5 fake,jer sam sinoć sanjo da ce novi gta biti ovakav (slika 1)
Te da će se grad zvati Lower Bonfire(slika 2)
Glavni lik sa kojim ce se igrati ce biti Cyber žena (slika 3)
Oće biti će sigurno tako ,a ovaj rokstar je fake.
Release date od gta v... da igra se neće zvati više gta nego ćemo to saznat kad izađe.Uglavnom izaći će.Ja sam tako sanjo.
sorry na OT, ali KAKO!!!!
brat mi ima tu grafu i nije ju clockirao ni nista, igra na fullHD bez stopanja i mislim da mu je na high sve...
Ja mislim da je video sto je izaso za gta 5 fake,jer sam sinoć sanjo da ce novi gta biti ovakav (slika 1)
Te da će se grad zvati Lower Bonfire(slika 2)
Glavni lik sa kojim ce se igrati ce biti Cyber žena (slika 3)
Oće biti će sigurno tako ,a ovaj rokstar je fake.
Release date od gta v... da igra se neće zvati više gta nego ćemo to saznat kad izađe.Uglavnom izaći će.Ja sam tako sanjo.
cudni snovi brate cudni..... 
brat mi ima tu grafu i nije ju clockirao ni nista, igra na fullHD bez stopanja i mislim da mu je na high sve...
Malo smo otisi na stranu sa teme imam slab CPU E6300 2.80 ghz doduse radi na 3.50 ghz kod mene i ram mi je slab 2 gb 533 hmz ocano na 800 mhz....
pa nije isto desktop grafa i notebook, ugl isprobao sam na mojoj konfi lapa sad zadnjim patchem, i akd stavim vecinu na high i rezoluciju 1440 na njihovom banchmarku dobijem prosjecno 8fpsa a taj lap acerov nije tolko brutalno jaci od mog, pa sad neznam ko je tu lud, mozda su moji zahtjevi preveliki sto se tice igrivosti neznam, eto necu vise OT
pa nije isto desktop grafa i notebook, ugl isprobao sam na mojoj konfi lapa sad zadnjim patchem, i akd stavim vecinu na high i rezoluciju 1440 na njihovom banchmarku dobijem prosjecno 8fpsa a taj lap acerov nije tolko brutalno jaci od mog, pa sad neznam ko je tu lud, mozda su moji zahtjevi preveliki sto se tice igrivosti neznam, eto necu vise OT
Ja neznam kolko je jaci, al znam da sam GTA IV prosao sa nekim postavkam na high i vecinom na medium..

ugl GTA IV voli procesor tako da i5 dere tvoj samo tako, a i graficka je sasvim ok za nize rezolucije.
Lijepo, RG izjavio da će ovo biti najambicioznija igra s najvećom mapom koju su ikad napravili. Hell yeah.