znači,podsjeća te otprilike na GTA:SA?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa LA je valjda najduži grad na svijetu ima preko 100km u dužinu, zračne linije, koji god sam vukao na GE nije duži od njega
Ovo je isto jedan od glavnih likova (slika 1, 2 i 3).... znaci bijelac i crnac su sto posto u glavnoj ulozi, a ovaj lik sto nas prati govorom u traileru mi vise odgovara ovom bijelcu, obojica su kriminalci (pljackaju, bjeze od murje itd...) ali nisu zajedno u timu
I ne znam jeste li primjetili, ali u igri se vidi bicikl :) (slika 4)
GTA IV engine + prerađene texture iz GTA SA?
Samo ne razumijem sto radi ovaj mlaznjak u igri? pa prebrz je.... ako je samo jedan grad brzo ce preletjeti cijeli grad tako da ne vidim smisao zasto su ga ubacili u igru? imaju i avioni, zeppelin (al mislim da je uvijek na istom mjestu) i bicikl...... nadam se da ce nam vratiti bike-ove, avione i modifikacije za aute
Samo ne razumijem sto radi ovaj mlaznjak u igri? pa prebrz je.... ako je samo jedan grad brzo ce preletjeti cijeli grad tako da ne vidim smisao zasto su ga ubacili u igru? imaju i avioni, zeppelin (al mislim da je uvijek na istom mjestu) i bicikl...... nadam se da ce nam vratiti bike-ove, avione i modifikacije za aute
ne razumijem zašto ste svi zapeli za to "samo jedan grad". Pa i u GTA IV je samo jedan grad,ali isto bi avioni i ostala zračna vozila jako dobro poslužila jer je mapa dosta velika,a ovdje još kad ubace i druge gradiće,planine i ostalo,biti će ogromna mapa.
EDIT: al ovo za triler sam namjerno napisao tako i ne mislim EDIT -at...
Nitko te ne sili, samo ostavljaš dojam nepismene (ili polupismene) osobe. Izuzev toga, sasvim tvoja stvar ali nemoj očekivati da će (pismeni) ljudi uvijek shvatiti što si htio reći.
Meni je GTA IV odličan, žao mi je doduše da su smanjili obujam sanboxa, dakle, GTA V bi mogao balansirati između inovacija u GTA IV i sandbox elemenata iz SA. To bi bio pun pogodak.
Znam ja dobro što znači triler, a što znači trailer... Ja govorim/pišem triler za sve zbog
jedne zanimljive anegdote...A to da imam gramatičkih pogrešaka uopće ne znači
da sam nepisme/polupismen, a one se pojavljuju jer na brzinu pišem i ne gledam post nego samo stisnem 'Pošalji' gumb, ali dobro znam kako se piše,
samo me ono pedestrians zahebalo, i to 2 put :|...
Uglavnom, evo što sam ja primjetio:
Ova slika je dokaz da će biti pustinje
24.5.2012 zanči igrat ćemo prije smaka svijeta? :D
I koji je to po redu smak svijeta? ahahhaha
To niti jedno niti drugo nije pustinja, pustinja je u Las Venturasu tj. zna se gdje je, a ne Los Santosu
Ima li naznaka o licenciranim vozilima?
kao sta vidis iz trilera auti nisu licencirani...
ne razumijem zašto ste svi zapeli za to "samo jedan grad". Pa i u GTA IV je samo jedan grad,ali isto bi avioni i ostala zračna vozila jako dobro poslužila jer je mapa dosta velika,a ovdje još kad ubace i druge gradiće,planine i ostalo,biti će ogromna mapa.
Ne ocekujem vise gradova, rekli su da ce biti "veci" Los Santos i to je to, al ajde.... neka mi netko objasni sto radi mlaznjak u igri?
i naregistraviji pise san andreas
Ne ocekujem vise gradova, rekli su da ce biti "veci" Los Santos i to je to, al ajde.... neka mi netko objasni sto radi mlaznjak u igri?
Vjerojatno jer se vraća vojska za 6 wanted level pa je ovo njihov mlažnjak.
Mislim da je pitanje da li cemo moci uopce upravljati sa avionima.Mislim da cemo moci jer u četvorci nismo mogli.U traileru jest brz(realno),samo ovisi o tome velicina mape koliko brzo cemo stici sa jednog kraja grada na drugi,tako da je moj zakljucak da ce GTA V biti poprilicno velik i inace pravi L.A ima vise aerodroma,tako da sa sletanjem nebi trebalo biti problema.
vrlo dobar zakljucak ako uzmemo u obzir da si samo pogledao jedan triler
vrlo dobar zakljucak ako uzmemo u obzir da si samo pogledao jedan triler
Po slici grada vidim da je detaljno napravljen.Na Rockstarovoj stranici su rekli da ce biti najambicioznija igra od njih ikada,tako da su to moje pretpostavke kao i od svakoga ovdje,ne dajem nikakve cinjenice naravno,zato i jesam ovdje da vidim sto drugi misle.Pa ajde ti reci sto mislis sto bi moglo biti sa avionima.
Mislim da je pitanje da li cemo moci uopce upravljati sa avionima.Mislim da cemo moci jer u četvorci nismo mogli.U traileru jest brz(realno),samo ovisi o tome velicina mape koliko brzo cemo stici sa jednog kraja grada na drugi,tako da je moj zakljucak da ce GTA V biti poprilicno velik i inace pravi L.A ima vise aerodroma,tako da sa sletanjem nebi trebalo biti problema.
U četvorci nismo mogli zbog kolitičke korektnosti, nisu mogli stavit avione, NY i nebodere u jednu igru.
U četvorci nismo mogli zbog kolitičke korektnosti, nisu mogli stavit avione, NY i nebodere u jednu igru.
Da znam da nisu mogli(makar se igra radi u 2008 godini,pa tako i nema blizanaca),samo se pitam ako cemo moci upravljati avionima mora da je velika mapa jer nebi bilo simpaticno da imas samo 1 grad i avione pa da cijeli grad prodes u minutu-dvije.
Nemora tako biti, pogledaj BD 3, mapa je puno manja od grada iz petice pa koliko on bio da bio, pa se može uzletjeti avionom, jesta da možeš jako malo letjeti ali ako možeš na onolikom prostoru moči češ i na prostoru ( vjerojatno dosta 9 većem od toga.
Nebojim se za to.
I što sad vjerovati na kraju :
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=491735&st=0
Ak ko ima vremena nek pročita sve
vjeruj onome sto je sluzbeno objavio rockstar,a ne nekom covjeku sa gta foruma koji samo misli da bi moglo biti tako.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zanimljivo,gledao sam Ign-ov review na trailer,pa su i oni rekli da taj Interstate 5 vodi iz L.A u San Francisco.Rockstar je rekao da ce biti Los Santos,ali nisu rekli nista o San Fieru i Las Venturasu,dok ima tip pravo:Znači ako će igra izaći 2012.imali su 4 godine da naprave cijeli San Andreas,a i tu je opet pitanje aviona...
ne mora to ništa značiti,ne vodi ta cesta samo u SF,nego i u ostale gradove u blizini LA-a i u stvarnosti je ta cesta dosta bliže LA-u nego SF-u.
vidit cemo dok izade