Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.020.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Mitsuoka kaže...

{#}

ugl GTA IV voli procesor tako da i5 dere tvoj samo tako, a i graficka je sasvim ok za nize rezolucije.

ako je i5 onda shvacam, al kolko sam vidio taj laptop ima i3, ma ugl, nadam se da ce petica na kompu ic ko po ledu, jer sadasnji phenom II na 3.7ghz i radeonka 4870 (klokana) nisu mogli cetvorku vrtit na sve MAX a da radi ko podmazano (meni podmazano znaci preko 25fpsa iako kako za koju igru Battlefield 3 novi na 30fpsa mi ne izgleda bas glatko tek na 40, ali gta vec na 25 izgleda oke, a na 30 super)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 23:58 (Jari).
17 godina
GTA 5

Govori se da ce mapa biti veca od one u Red Dead Redemption-u, pa evo pogledajte jedan video (traje 10-tak minuta), potrudite se pogledati od pocetka do kraja i recite, je li vam to dovoljno veliko? (jos + imajte na umu da je samo sprintao po dijagonali i nije se nigdje zaustavljao).... meni je to itekako veliko, ako mapa bude velicine kao u RDR-u (ili veca) ja cu biti itekako zadovoljan.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 5

Kao u RDR? Wow...

Ogromna je razlika između mape u RDR i GTA IV, ako ništa onaj osjećaj slobode.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Kao u RDR? Wow...

govori se da će gta v mapa biti 2.5X veća nego rdr mapa

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
15 godina
GDDR5 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Kao u RDR? Wow...

govori se da će gta v mapa biti 2.5X veća nego rdr mapa

{#} Čekam kupnju PC samo zbog ove igre. Dotad stagnacija.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
neaktivan
GTA 5

Znači, trebam kupit novi komp prije 18.03.2012 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5
taj datum nije točan,službeni datum izlaska još nije objavljen.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
taj datum nije točan,službeni datum izlaska još nije objavljen.

.

16 godina
GTA 5
na tom papiru piše: Printed- 20.08.2011

GTA V je objavljen prije nekoliko dana,pametnom dosta.
Nema službenog datuma dok ga Rockstar ne objavi i točka. Ti tu vjeruješ nekim papirima,tako sam i ja mogao isprintati papir na kojem piše da igra izlazi sutra.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ti znaš da je to onaj E3 papir?
16 godina
GTA 5
svtejedno i da je to Božji papir kada je igra objavljena tek prije par dana. Da se to znalo na E3 sajmu,onda bi već odavno pričali o toj igri,i na kraju trailera bi pisao datum izlaska igre. Što ste naivni toliko?
Ne vjerujte nikome dok Rock* ne objavi službeno,bilo da se radi o datumu izlaska ili mapi ili bilo čemu drugom.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...

.

Vau, isprintani papir.

I'm convinced.

16 godina
GTA 5

evo ja igrao danas igru, super je, prosao sam ju u 22h igranja...preluda je igra i grafika...igrao sam ju na mom starom kompu MMX200 sa 32 rama i grafom vodoo 8mb

{#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

evo ja igrao danas igru, super je, prosao sam ju u 22h igranja...preluda je igra i grafika...igrao sam ju na mom starom kompu MMX200 sa 32 rama i grafom vodoo 8mb

{#}

Čovječe, pa u 22h. Ja sam na ENIACU od mog pradida prosao za 21h i 59min. {#}

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
17 godina

Ja sam ju skinuo i čekam KREK

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 0:52 (dreammaker).
16 godina
GTA 5

dok izade KREK igrat cu ovo

Moj PC  
11 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ma hebeš to malo, par ulica i sokaka lol

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

O cemu VI PRICATE ? Sta ste igrali GTA V, kakav krek cekate :S Ne kontam :S XD

Samo se sprdate hahahahaha :D

Zezam se nego ono je obicni papir neke prodavnice i druge online prodavnice su objavile i da izlazi u novembar :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 1:45 (Pokerboy11).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

kada se sjetim gta 1 :) pticija  perspektiva :) tada bila vrhunska igra.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

jeli netko možda pomislio da bi mogli dobiti izraze lica na likovima poput onih na L.A. Noire-u? to bi bilo zakon! i zašto se ne uspoređuje veličina mape sa L.A. Noire-om,ipak se i tamo radnja odvija u Los Angelesu,samo nisam baš siguran koliki je grad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:48 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
U L.A. Noireu se jako malo free roama po gradu, pa ni ne djeluje velik - a i nije.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Pitam se hoce ostavit Gym bug kao easter egg... iako blue hell ne postoji zato sta su interiori drukcije napravljeni... tj. Svi su u jednom realmu.
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan
GTA 5

jesu rekli da ce mapa bit najveca od svih gta serijala ili od svih njihovih igrica??

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

jesu rekli da ce mapa bit najveca od svih gta serijala ili od svih njihovih igrica??

koliko ja znam,nisu ništa rekli o veličini mape,samo da se radnja odvija u Los Santosu i okolici.

Rekli su da je ovo njihov najveći projekt,što ne mora značiti da će biti najveća mapa kao što su neki odmah zaključili.

16 godina
GTA 5

Kao što vidite na slici LA je skoro cijela južna Kalifornija.

Tako da prestanite s tim glupostima o drugim gradovima jer ste (pardon na izrazu) glupi. ROCKSTAR, PROKLETI ROCKSTAR!!! je rekao da će biti SAMO Los Santos!!!!

I prilično sam siguran da "Los Santos i okolica" ne znači još jedan cijeli grad. 

Evo ga na! Evo ga na!
Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 17:23 (sinister_axe).

4 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Kao što vidite na slici LA je skoro cijela južna Kalifornija.

Tako da prestanite s tim glupostima o drugim gradovima jer ste (pardon na izrazu) glupi. ROCKSTAR, PROKLETI ROCKSTAR!!! je rekao da će biti SAMO Los Santos!!!!

I prilično sam siguran da "Los Santos i okolica" ne znači još jedan cijeli grad. 

amen

14 godina
neaktivan
GTA 5

nada umire zadnja {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli netko možda pomislio da bi mogli dobiti izraze lica na likovima poput onih na L.A. Noire-u? to bi bilo zakon! i zašto se ne uspoređuje veličina mape sa L.A. Noire-om,ipak se i tamo radnja odvija u Los Angelesu,samo nisam baš siguran koliki je grad.

Mislim da na reviewu L.A Noira ekipa Gametrailersa je rekla da če biti malo napredniji izrazi lica i u GTA V.To je bila prva vijest o petici za koju sam čuo,a i logično je da če to staviti,jer ipak je L.A Noire stil GTA.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Ah oduševljen sam trailerom i vjestima! Vidim da igra opet ima onu sjajnu(vice city i SA)atmosferu(nije onako depresivno siva kao u IV.)

Konačno   će biti malo šuma i pustinja,a vidim da bi moglo biti i malo više zabavnih stvari kao u SA.

GTA IV je odličan što se tiče priče i zato je bio potreban realizam,da bi priča bila uvjerljiva,ali SA je bolji što se tiče balansa između zabave i realnosti,što se nadam da će biti u petici.

Ovaj puta me neće Rockstar zaj**** da moram čekati 6 mjeseci nakon izlaska za PC verziju i onda da mi ta PC verzija radi ko krepana kornjača na PC-u koji je ugodno vrtio puno zahtjevnije igre.

Još uvijek mi GTA IV ne radi onako smooth kako bi trebao(pogotovo kod vrlo brze vožnje).Iako sam prvenstveno PC gamer odlučih kupiti PS3   zbog GT5 i Red Dead Redemptiona,a poznavajući Rockstar

PC verzija će sigurno kasniti neko vrijeme (vjerojatno 6 mjeseci) i vjerojatno će biti neoptimizirana.Konačno se ne moram brinuti hoću li morati nadograđivati hardver....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Sorry, ali ne mogu zamisliti igranje GTA na konzolama i opcenito sandbox igara.... svaka cast konzolama, igrao sam mnoge, ali ne mogu pruziti takvu slobodu kao GTA PC verzija.... igrao sam GTA SA na PS2 (presao cijelu igru i poslije jos zezancija), poslije sam to isto napravio s PC-om i punooo mi je bolji uzitak u igranju.... ali tu sreci dolazi kraj, izdavace/developere to ne zanima, profit im je number one....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice