Eto od dva mega packa ja sam dobio mega nista. Najbolje sto sam dobio je 83rating Banega koji ide za 1500 coinsta.Ovo mi je vec treci put da sam ga dobio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
David Silva u packu od nagrada. Ove godine sam vec dobio takve igrace koliko nisam u prosle 3 fife.
Ozbiljna LIGA za PC igrače, da se ponekad malo odmorimo od FUT-a ;) https://www.facebook.com/groups/285690741936324/permalink/285827548589310/
U SB igram protiv nekog broncanog tima ima 3 obicna golda + Isco i mislim si ajde da probam ultimate. Taj ultimate mode ne da da intelegenciju igracima vec ih ubrza i pojaca i jos potplati sudca. Ja nisam mogao pretrcat sa Gameirom obranbenog koji je imao 29 pace. Svaki moj igrac je bio izguran. Jos mi skrse igraca u mom sesnaestercu i on se valja po podu od bolova sudac nije zaustavio igru sto njima daje igraca vise i to sto im napadaci mogu stajat ispred moga gola bez da je zaladje. Naravno oni meni zabe gol i tek onda mi izbaci izbornik da maknem tog ozlijedjenog igraca. Da ne kazem jos da sudac stavi povez oko ociju kad lopta dodje u njihov sesnaesterac. Prvo pokupe mog igraca pa onda loptu. Stvarno nezz sto da kazem
Iduci su Bellerin, Bailly i Shaw.
Kakav je Kane napadac?Mislim si napravit ovaj Kane POTM sbc pa me zanima
Mene zanima ako je netko probao Insigne i Douglas Costa.
Koji je bolji?
Mene zanima ako je netko probao Insigne i Douglas Costa.
Koji je bolji?
Meni je perisic solidan brz,jak ne zabija iz svake prilike ali ono sasvim solidan za te coinste.
kupio IF Kramarića i stavio ga na CAM....ubijaaaaa....preporuke
Nisam stigao prosli tjedan igrati skoro uopce, pa za vikend odigrao par SB tek toliko da uletim u neke nagrade. Zavrsio u silver 1, i u packovima mi se otvori Gylfi Sigurdsson, i to "hero" roza verzija. Već sam se ponadao hero Messiju kad vidio rozi flare al ne bunim se ni ovom :)
Prodao ga za 50k, skupio jos nesto para i zamijenio "obicnog" Eriksena na CAM s totw verzijom. Eriksen mi razvaljuje nenormalno, mislio sam kupiti De Bruynea za CAM ali Eriksen toliko dobro igra na toj poziciji da odustao, samo ga zamijenio za bolju verziju.
Trenutno imam engleze, ovo je ekipa: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=ewnxeHsHnM4Ai:FFA18PS4
Mislim kupiti Baillya i Llorisa ovaj tjedan, jel netko koristio nekog od njih za sad? Ispadaju Mustafi i Schmeichel.
Gdje je najpovoljnije uzeti fifiu za PS4 može i u digitalnom obliku?
Trenutno na PS4 8 136 000 transakcija. Apsolutni rekord otkako je ova igra na PS konzolama a kažu kako se igra slabije prodala ove godine u maloprodaji. Naravno kada smo je svi mi luzeri uzeli u digitalnom obliku zbog icon verzije igre. Prošle godine u vrijeme totya market se približio cifri od 6 milja. Što će biti ove godine kada u ovoj fazi igre market prelazi preko 8 milja? I onda mi kenjamo da igra ne valja. Kako da oni skuže da nešto ne valja kada se prodaje kao vruća kifla? Strašno, što je igra gora, njima ide bolje...
Iduci su Bellerin, Bailly i Shaw.
Kakav je Kane napadac?Mislim si napravit ovaj Kane POTM sbc pa me zanima
Kane je zvijer. Iz koje god pozicije da opucas je opasno. Golman ili odbije ili zabijes gol. Stvarno me iznenadilo koliko je dobra kartica.
Moja preporuka Mkhitaryan na RF, zvijer je 5 star weak foot, 4 skill moves i ubica u zavrsnici, dobio ga kad sam rijesio gold upgrade na SBC u 2 rare players pack
movie znam kako ti je ja sam otvorio slicno toliko packova i nista najvrjedniji igrac mi je bio neki sugavi if kojeg sam quick sell,jucer mi kolega posalje poruku nije ni 20 packova otvorio i pokaze mi da je dobio de geu,pogbu dembele iz barce i pjanica doslo mi da ga gadjam necime :D
movie znam kako ti je ja sam otvorio slicno toliko packova i nista najvrjedniji igrac mi je bio neki sugavi if kojeg sam quick sell,jucer mi kolega posalje poruku nije ni 20 packova otvorio i pokaze mi da je dobio de geu,pogbu dembele iz barce i pjanica doslo mi da ga gadjam necime :D
I onda bu ti pričao kako se ove godine dobri igrači prelako dobijaju...
kako zavidim nekim ljudima kako imaju srece u packovima hehe ja prosle godine najvrjedniji aubumeyang 230 k coinsa i to je to a on u prvih 3 tjedna dobije koliko ja nisam dobio igraca u vrijednosti u 8 mjeseci igranja 17 :D
Ja vec 3 godine igram fifu odnosno fut i nisam nikad dobio igraca vrijednijeg od 20k coinsa, a brdo packova otvorio

Ja vec 3 godine igram fifu odnosno fut i nisam nikad dobio igraca vrijednijeg od 20k coinsa, a brdo packova otvorio
Ja prosle 3 fife nisam dobio nikog, a u ovoj fifi u prvih 20 packova igrace vrijedne oko 700k coinsa.
kako zavidim nekim ljudima kako imaju srece u packovima hehe ja prosle godine najvrjedniji aubumeyang 230 k coinsa i to je to a on u prvih 3 tjedna dobije koliko ja nisam dobio igraca u vrijednosti u 8 mjeseci igranja 17 :D
Tebi je aubumeyang od 230k malo??...dabogda ja svake godine dobio igraca od 230k i ne triba mi nista vise
Odoh na novom acc odigrati one sbc. Imam tri mega packa, tri jumbo packa, rare player pack i neki obični. Najjači igrač u jednom mega packu denis suarez u drugom muslera i u trećem baumann. Netko mi reče, otvaraj ujutro, s mobitela, dubi na glavi i ne znam kaj sve ne. Sve tehnike sam primjenio i opet kurac. Znači kada sve prodam neću vratiti koliko sam uložio u te sbc i onda mi netko priča o prelakom dobijanju dobrih igrača, zaradi na sbc i ne znam čemu sve ne. Izgubio sam danas tri sata života slagajući ova smeća i dobio sam goli kurac. Pa ja ne znam što da više napravim da nekaj dobijem?
Odoh na novom acc odigrati one sbc. Imam tri mega packa, tri jumbo packa, rare player pack i neki obični. Najjači igrač u jednom mega packu denis suarez u drugom muslera i u trećem baumann. Netko mi reče, otvaraj ujutro, s mobitela, dubi na glavi i ne znam kaj sve ne. Sve tehnike sam primjenio i opet kurac. Znači kada sve prodam neću vratiti koliko sam uložio u te sbc i onda mi netko priča o prelakom dobijanju dobrih igrača, zaradi na sbc i ne znam čemu sve ne. Izgubio sam danas tri sata života slagajući ova smeća i dobio sam goli kurac. Pa ja ne znam što da više napravim da nekaj dobijem?
Igraj igru (utakmice), ako ti se da trejdaj, pa opet igraj i tako ukrug. Razbijanje glave zašto je netko dobio boljeg igrača od tebe u nekom SBCu/packu, jednostavno nema smisla. Koliko sam pratio temu, imaš dvije mega momčadi na glavnom accountu... i sad otvaraš novi (treći?) i nerviraš se jer nisi dobio ništa u paketićima... S obzirom na probleme koje imaš zbilja mi se čini da plivaš kontra struje. Uspori malo.
Treba se molit EA bogovima da se dobije nesto dobro u packovima
Igraj WL. Do Gold 1 se lako dodje, to ti je 50k i dva jumbo premium players packa. Tu moras nesto dobit.
Igraj igru (utakmice), ako ti se da trejdaj, pa opet igraj i tako ukrug. Razbijanje glave zašto je netko dobio boljeg igrača od tebe u nekom SBCu/packu, jednostavno nema smisla. Koliko sam pratio temu, imaš dvije mega momčadi na glavnom accountu... i sad otvaraš novi (treći?) i nerviraš se jer nisi dobio ništa u paketićima... S obzirom na probleme koje imaš zbilja mi se čini da plivaš kontra struje. Uspori malo.
Nisam ništa otvarao. Imam godinama dva acc na PS4. Uvijek ti dobro dođu, pogotovo kod starta nove igre. Jedno vrijeme igram na drugom acc kako bih dobio one packove pri izlasku nove igre. Dobro je pobirati one nagrade kaj daju početkom igre i za vrijeme praznika. Tako da ništa ne forsam. Probao sam odigrati sbc na tom drugom acc i banana. Ostao mije jošjedan sbc za sutra i gotovo. Kada sam sve prodao osim contractsa tusam negdje. U minusu 2k coinsa. Nije strašno ali je nevjerojatno kako me neće. Za sve se krvavo moram izboriti.