FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.037.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
JohnnyBlaze kaže...

Igram i ja na tipkovnicu i isto bar gold 3 budem svaki put. Prosli vikend gold 2 i falila mi pobjeda samo za gold 1. Finte nikako ne uspjevam koristit i igram bez njih.

Jebote, divim se svima koji ovu igru mogu igrati na tipkovnici. Mislim da probam da bi puko ko kokica. I ovako sam na rubu...

8 godina
neaktivan
FIFA 18

do ovoga tjedna u SB sam od 10 tekmi bar 7 dobio na wolrd classu...ovaj tjedan nemogu dobiti nikako....jednostavno nemozes do lopte doc....wtf?? 

šibaaj

0 0 hvala 0
12 godina
Mali cheat za tebe i sve ostale koji igraju squad battles a ne znaju ovo. ja sam trenutno elite 1 relativno blizu top 100 na pc samo na temelju legacy defendinga koji se moze ukljucit u postavkama controllera . drzis x i r2 i igraci trce direkt na loptu i uzimaju. svaka utakmica preko 60 posto posjeda bude. Nadam se da ce vam pomoc.
13 godina
neaktivan
Jel se vama dešava u SB kad vodim 1-0, 2-0, da protivnici u obrani u jednom trenutku počnu izletavati bezveze, često uopće i ne idu na mog igrača nego samo potrče 4-5 m prema naprijed što je dovoljno da svojim napadačem praktični od centra uđem u gol. U takvim tekmama im obično zabijem po 5-6 golova, igram na legendary. Posnimit ću danas pa da vidite o čemu pričam, nije da se bunim jer bodovi idu ali ne znam je li to samo kod mene tako, dal' je neki glitch ili šta već.

0 0 hvala 0
11 godina
barcafan12 kaže...
Jel se vama dešava u SB kad vodim 1-0, 2-0, da protivnici u obrani u jednom trenutku počnu izletavati bezveze, često uopće i ne idu na mog igrača nego samo potrče 4-5 m prema naprijed što je dovoljno da svojim napadačem praktični od centra uđem u gol. U takvim tekmama im obično zabijem po 5-6 golova, igram na legendary. Posnimit ću danas pa da vidite o čemu pričam, nije da se bunim jer bodovi idu ali ne znam je li to samo kod mene tako, dal' je neki glitch ili šta već.

To se i meni isto desava a isto mi se zna desit da ne mogu tocno dodat svako dodavanje koje posaljem kompjuter mi presjeca loptu a moj igrac ostane stajat a kad imam loptu samo mi krenu trgat igraca i potom ga pregaze.Uzasno je iritantno kada jednu utakmicu odigras lezerno 4,5 golova zabijes a potom drugu niti mozez dodat niti vodit loptu. Onaj rating od timova mi nista ne znaci jer znam pozabijat po 4,5 gola 84 ili vise ratingu i onda sljedecu muku mucim sa 78 rating teamom. I rating za golmana mi nema smisla igrao sam protiv momcadi koja je imala 62 rating golmana i oon mi obrani jedan na jedan nije mi igrac pucao u golmana vec je pogodio kut samo sto se ovaj bacio kao macka ni najbolji svjetski golmani ne mogu se pohvalit da su to napravili tokom karijere, dok na drugoj strani moj Oblak je primio volej sa 20 metara od Nemanje Radoje koji ima voleje 32.

13 godina
neaktivan
Točno to, imam baš osjećaj kao da igra kaže "ovu utakmicu nećeš pobijedit ni pod razno" i točno vidiš da ništa ne prolazi, i to kaj veliš bez obzira na jačinu protivnika možeš napravit ne znam šta ali će oni uvijek bit korak ispred tebe, a u fazi napada će zabit samo je pitanje vremena. Stvarno je iritantno do te mjere da sam jednostavno morao staviti legacy defending jer inače nema mi smisla se znojiti da uzmem loptu.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Pes volim i igram offline ali on line im je teška katastrofa pa bi piknuo fifu radi futa, pod moj pc su specifikacije kompa(imam 8 gb rama ne4) i na demo mi sa smanjenom rezom igra radi glatko. Mogu li igrat sa mojom  konfiguracijom on line? 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
barcafan12 kaže...
Točno to, imam baš osjećaj kao da igra kaže "ovu utakmicu nećeš pobijedit ni pod razno" i točno vidiš da ništa ne prolazi, i to kaj veliš bez obzira na jačinu protivnika možeš napravit ne znam šta ali će oni uvijek bit korak ispred tebe, a u fazi napada će zabit samo je pitanje vremena. Stvarno je iritantno do te mjere da sam jednostavno morao staviti legacy defending jer inače nema mi smisla se znojiti da uzmem loptu.

Žao mi je što nisam posnimio. Popizdio sam i na kraju tekme samo stiskao dalje. Dakle, reza 1-1. Igraju se produžeci. Neka 118 minuta. Ja s golmanom izvodim gol aut. Dodam igraču ispred sebe na 16m. lopta prolazi tik do njegove noge i neće se pomaknuti. iza njega protivnički napadač prima loptu i zakucava mi a moj igrač i dalje nepomično stoji. Izgubim 2-1. Imam 5 stativa, nebrojeno prilika ali igra je rekla ne možeš dobiti i nisam.

Palo mi na pamet ovaj tjedan da mogu SB igrati na dva acc. I krenem od srijede na ovom drugom i već sam na pragu gold 1. Na drugom sam elite 3 ali sam startao bez 2k bodova jer mi prvu tekmu pukla veza. S time bih bio na pragu elite 2, ovako teško ću to nadoknaditi. Pogotovo jer me danas ujutro igra dva puta sjebala. Tako da nije loše samo nemam više snage. Ovu gdje sam elite odigrat ću sve tekme a ovu drugu gledati da ostanem gold 2 i neću igrati. Jebeš nagrade, coinse i sve ostalo kada sam na rubu živčanog sloma kako te igra zna neki put jebati u mozak. Jednostavno nema tekme a da nemam bar tri stative i prečke.

17 godina
dejan1471 kaže...

Pes volim i igram offline ali on line im je teška katastrofa pa bi piknuo fifu radi futa, pod moj pc su specifikacije kompa(imam 8 gb rama ne4) i na demo mi sa smanjenom rezom igra radi glatko. Mogu li igrat sa mojom  konfiguracijom on line? 

Online nema veze s tvojom konfiguracijom već s brzinom tvog interneta. Ako comp pokreće igru offline, pokrenut će je i online. Kako kvalitetno ćeš igrati, ovisi o internetskoj vezi.

9 godina
neaktivan
Gold 1 dostignut! Dosta je za ovu heftu.
Ovo mi je najbolja postava,sta sustinski sad da mijenjam vremenom?
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Isto tako nema mi dražeg nego vidjet kako protivnički golman sa ocjenom 70 brani šta god ide u okvir dok moj Buttland koji je prošle godine bio možda i najbolji low option golman u igri prima iz svih pozicija. Golmani su užas teški, ali previše je već rečeno o tome.

Ganjam nekog strikera za PL, prvi izbor mi je Kane, je li ga netko probao, kakav je... Ili ima možda neko bolje rješenje za istu/manju cijenu, dakle do nekih 120k max.

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Koke obavezno na veznom jer je izvrstan. Ja bih mijenjao lb i rb kartice. Recimo gaspar je odlično rješenje na rb za malo coinsa ako nećeš carvajala zbog cijene. Digne mi je bio odličan na lb dok nisam prvo uzeo luisa a potom marcela. Sredinu mi je dobro držao n'zonzi dok nisam uzeo casemira. Znači naveo sam jeftine i skupe kartice za pojedine pozicije. Po meni bolje od toga nema. Modrić mi je pravo otkriće. Mislio sam da će biti slab i spor, no ništa od toga. Može svakome pobjeći, izdržati sve vrste sillovanja i podvaliti krasnu loptu. Nerijetko i zabiti. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.10.2017 21:41 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Koke obavezno na veznom jer je izvrstan. Ja bih mijenjao lb i rb kartice. Recimo gaspar je odlično rješenje na rb za malo coinsa ako nećeš carvajala zbog cijene. Digne mi je bio odličan na lb dok nisam prvo uzeo luisa a potom marcela. Sredinu mi je dobro držao n'zonzi dok nisam uzeo casemira. Znači naveo sam jeftine i skupe kartice za pojedine pozicije. Po meni bolje od toga nema. Modrić mi je pravo otkriće. Mislio sam da će biti slab i spor, no ništa od toga. Može svakome pobjeći, izdržati sve vrste sillovanja i podvaliti krasnu loptu. Nerijetko i zabiti. 

Koke na CAM ili na CM ?N zonzi imam u drugoj postavi !

Dobra Santander liga ima mnogo jeftinih a dobrih igraca.

Mislio sam uzeti Asensia na CAM u dogledno vrijeme ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.10.2017 22:13 (goust78).
11 godina
neaktivan
Asensio mi je otkrice na cam ove godine, odlican sut i pas. U 65 utakmica 42 gola, 31 asist.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Previse je igrati po 12 utakmica na dan... Jos pogotovo ako nisi odigrao po noci pa se skupi 8 odjednom.  Sad cu nadam se zavsit u elite 3 i prestajem s ovim sb, previse vremena oduzima i daje ti obavezu da svaki dan moras igrat, a to bas i ne zelim. Ja cu igrati kada ja poželim

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prvo dodem u polufinale drafta i dobijem Vardy-a, iduci draft odmah osvojim i uleti Kane. Jos sam prije povukao Salaha i Dembelea u packovima tako da sad moram slozit eng ligu.

9 godina
neaktivan
balky1911 kaže...
Asensio mi je otkrice na cam ove godine, odlican sut i pas. U 65 utakmica 42 gola, 31 asist.

wr mu je med/med ?! To me malo brine ?

11 godina
FIFA 18

Jeli netko zna kako mogu vidjeti svoje momcadi koje sam imao u prijasnjim fifama? Znam da se to prije moglo ali u fifi 18 ne mogu to naci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Previse je igrati po 12 utakmica na dan... Jos pogotovo ako nisi odigrao po noci pa se skupi 8 odjednom.  Sad cu nadam se zavsit u elite 3 i prestajem s ovim sb, previse vremena oduzima i daje ti obavezu da svaki dan moras igrat, a to bas i ne zelim. Ja cu igrati kada ja poželim

A zamisli ja od srijede igram na dva acc. Razbolio sam se. Definitivno ovo je prvi i zadnji vikend da igram duplo. Vidjet ću što će sutra biti u packovima i ako ništa ne bude neću uopće više igrati. Previše stresa za nula bodova. Izgleda da je jedina šansa za nešto dobiti ako dobiješ mega pack. Fali mi 1000 bodova za elite 2 i teško ću to prije zadnjeg kruga dostići. Jedino ako dosta ljudi odustane pa ne igra. Sjebala me prva tekma kada mi je puko PSN. Tih 2000 bodva mi fali.. a bez elite 2 nema mega packova..

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni fali 2500 bodova za elite1 a nisam igro ni juce ni danas ono od 2 ujutru do 10, da sam odigro sigurno bi bio, ovako opet elite2 ma da mi je i ovo teretana, veca obaveza od faksa ne izadjem na kafu vani jer moram odograt 4 usrane tekme

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

jedina šansa za nešto dobiti ako dobiješ mega pack. Fali mi 1000 bodova za elite 2 i teško ću to prije zadnjeg kruga dostići. Jedino ako dosta ljudi odustane pa ne igra. Sjebala me prva tekma kada mi je puko PSN. Tih 2000 bodva mi fali.. a bez elite 2 nema mega packova..

Mega kurac, prošli vikend sam bio 2 i sad ću biti, ne stignem u 1 a imam fore 5k bodova pa samo čekam rasplet s 3 tekme fore.

Uglavnom, dosta loše, nitko preko 4-5k. Javim sutra ako nešto kapne.

Ne otvaram paketiće inače, ne kupujem ih. Otvorim samo ove od icon verzije u ponedjeljak i ovih prvih dva tjedna 0. Sve što sam dobio je bilo u sbc pekovima. (Martial, Rashford, Bakayoko, Handanović i to je to.)

17 godina
DadoZG kaže...

Mega kurac, prošli vikend sam bio 2 i sad ću biti, ne stignem u 1 a imam fore 5k bodova pa samo čekam rasplet s 3 tekme fore.

Uglavnom, dosta loše, nitko preko 4-5k. Javim sutra ako nešto kapne.

Ne otvaram paketiće inače, ne kupujem ih. Otvorim samo ove od icon verzije u ponedjeljak i ovih prvih dva tjedna 0. Sve što sam dobio je bilo u sbc pekovima. (Martial, Rashford, Bakayoko, Handanović i to je to.)

Ja u desetak sbc nisam dobio igrača vrijednog 5k coinsa dok sam u mega packu od SB dobio Griezmanna. U dva packa ponedjeljkom isto tako nisam dobio ništa.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Koje sranje SB ,udjem jedva u gold 1 ,ostavim par sati ,udjem ponovo ono ispao u gold 2 ?!

Jednostavno ne moze se igrati na 2 naloga ,jbg ! Previse je dosadno ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Za hebenih 170 poena sam izvisio za D1. I to samo zato sto nisam igrao one tekme od 2 do 10 ujutru!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Mislim da se te tekme u 2 ujutro ne moraju odigrati nego da ih je dovoljno samo otvoriti.

Onda ih ujutro odigraš kad se probudiš lagano :)

BTW

Pakete od Icon verzije ja dobivam nedjeljom, a ne ponedjeljkom kao vi na PS-u.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pretpostavio sam da je tako. Nista za neki naredni vikend. 

Tek sada videh, posto sam Fifu poceo igrati od 10.10 ja nisam odigrao ni za ponedeljak utakmice... 

Znaci propustio sam ih sigurno 8, a mozda i vise.

Je l ima negde statistika da se vidi koliko sam i koje utakmice odigrao?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.10.2017 9:18 (Zoki Mpek).
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja u desetak sbc nisam dobio igrača vrijednog 5k coinsa dok sam u mega packu od SB dobio Griezmanna. U dva packa ponedjeljkom isto tako nisam dobio ništa.

I? Jel bilo kaj?

Ja više manje opet mega kita.. Valenciu sam dobio i to je to.. 

17 godina
DadoZG kaže...

I? Jel bilo kaj?

Ja više manje opet mega kita.. Valenciu sam dobio i to je to.. 

Prvo sam krenio otvarati tri packa s drugog acc i dobijem oblaka koji ode za 49k. Sve zajedno s nagradnim coinsima oko 90kna pomoćnom acc. Nije loše. Potom se prebacim na glavni acc gdje me čekalo 5 packova i najjači igrač neki cb španjolske lige ovrl 80 koji vrijedi 800 coinsa. Dakle, pet packova pet mega kara. I onda mi jetko tvrdi kako se ove godine prelako dobijaju dobri igrači samo zato kaj ga je jednom posralo.

Ja sam do sada otvorio sigurno 200 packova i ujebao mi se nakon prvog tjedna SB griezmann i to je to. Sljedeći najbole ocijenjeni igrač kojeg sam dobio bio je leno koji je vrijedio 7k coinsa. Toliko o lakoći dobijanja. Više manje sam odigrao sve sbc u kojim nisam dobio ništa da se može prodati. U jednom sbc sam dobio if mustafia kojeg ne mogu prodati. Za sve kaj imam morao sam se jebeno ispružiti kako bi ih zaradio. Netko otvori jedan pack i u njemu dobije duplo više nego ja u mjesec dana krvavog rada na marketu. Toliko o lakoći dobijanja igrača. Utjeha mi je kaj nisam jedini.

15 godina
FIFA 18

Elite 3, najaci  mi igrac isto tako 800 coinsa, strasno, bas motivirajuce za nastavit igrati sb.. ja naravno prestajem s tim, uskoro i s cijelim futom, vec sam se zasitio... gameplay banana, od nagrada nista ne dobivam

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice