FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17
ruya kaže...
Jeste li vi dobili jedan gratis fut draft, ono na pocetku, kad ste pocinjali igrati fifu 17? Ja se sad setio da nisam, pa da proverim.

Ako si preorderao standard edition sa neke od cd keys stranica, imas dvije mogucnosti:
Poslali su ti dva kljuca, a ti nisi aktivirao ovaj drugi koji je DLC (slucaj kolege sa foruma)

Prodaju odvojeno igru i odvojeno preorder DLC za 1-2$, moras oboje kupit (moj slucaj)

Mislim da ove deluxe verzije ne dobivaju draft token

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
Ja kupio igru u ducanu i nemam pojma ako imam pravo na to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeste dobili nagrade za pc weekend ligu? Vidim na forumima od EA da jesu neki

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Lp svima, ne znam više šta da radim u p**** materinu s ovim kompjuterom, skroz sam ga promijenio, ama baš sve novo i fifa čak lošije radi nego na starom procesoru i staroj grafičkoj (phenom II 960T otključan u 6 jezgri i clockan na 3.4GHz i GPU GIGABYTE R9 270X 2GB), stavim igru na high trza ko blesava, stavim na ultra upola manje trza, gotovo neprimjetno... jel to tolko zahtjevna igra ili koji qrac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...

Lp svima, ne znam više šta da radim u p**** materinu s ovim kompjuterom, skroz sam ga promijenio, ama baš sve novo i fifa čak lošije radi nego na starom procesoru i staroj grafičkoj (phenom II 960T otključan u 6 jezgri i clockan na 3.4GHz i GPU GIGABYTE R9 270X 2GB), stavim igru na high trza ko blesava, stavim na ultra upola manje trza, gotovo neprimjetno... jel to tolko zahtjevna igra ili koji qrac?

Neki se neće složiti ali to su ti čari amd komponenti. Igram se od 1995 god i kroz sve te godine sam shvatio da je intel/nvidia kombinacija s najmanje problema. Doduše, ispočetka je bio kralj gaminga 3dfx a kasnije ga je progutala i na kraju kupila nvidia te nastavila njegovim putem.

11 godina
movie kaže...
playjob kaže...

Neki se neće složiti ali to su ti čari amd komponenti. Igram se od 1995 god i kroz sve te godine sam shvatio da je intel/nvidia kombinacija s najmanje problema. Doduše, ispočetka je bio kralj gaminga 3dfx a kasnije ga je progutala i na kraju kupila nvidia te nastavila njegovim putem.

Ja se apsolutno slažem s tobom, kad budem mijenjo komp sve intel i nvidia uzimam i do kurca, ovo je za poludit

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni na mojem procu i grafi na auto i lock 60 fps radi dobro, stavio sam na medium i bez greške. ALi bolje mi nek bude na auto postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ovi sto su varali u vikend ligi jesu li oni sad banani ili su samo izgubili pravo na nagradu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Složio sam si Brazilce i u napadu Jonas.

Taj ne može promašit jebote.

Samo njemu treba nekako doturit loptu u šesnaesterac i 90% je gol.

Od napadača koje sam do sada probao on i Musa su mi najbolji.

BTW

Što se marketa tiče... ove godine nije normalno što se događa.

Kad je bilo 100.000 itema na marketu cijene igračima su bile niže nego sad kad ima preko 300.000 itema.

A ovo kad stave slaganje Koreanaca u SBC-u pa nemaš Koreanca ispod 4.000 coinsa je smiješno.

Baš sam neki dan kupio Sona i išao je po 1.200 coinsa, a jučer nema ispod 4.000.

Pratim Eriksena i pred neki dan cijena 11.000, ali to mi je bilo puno i odlučio sam da ga čekam malo.

Jučer Eriksena na marketu 3 puta više nego prije, a cijena 11.000-12.000 i ne ide ispod???

Ne kužim zašto neke kartice tako drže cijenu?

Opet, s druge strane totalno suprotno... gledam Fernadinha jučer ujutro išao je po 26.000 coinsa.

Navečer oko 8 sati su na marketu bile 4 kartice s Fernandinhom.

Da bi već oko 10 bilo par stranica s njegovim karticama i naravno cijena mu se strmoglavila.

Buy now je išao po 18.000, a ja ga ubo na bidanju za 13.500.

Sad me strah kako je krenulo da mu danas ne padne cijena na 3.500 :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da se nadovezem na temu o golmanima :) evo igram fut i ovo se desi mom protivniku,mislim da je popizdio malo zesce xD 

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
movie kaže...
playjob kaže...

ja od prvog računala imam uvijek kombinaciju intel + radeon i nikad problema (a promjenio sam brdo grafički). tako da je stvar vjerojatno u procesoru. amd jednostavno više nezna napraviti dobar procesor. ili ne valja, ili je pećnica, xD

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 12:01 (tenac).
17 godina
Skilledžija kaže...

Složio sam si Brazilce i u napadu Jonas.

Taj ne može promašit jebote.

Samo njemu treba nekako doturit loptu u šesnaesterac i 90% je gol.

Od napadača koje sam do sada probao on i Musa su mi najbolji.

BTW

Što se marketa tiče... ove godine nije normalno što se događa.

Kad je bilo 100.000 itema na marketu cijene igračima su bile niže nego sad kad ima preko 300.000 itema.

A ovo kad stave slaganje Koreanaca u SBC-u pa nemaš Koreanca ispod 4.000 coinsa je smiješno.

Baš sam neki dan kupio Sona i išao je po 1.200 coinsa, a jučer nema ispod 4.000.

Pratim Eriksena i pred neki dan cijena 11.000, ali to mi je bilo puno i odlučio sam da ga čekam malo.

Jučer Eriksena na marketu 3 puta više nego prije, a cijena 11.000-12.000 i ne ide ispod???

Ne kužim zašto neke kartice tako drže cijenu?

Opet, s druge strane totalno suprotno... gledam Fernadinha jučer ujutro išao je po 26.000 coinsa.

Navečer oko 8 sati su na marketu bile 4 kartice s Fernandinhom.

Da bi već oko 10 bilo par stranica s njegovim karticama i naravno cijena mu se strmoglavila.

Buy now je išao po 18.000, a ja ga ubo na bidanju za 13.500.

Sad me strah kako je krenulo da mu danas ne padne cijena na 3.500 :)

Da, potpuno nerazumljivo je što se događa. Na PS4 market je težak ovih dana konstantno preko 3.5 milja komada itema. U večernjim satima to doseže i 4 milje a igračima samo raste cijena. Najbolje kaj ne možeš više niti kupovati igrače za daljnju prodaju jer nisi ziher što će se s cijenom događati za par sati a i sve cijene su kao klonirane. Nema nigdje prostora za daljnju zaradu. Jedino kaj mi je ostalo su fitness kartice pa ko klošar kupujem i skupljam pomalo. Prodao sam sve kaj sam imao početkom tjedan i dobro zaradio jer sam mislio da neće više cijene rasti tim više što market raste. No zajebao sam se, da sam pričekao još par dana mogao sam uzeti duplo.. no tko će ga znati..

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Moze mi netko poslati svoj ButtonDataSetup
nesto sam zajebo, i sad mi nema, opet mi ne radi kontroler.
Brisao 15ku i 16ku i onda mi odjednom na 17ki nece da prepozna vise. sad kad pogledam u data, nema mi tog filea a ne mogu da ga nadjem na netu

Ae pls ako nekom nije mrsko da mi posalje na fcpadova@yahoo.com 

Hvala
ako treba, castim i coinsima :D 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav, sta mislite da li bih mogao igrati FIFU 17 (ili 16-ku) na ovoj konfiguraciji:

Core 2 Duo E8400 3.2 GHZ

4 gb RAM DDR2

Radeon R7 250 (1gb) GDDR5 ?

Molim bez glupih komentara :).

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 15:48 (lajti).

0 0 hvala 0
17 godina
lajti kaže...

Pozdrav, sta mislite da li bih mogao igrati FIFU 17 (moze i 16-ka) na ovoj konfiguraciji:

Core 2 Duo E8400 3.2 GHZ

4 gb RAM DDR2

Teško...

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
lajti kaže...

Pozdrav, sta mislite da li bih mogao igrati FIFU 17 (moze i 16-ka) na ovoj konfiguraciji:

Core 2 Duo E8400 3.2 GHZ

4 gb RAM DDR2

Ma da, ti možeš postaviti glupo pitanje, a mi ne bi smjeli ostaviti glupi komentar.

S razlogom postoji demo verzija igre. Skineš i isprobaš. Što god ti netko ovdje rekao ništa ti neće značiti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan

Po cemu je ovo glupo pitanje ? Nemaju bas svi te "gaming" kompjutere ...

15 godina
FIFA 17

Decki, netko je tu od vas uzeo igru sa interneta, ali baš kutiju sa CD-om, od kud i za koliko novaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lajti kaže...

Po cemu je ovo glupo pitanje ? Nemaju bas svi te "gaming" kompjutere ...

Zato sto postoji nesto sto se zove "Minimum system requirements" (koje ne zadovoljavas) i FIFA 17 demo, koju mozes sam probat i vidit mozes li mozda igrat usprkos tome sto ne zadovoljavas minimalne uvjete

17 godina
FIFA 17
Sinoć stavim kantea na market iz zahebancije i nabijem mu cijenu od 190k coinsa. Vidim ide maksimalno za 135k coinsa. Danas ne gledam i dva puta produžim sve transkcije bez provjere i ode kartica. Bacim pogled na market i to je sad normalna cijena? Znači od sinoć je kartica otišla gore 60k coinsa? Gdje je kraj ovom rastu cijena?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja probao isto malo da trgujem na marketu ali ne kaliram ja bas sistem tog trejda, u fazonu kontao sam da cene padaju u sredu predvece od nekih 17-22h a vikendok rastu, kupio sam bas iguaina mislim u sredu za 121k a danas vidim bilo je cena tipa 110k xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lajti kaže...

Pozdrav, sta mislite da li bih mogao igrati FIFU 17 (ili 16-ku) na ovoj konfiguraciji:

Core 2 Duo E8400 3.2 GHZ

4 gb RAM DDR2

nema šanse, na ovom procesoru je i 16 štekala. grafička je u redu. da je core 2 quad na najmanje 2.8 ghz bi vjerojatno radilo na low

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 16:46 (tenac).
10 godina
Ne kapiram i vikendom rastu* sorry za greske pri pisanju preko telefona sam :-D :-P
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Sinoć stavim kantea na market iz zahebancije i nabijem mu cijenu od 190k coinsa. Vidim ide maksimalno za 135k coinsa. Danas ne gledam i dva puta produžim sve transkcije bez provjere i ode kartica. Bacim pogled na market i to je sad normalna cijena? Znači od sinoć je kartica otišla gore 60k coinsa? Gdje je kraj ovom rastu cijena?

Ne znam di je kraj, al nadam se da ce jos dva dana rast da ne izgubim previse. Danas sam skuzio da u WL postoji uvjet od maksimalno 6 igraca iz iste lige pa sam bio prisiljen slozit novi tim i fitness za njega, nadam se da preksutra necu previse izgubit kad budem prodavao.

Slagao sam jeftine squadove jer nemam bas coinsa, htio sam potrosit max 50k, kupim skoro cijeli tim i onda skuzim da Dembele (82) kosta 25k, a nisam imao drugih opcija za spojit Carrasca sa BPLom.. BPL ima odlicnih jeftinih igraca (milion razlicitih opcija za ST) ali stvarno su igraci precjenjeni.

9 godina
neaktivan
Fut account mi je zakljucan..zabiravio sam sq..previse puta sam pogrijesio pa su zakljucali..kako da ga opet otvorim posto mi se ovo prvi put dogadja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

ja stvarno neznam igrati ovo cudo ...

mislio sam naveliko igrati online mode ove godine da si sastavim dobru ekipu , ali svaki put kad odigram par utakmica moram prekinuti jer me skroz naskroz izivcira , sad u zadnjoj utakmici prakticki nisam mogao ni centar proci... , svaki protvincki je na mojem , i svaki moj igrac je pokriven, te stoga  ili mogu vratiti obrani ili mogu ici riskirati  i u 80% protivniku dodati, a sa druge strane moji protivnici se mogu presetavati kroz moju obranu kao da je nema ,  ... ok to bi mogao razumjeti da se nalazim u 3-5diviziji, ali nalazim se u 8diviziji i protivnici me ubijaju ... 

kad se ohladim probat cu postavu sa 5igrača u sredini  ,jer mi 4-3-3 nikako ne odgovara ...

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...
movie kaže...

Ne znam di je kraj, al nadam se da ce jos dva dana rast da ne izgubim previse. Danas sam skuzio da u WL postoji uvjet od maksimalno 6 igraca iz iste lige pa sam bio prisiljen slozit novi tim i fitness za njega, nadam se da preksutra necu previse izgubit kad budem prodavao.

Slagao sam jeftine squadove jer nemam bas coinsa, htio sam potrosit max 50k, kupim skoro cijeli tim i onda skuzim da Dembele (82) kosta 25k, a nisam imao drugih opcija za spojit Carrasca sa BPLom.. BPL ima odlicnih jeftinih igraca (milion razlicitih opcija za ST) ali stvarno su igraci precjenjeni.

Meni se ovi kupovi ne igraju ako moram tjedno slagati momčadi. Čekam sada kup u kojem nema ograničenja. Zašto su maknuli klasičan kup? To mi je bilo prva liga za razbibrigu. Imao si gold, silver i bronce kup pa igraj kaj hoćeš. OK, ima sada i ovo pa neka igra tko hoće. Ne mislim da je to loše ali hoću kup u kojem igram s igračima s kojima ja hoću igrati a ne koje mi nameće igra.

Sad sam na bidanju uzeo kantea za 170k i stavio ga na market za 190k pa da vidim hoće li otići. Bezveze riskiram za 11k coinsa. Ne znam kaj mi je to trebalo? Nekako mi žao kantea što sam ga prodao pa ako ovog i ne prodam opet sam na dobitku 10k coinsa jer sam prvog prodao za toliko više kada se odbije porez.

Nego, da je u ovoj situaciji obrambeni igrač bez problema bi si zabio autogol, kao što mi se događalo. No kada je u pitanju napadač onda to završi ovako. U ovoj igri sve je naopako.

https://gyazo.com/1a32b677ca5b00b68de72c633b8c302b

15 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...
movie kaže...

Meni se ovi kupovi ne igraju ako moram tjedno slagati momčadi. Čekam sada kup u kojem nema ograničenja. Zašto su maknuli klasičan kup? To mi je bilo prva liga za razbibrigu. Imao si gold, silver i bronce kup pa igraj kaj hoćeš. OK, ima sada i ovo pa neka igra tko hoće. Ne mislim da je to loše ali hoću kup u kojem igram s igračima s kojima ja hoću igrati a ne koje mi nameće igra.

Sad sam na bidanju uzeo kantea za 170k i stavio ga na market za 190k pa da vidim hoće li otići. Bezveze riskiram za 11k coinsa. Ne znam kaj mi je to trebalo? Nekako mi žao kantea što sam ga prodao pa ako ovog i ne prodam opet sam na dobitku 10k coinsa jer sam prvog prodao za toliko više kada se odbije porez.

Nego, da je u ovoj situaciji obrambeni igrač bez problema bi si zabio autogol, kao što mi se događalo. No kada je u pitanju napadač onda to završi ovako. U ovoj igri sve je naopako.

https://gyazo.com/1a32b677ca5b00b68de72c633b8c302b

neznam tko opće ide pucati u ovakvoj situaciji, xD

nemam za potpis
17 godina
tenac kaže...

neznam tko opće ide pucati u ovakvoj situaciji, xD

Tko kaže da je lik pucao? Neki put igra odigra sama ili pamti nešto što si stisnuo ranije. Vidiš da je štopao loptu a ne bih se kladio da nije htio pucati odmah glavom u prazan gol. No kako to ove godine biva, umjesto udarca glavom igrač štopa na prsa pa tek onda puca. U svakom slučaju kaj god da je napravio potpuno je neprirodan udarac nakon toga. Gotovo nemoguć za izvesti, osim ako se ne radi o fifi..

11 godina
FIFA 17

pozdrav, ak neko želi koji put online halat..nek me doda na origin..guzda2 

btw meni fifa 17 najbolja do sad..gameplay mi nije prebrz..možeš sam diktirat tempo i umrtvit totalno igru il samo trčat okolo..solo driblat i imat po 15-ak šuteva na gol i onda takve igrače čekaš obranom i samo kontra naravno golmani opet il čuda brane pa nemreš zabit da ga siluješ il imaju svoje trenutke pa ti veselo bude :D pass igra mi oke..može se kombinirat i rijetko kad imam neke divlje pasove da ni AI ne zna di je ciljao..1-2 pass ak je protivnik naivan..možeš cijelo vrijeme igrat..po meni fifa za odmorit dušu malo i uživat il hebat sve po spisku kad te protivnik s jednim šutem pobjedi  igro sam deset tekmi..7-1-2 omjer..zasad je oke..pa ćemo vidit kak će biti nakon 50 sati igranja

journey je baš osvježenje za igru i to sam večinom igrao..fut sam tek počeo..neam ništa skoro svojih igrača..samo ove s loana koristim i skupljam novce jer kolko vidim market divlja pa će se trebat dobro skupljat za igrače..bez da zasad kupujem packove

origin id: guzda2 steam id: guzda22 rockstarclub: guzda22
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice