pojeftinjenje za benzin je tribalo biti 9 centi..ali je plen-ky-moon..vratio trošarine...hebiga...uhljebi su glasački stroj...pa je cijena benzine pala 4 centa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na tvoju žalost i patnju, gledat ćeš ga još jedan mandat kao predsjednika Vlade RH.
Ovi Milanovićevi niš ne valjaju, jako su bezveze.
Na tvoju žalost i patnju, gledat ćeš ga još jedan mandat kao predsjednika Vlade RH.
Ako Tomasevic ne pojaca ekipu oko sebe. Bit ce Plenki pa Anusic jos jako dugo.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Ako Tomasevic ne pojaca ekipu oko sebe. Bit ce Plenki pa Anusic jos jako dugo.
dapače, tomašević treba olabaviti ekipu oko sebe jer su otišli predaleko u lijevi ekstrem za velik broj ljudi i time ih odbili od sebe. nažalost, sdp su redikuli zadnjih 15+g (bernardić, onaj medvjed grbin, sad dončić), možemo polako postaje ekstrem i što nam ostaje... baš čudno što hdz dobiva kad nitko iz oporbe ne može naći osobu koja bi parirala plenkoviću. objektivno plenković ih, kao diplomat, jede za doručak kao što je onog balavca bernardića pojeo.
Iz iskustva, poznajem na nesreću i HDZovce i SDPovce, svi rade jako ljigave stvari da se domognu fotelja. Lokalni šerifi u obe stranke, ljigavi ljudi premazani svim mastima. Nema tu više lijevo desno nego zdrav razum.
Nekako kada razmislim kada bi Možemo pa čak i nekako Most stvorili nemoguću koaliciju bilo bi bolje.
Moežmovci se čine pošteni zasad, nema nikakvih afera iako se ne slažemo u ideologijama ali nemam im što prigovorit.
Suma summarum nema nam spasa, svi pametni ljudi su odavno napustili RH i ostalo nam je ovo što imamo. Borba svatko za sebe, sebičnost isplovljava u svim sferama samo ja ja ja.
Or is it just me...
Iz iskustva, poznajem na nesreću i HDZovce i SDPovce, svi rade jako ljigave stvari da se domognu fotelja. Lokalni šerifi u obe stranke, ljigavi ljudi premazani svim mastima. Nema tu više lijevo desno nego zdrav razum.
Nekako kada razmislim kada bi Možemo pa čak i nekako Most stvorili nemoguću koaliciju bilo bi bolje.
Moežmovci se čine pošteni zasad, nema nikakvih afera iako se ne slažemo u ideologijama ali nemam im što prigovorit.
Suma summarum nema nam spasa, svi pametni ljudi su odavno napustili RH i ostalo nam je ovo što imamo. Borba svatko za sebe, sebičnost isplovljava u svim sferama samo ja ja ja.
Or is it just me...
Općenito u svijetu osim Sj. koreje, Kube više nema komunizma, pa ni kapitalizma u političkom smislu, sve se smiksalo.
Lijevo -desno, gore-dolje isti k...
Kina je samo na papiru komunistička i po tome što nemaju tzv. demokratske izbore.
Ti demokratski izbori su nekada nešto vrijedili, danas su čista manipulacija.
Tko god dođe na vlast opet bude kao da postoji samo jedna partija.
Svi zapošljavaju svoje, guraju svoje, a buntovnici za pravdu poput mene bivaju proganjani, jer samo želimo pravicu.
Uvijek sam bio zaštitnik slabijih, bez obzira kojoj stranci pripadaju.
Podmetao sam leđa za ugnjetavane na poslu, poslije su mi takvi okrenuli leđa jer su se "dobro ulizali na drugi način", a ja ispao blesav.
Imam dosta i previše životnoga iskustva da sam shvatio kako moraš biti podguzna muha želiš li napredovati na poslu, u životu uopće.
Znam ih s posla koji su mijenjali stranke HDZ, SDP, opet Sanaderov HDZ, pa onda milanovićev SDP, pa ond opet Plenkovićev HDZ i uvijek su bili bitni..
Jebote pa što i te stranke rade ?!
Ne gledaju tko je bio u kojoj stranci, tko mijenja stranke kao čarape, bitno je da je poslušan i da se smije na retardirane viceve svojih ravnatelja odn direktora/direktorica
Čim nisi takav, čudan si, ne uklapaš se, možeš biti najveći Hrvat na svijetu, nitko te ne jebe.
No sačuvao sam dostojanstvo, mogu se ujutro pogledati u ogledalo.
Gorivo pada ali cijene kjoje su digli za debilne iznose radi porasta cijene goriva više nikada neće pasti.
Treba derat i jače, ljudi slabo kuhaju i rade stvari koje mogu i trebaju sami od sitnih do krupnih poravaka i radova. Samo da je gotovo i bez truda, e pa onda nek nastave tak i dalje.