Preporuke za punjač?

poruka: 4
|
čitano: 399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Preporuke za punjač za laptop i mobitel?

Trebam preporuke za punjač. Tražim nekaj kaj može punit i laptop i mobitel pa bi bilo idealno da ima 2x USB-C i možda 1x USB-A priključak. Poželjno bi bilo i ako bi podržavao brzo punjenje za mobitele (konkretno Samsung). Vidio sam da Ugreen ima to kaj tražim, al htio bih čuti mišljenja i iskustva prije kupnje.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Preporuke za punjač za laptop i mobitel?

Ja sam ovog uzeo s Amazona u veljači. Uredno paralelno puni dva laptopa (od po 65W svaki) i mobitel. To je ono što sam probao, po speckama može i više ali nisam testirao.

Gledam te!
18 godina
gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:37 (nixass).
16 godina
meme3 kaže...

Trebam preporuke za punjač. Tražim nekaj kaj može punit i laptop i mobitel pa bi bilo idealno da ima 2x USB-C i možda 1x USB-A priključak. Poželjno bi bilo i ako bi podržavao brzo punjenje za mobitele (konkretno Samsung). Vidio sam da Ugreen ima to kaj tražim, al htio bih čuti mišljenja i iskustva prije kupnje.

Glasam za ugreen, već duže vremena koristim nekoliko njihovih punjača i powerbankova i doma i na poslu, prva liga, a znaju imati i neke solidne popuste (direktno na njihovoj stranici).

WHITE STONES VARAŽDIN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice