FISKALNA BLAGAJNA - savjeti, prijedlozi, iskustva

poruka: 1
|
čitano: 1.104
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FISKALNA BLAGAJNA - savjeti, prijedlozi, iskustva

Pozdrav ekipa,

U samim počecima fiskalnih blagajni se nešto pričalo uglavnom o izdvojenim problemima ali u novije vrijeme ne vidim ništa pa otvaram malo uopćeniju temu o fiskalnim blagajnama...

Volio bih vidjeti i iskustva i savjete i mišljenja i sve ostalo vezano uz fiskalizaciju, posebno sada s 2.0

Mene trenutno zanima vaše iskustvo sa samim operaterima odnosno sa postojećom softverskom ponudom.

Kod mene preciznije za sada dolazi u obzir blagajna na android tabletu, do sada se koristilo i za sada bi ostao na tome... mali su prometi(trgovina/obrt) i zapravo je bitna samo prodaja, nikakvo izbacivanje ponuda i dodatne opcije nisu potrebne a koje bi pozivale na nešto ozbiljnije poput računala...

Što vam se pokazalo najbolje?

Ja sam od samog početka bio na Fiskal1 i nastavio s njima kad ih je preuzeo A1(trenutno FreshPay ako me sjećanje ne vara :) )

Ukratko, katastrofa su, najsitniji/najlakše rješiv problem rješavaju mjesecima bez ikakvog javljanja u tom razdoblju čekaone...

Pa se onda jave kao riješili su, a nisu pa sve ispočetka.

Još su mi na kraju pobrkali sve, od utrška, prometa,... ništa se ne poklapa.

Uglavnom, do sada vam je sigurno jasno da gledam nekog ozbiljnijeg :)

Neki su mi preporučili Neosalon.

Naplaćuju one mjesece koji su imali barem jedan račun, ja mislim da im je soft 18eur mjesečno...

Ima netko iskustva s njima ili s nekim trećim?

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice