FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 712.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
Mogu li mi iskusni igrači koji znaju kako zahebati igru objasne što rade u ovakvim situacijama i kako se obrane od ovakve klasične situacije u fifi kada golman ode po jagode, obrambeni diže noge ko kakva droca a drugi obrambeni pleše break dance. Hvala!

Jebiga movie ovo ti je klasicni Ochoa"stil" plivanje golmana. Kupi drugog

14 godina
FIFA 17

Nakon cijelog dana fife i vikend lige dogodilo mi se milion takvih situacija. Rekordan broj stativa, glupih pogreski, autogolova i sl. Ali ne mogu rec da me igra ostetila, jer koliko god je ostetila mene toliko je i protivnika. Koliko asm glupih golova primio u odlucujucim minutama, toliko sam ih i zabio. Jednostavno je fifa takva i vise se uopce ne nerviram. Ovo mi je prva vikend liga, nisam jos do kraja odigrao, ali mislim da ni necu. Previse vremena uzima, 25 utakmica u 2 dana, a treba se posvetit faksu, tako da moram odolit ovim nagradama do sljedecih praznika, nije to za mene, natrag na casual igranje u divizijama.

Inace matchmaking je dosta dobar, uopce se ne ceka i uglavnom te spari sa protivnikom tvojeg skilla. Barem 5 utakmica je zavrsilo u produzecima i jedno 3 na penalima. Sve tekme su bile dosta napete, i ugodaj je totalno drugaciji posto su nagrade velike, svi se bore za pobjedu. Lagg se pojavi tu i tamo, ali ne smeta previse. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

Mogli smo i neki turnir da organizujemo ako ste voljni, laganica, bez nerviranja, bez citera itd 

Ja sam za

17 godina
nitro66 kaže...

Jebiga movie ovo ti je klasicni Ochoa"stil" plivanje golmana. Kupi drugog

Stari, sve sam ih isprobao i svi su isti. U tom slučaju imam onog koji mi je simpa. Inače ovo je IF Lloris. Ako on ne valja koji onda golman u igri valja. Doduše, ne valja niti jedan, ali jebi ga..

17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e el ima jos ko problem da mu stoji u futu tamo u meniju kad idete play match ,onaj progress bar koliko imate bodova i koliko tekmi,meni stoji stalno na istome makar sam zadrzao diviziju nije mi se resetirao,i jos jednu cudnu situaciju sam imao,krenem igrat i imam 2 ozljedena igraca,zamjenim ih krenem igrat tekmu i vidim u igri su,a u meniju pisalo da su ozljedeni i promjenio sam ih prije pocetka tekme

sta nema nitko ovaj problem,zna li barem netko sto se onda dogada,nemogu uopce igrat

EUNE LOL: frenkySTYLE
9 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69

Kico ,ovaj ti je modifikovao tika-taka taktiku .

Mada ni prosla nije bila losa,probao sam.

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
17 godina
goust78 kaže...
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan

Kico ,ovaj ti je modifikovao tika-taka taktiku .

Mada ni prosla nije bila losa,probao sam.

Ja sam prepisao instrukcije od Barcelone za ovu formciju i nije loše. Vjerojatno je bolje nego ovakve koje lik mijenja svakih par dana...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
g

Ja sam prepisao instrukcije od Barcelone za ovu formciju i nije loše. Vjerojatno je bolje nego ovakve koje lik mijenja svakih par dana...

Napisi instukcije od Barse ako te ne mrzi da ne trazim ! :)

Ja inace volim da drzim agression i presure nisko ,tako mi pase  i ide mi solidno .

Fut 6. stim da mogu da se probijem lako do 5. a sezona 7. ! Taman za opusteno igranje .

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 8:28 (goust78).
14 godina
FIFA 17

Ima tko kakvih problema sa fifim na originu?

Naime kaze mi da je dostupan update,stisnem update i ono nista!?a igru naravno nemogu igrati bez updejta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ja ne znam što je s njima ove godine 

1 0 hvala 0
15 godina
kolak17 kaže...
Prije 2 dana kupim OTW Gaitana za 55k, vcrs cijena nakon 2 gola sto je zabio za Atletico drasticno porasla, bid ide preko 140k, sad me zanima posto je to ona crna kartica da li ce mu porasti jos ocijene i overall sa 85 na recimo 87 ili ga sad treba utopiti za 3x vise? Molio bih moviea da se izjasni posto imamo slican nacin zapocinjanja igre, prvo oko mjesec dana preprodajemo po marketu pa slazemo ekipe :)

Također kolika je vjerojatnost da ce biti OTW Carrasco posto je vcrs zabio 3 gola i 2 asistencije

Teško da će Gaitana pored Carrasca ugurat u TOTW, no sve je moguće.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Budući da je sve puno cheatera za mene se draft pokazao kao najbolji mod. Vrlo lako se može desiti da odigraš samo dvije tekme, a preostale dvije ni kriv niti dužan dođeš do 4. wina i pokupiš nagradu. Imao sam do sada 13 ulazaka i na osnovu toga mogu reći da su šanse da vratite uloženih 15k možda nekih 80%. Osim što sam se naigrao sa vrhunskim karticama u zadnjih 5 draftova u + sam 50k. Nemislim se za ugovore, što više još ih i dobijete u packovima, tako da sam ih nagomilao 60-ak, + fitnes squad kartica, chem styles i ostalih điđa-miđa.

Trenutno imam odličan la liga squad sa Ronaldom na ST, +Messi i jedva čekam opaliti novu rundu. Nakon toga slijedi novi draft koji sam dobio kao bonus svakog ponedjeljka. Ovo mi je lijepa prilika da si osiguram naredni draft, a da nepadam u dubiozu.

Uz malo sreće i vještine, nadam se da će uletiti neki igrač tipa Reus ili Bale, pa da si složim PL squad po svom guštu. Do sada mi je najbolji ulov bio IF Tadić.

BTW., od TOP 10 igrača, nekako mi je najbolji Messi. Za mene definitivno br. 1, kako u RL, tako i u FIFA 17.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 13:16 (TheMaverick).

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Frend i ja igramo prijateljsku tekmu online, oboje imamo ps sluske i kad u igri npr on ima ugasene slusalice cuje mene na svom tv-u, kad ja imam ugasene slusalice on svoje upaljene ja njega cujem.na svom tv-u, kako da namjestimo da se oboje cujemo i da mozemo pricat

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Neka preporuka za CM iz Lige Satander?
This time next year we'll be millionaires
17 godina
FIFA 17
Pa ja ne znam kaj je problem nakon toliko godina izrade igre napraviti igru u kojoj se ne događaju ovakva sranja. Lik mi ne pukne po golu a zabije gol. Naravno nakon toga još jedan i izgubim tekmu u kojoj sam ga razvalio. Drugi gol ukliže s leđa na centru, mog ozlijedi na 4 tekme a lopta se idealno odbije u for aubameyangu i sad ga ti stigni. Htio sam plakati od muke. Ne znam gdje su oni koje golman stalno izvlači ili oni kojima su golmani ove godine prva liga? Ovo je jebeno smeće da ne može biti veće.. Danas sve golove koje sam dobio sjebali su golman i stoper u kombinaciji koja nije razumljiva normalnom čovjeku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lange kaže...

Naime kaze mi da je dostupan update,stisnem update i ono nista!?a igru naravno nemogu igrati bez updejta

Itko?

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Modrić i Arda su kod mene CM. Obojica odlični.

13 godina
lange kaže...
lange kaže...

Itko?

Probaj promijenit server s kojeg ti skida.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Neki dan izbacilo iz drafta pri tome kad idem radit postavu tj kad dobijem igrace i idem ih namjestavat u squadu i izbacilo me. Sad mogu u draft i opcenito igrat fut kad ono sad nemam niti jednog igraca i ne mogu igrat! Nagradu isto ne mogu uzet. Sta da radim?? 

Ps4

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 15:07 (Bash).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li na forumu  NK Bwasangawa?ID Gablador .

Taj je ubio vezu toliko d aje to bilo mucenje !

Ipak sma ga dobio 1:0 ,jedva ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Koke od jeftinijih.  Pogotovo ako voliš puno pucati izvan 16.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 17
Popisdio sam. Prodao sam Llorisa i Koscielnog. Danas su mi njih dvojca zabili više golova nego protivnik. Ne uklapaju se, sreća pa ne igraju za istu repku jer su potpuni stranci na terenu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

I dalje je 4-3-2-1 formacija najjaca formacija ko i u Fifi 16. Tek se vidi kad se dodje u vise divizije di svi igraju s jako zgusnutom sredinom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Probao sam tu formaciju i starno sam se izgubio...Dajte neki savjet za igrati takvu formaciju...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ja evo ulozio u Kantea (194k) OTW u nadi da ce dobiti IF preksutra, sve u namjeri da se dodjem do Zlatana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Ja evo ulozio u Kantea (194k) OTW u nadi da ce dobiti IF preksutra, sve u namjeri da se dodjem do Zlatana.

Zašto bi prekosutra dobio IF karticu? Dobili su 3-0, promašio je neke šanse, nije izravno sudjelovao kod golova. Gledao sam tekmu napreskokce i nisam primjetio da je kante bio igrač utakmice... Ovaj vikend sam na toj kartici potegnuo bar 200k coinsa. Nevjerojatno je da ga na bidanju dobijem za 160/170k a prodam ga za 195k. Jednog sam prodao danas ta 215k. Očito ljudi nemaju strpljenja za nadigravanje oko kartice pa im 20k više ništa ne predstavlja. Jednog sam si ostavio pa ajde navijam i ja da dobije upgrade.

Nego, market je debelo prešao preko 4 milje a cijene nisu adekvatno pale. Nešto sitno ali oni bitni igrači i dalje drže visoke cijene...

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovako, imam jebeni problem s fifom i prije nego sto razbijem kontroler ili nesta drugo, pls pomozite.. Ugl. svako malo tijekom igre FIFA se ALT+TAB-a bez ikakvog razloga i usrano smece od igre me disconnecta i izgubim match, tako sam izgubio vec 20 puta jebo ih pas usrani.. Jel netko zna fix za to govno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav ekipi,

Radi li vama guest play na FUT-u, naime prilikom odabira timova guest se uredno doda, medjutim kada pocne igra drugog igraca nema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam i ja problem jedan na fifi ako neko zna, svaki put u diviziji kada dodjem do 3 utakmice zadnje i normalno ovisi mi ili ostanak ili promaknuce ili cak titula meni igrica te 3 utakmice brutalno steka i sve trza? Zatim krene nova divizija sve radi ko podmazano opet do 3 tekme KOJI JEBENI K se desava???

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Slozio sam iz dosade 4-4-2 diamond taktiku i to valjda prvi put nakon pesa 6 :D

ugl. taktika je za one koji vole kontre ili direktan nogomet i ne sekira ih sta ce imat posjed 45-50%, a ako nekog zanima mogu napisat profile igraca i instrukcije za pozicije...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice