FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 779.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Hexfire kaže...

Golmani su bili najveće zvijezde SP-a i normalno da EA hoće na neki način profitirati na tome. Da li su prerano ubacili "next gen" golmane u igru, vidjet ćemo u full verziji. A do onda dajte nam malo mira. Prvo smo morali 3 godine slušati moviea kak su FIFA golmani zakon, a PES golmani smeće, a sad govori isto samo je promijenio PES i FIFU. 

EDIT: Dajte vi sa dual core procesorima iz prošlog stoljeća prestanite pričati da "dobre mašine" ne mogu vrtjeti igru kako spada. {#} 

Aj nemoj pričati gluposti. Ništa ja nisam zamijenio. Golmane u pesu nisam nigdje spomenio niti znam kakvi će biti ove godine dok ih ne probam. Kako sam rekao, zbog golmana sam prije par godina prešao na fifu. Meni su bili odlični. Izvrsno animirani, realni u obranama, bez nekih većih zamjerki. Čim sam pokrenio ovaj demo vidio sam da to više nije to. Smeta me kako se postavljaju jer to nema veze s ničim. Nisu s njima ništa napravili osim što su ih izvukli s crte i na taj način podigli im prosjek obrana jer se sad ponašao kao proturaketni štit  koji u određenoj točci brani udarac. Ne ponašaju se više kao golmani. Mene to smeta. Vidim nikoga nije to smetalo dok nisam slikovito pokazao o čemu se radi pa su sad još neki došli do istog zaključka. Sramota je da s novim engineom igra nije otišla naprijed nego se vratila nekoliko godina unazad. To je moje mišljenje i imam pravo na njega.. Ak su tebi super, sve pet..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Neznam sta se cudite toliko, pogledaj vecinu golmanskih heat mapa vidjet ces da su 80% vremena na petercu

2 2 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Nikoga ne smeta nego su se svi složili s tobom u nadi da ćeš onda prestati tupiti o toj temi :P

EDIT: Pa naravno da današnji golmani koji obavljaju masu defanzivnih dužnosti koje prije nisu, ne mogu više biti zacementirani na gol liniji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 10:49 (Hexfire).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Nikoga ne smeta nego su se svi složili s tobom u nadi da ćeš onda prestati tupiti o toj temi :P

EDIT: Pa naravno da današnji golmani koji obavljaju masu defanzivnih dužnosti koje prije nisu, ne mogu više biti zacementirani na gol liniji.

Daj ne pričaj gluposti. U ovoj situaciji kad je nekoliko igrača ispred njega i lopta na 16 m koji normalan golman stoji na 5m? U pravom nogometu ovakva situacija gotovo uvijek završava golom jer nema šanse braniti gol

Da sam slučajno pričao kako su golmani izvrsni onda bi ti tupio da sam slijep pored zdravih očiju kao što si tupio nekoliko stranica unazad kad si rekao da ste svi svjesni kako golman ne valja jedino ja tvrdim da je ok kad ga napadač rastavi na udarcu. Naravno, uvijek moraš biti kontra mene bez obzira ima li to ikakvog smisla

http://gyazo.com/88117ac5e4a627f0d5caa581a6ceac4d

U kojem modernom nogometu u ovoj situaciji golman treba obaviti bilo kakvu obrambenu funkciju osim obraniti gol. Jedino što bi trebao u ovoj situaciji raditi to ne radi... ovo je smiješno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 11:24 (movie).
11 godina
L1nNk kaže...

Ako je netko zainteresiran moze si skinuti besplatno verziju FIFA 15 Ultimate Team za Android. Cisto kao mali uvod u novu fifu. Isprobao sam i zbilja nije losa. Tu je link od market a kao i od youtube videa. kome pise da nije kompatibilna verzija ode DL a igru s apk manie. :D enjoY https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa15_row // 

Kad izlazi za Hrvatsku?

12 godina
FIFA 15

u pravom nogometu golmani stoje na 1-3 metara, a ne kao u ovom demu na 5-6 metara

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Neznam sta se cudite toliko, pogledaj vecinu golmanskih heat mapa vidjet ces da su 80% vremena na petercu

Jesu ali je akcija na drugoj strani. Daj mi izvuci koliko je lopti u paradi Lloris obranio na 5 ili više metara od svog gola. Naravno da golman ne može stajati na crti, da je treći stoper ali je isto tako naravno da kad protivnik stoji na njegovih 16m on ne stoji na 5m od svog gola. Pronađi mi jednu situaciju kao što je ova gdje napadač puca s 16m a Lloris u paradi brani na nekih 6m od gola. Daj nemojte pričati gluposti. Cijeli život sam proveo na golu i neke osnove znam. Kad je lopta na protivničkoj polovici stojim na 16m kad je lopta prelazi na moju polovicu terena povlačim se do peterca a kad je na mojih dvadesetak metara korak dva sam ispred crte. Ovo je suludo i nema veze s ničim.

http://gyazo.com/58cae2fa9823095c9be4db78ccc5bcbf

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 11:01 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Jer ako tako stoji geometrijski može presijecati udarce i fenomenalno ih braniti. No ima li to ikakvog smisla i doticaja s realnošću?

http://gyazo.com/58cae2fa9823095c9be4db78ccc5bcbf

Budu li vratari često zauzimali poziciju na rubu peterca, onda ne vidim problem da ih se matira, ali ako oni  budu brzi poput vjeverica, ehh onda će to biti smiješno i žalosno.

Sve u svemu, tupavo mi sve to izgleda, kad uzmem u obzir da su ti isiti vratari bili u posebnom fokusu, te je čak jedan trailer bio posvećen njima.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 11:03 (interblueNick).
17 godina
interblueNick kaže...

Budu li vratari često zauzimali poziciju na rubu peterca, onda ne vidim problem da ih se matira, ali ako oni  budu brzi poput vjeverica, ehh onda će to biti smiješno i žalosno.

Sve u svemu, tupavo mi sve to izgleda, kad uzmem u obzir da su ti isiti vratari bili u posebnom fokusu, te je čak jedan trailer bio posvećen njima.

Osim što nerealno stoje problem je što su i nerealno brzi. U godinu dana uspjeli su uništiti sve ono pozitivno što su godinama stvarali..

15 godina
Del_Boy97 kaže...

u pravom nogometu golmani stoje na 1-3 metara, a ne kao u ovom demu na 5-6 metara

3:22 - golman je na petercu

ne mogu sve odgledati jer sam na poslu renutno, ali ovo sam nasao u par sekundi. ili sam bas pogodio gdje stoji na 5 m ili puno njih stoji na 5 m...

a a
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 11:35 (Idealist).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Golmani su bili najveće zvijezde SP-a i normalno da EA hoće na neki način profitirati na tome. Da li su prerano ubacili "next gen" golmane u igru, vidjet ćemo u full verziji. A do onda dajte nam malo mira. Prvo smo morali 3 godine slušati moviea kak su FIFA golmani zakon, a PES golmani smeće, a sad govori isto samo je promijenio PES i FIFU. 

EDIT: Dajte vi sa dual core procesorima iz prošlog stoljeća prestanite pričati da "dobre mašine" ne mogu vrtjeti igru kako spada. {#} 

ja se pitam koliko su njihovi PC stari kad je moj 5 god star a ima quadcore procesor...

15 godina
Mortiis kaže...
Hexfire kaže...

ja se pitam koliko su njihovi PC stari kad je moj 5 god star a ima quadcore procesor...

Pa evo stvarno sam se sad zacudio hahah.. pa prvi quadovi su poceli izlazi prije jedno 6-7 godina.. jest da je intel poceo malo kasnije sa quadovima al opet.. ili imaju kompjutere stare 10g hahahha sto je too much ili imaju neke slabije intel procesore stare par godina.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 11:53 (Encyanix).
12 godina
Idealist kaže...
Del_Boy97 kaže...

3:22 - golman je na petercu

ne mogu sve odgledati jer sam na poslu renutno, ali ovo sam nasao u par sekundi. ili sam bas pogodio gdje stoji na 5 m ili puno njih stoji na 5 m...

promaknulo ti je vise tih obrana, kao i van der sarova kad mu je pucano izvan 16m, a on brani na 2 metra

15 godina
FIFA 15

Ama po potrebi, stvarni golmani stoje gdje treba, i izlaze na kolku god udaljenost treba, u igri je problem sto su golmani UVIJEK na 5 ili vise metara.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Smucek kaže...

Ama po potrebi, stvarni golmani stoje gdje treba, i izlaze na kolku god udaljenost treba, u igri je problem sto su golmani UVIJEK na 5 ili vise metara.

Upravo tako...

Sva apsurdnost golmana je vidljiva iz ove situacije. Udarac upućen glavom s nekih deset metara a golman trči s gola kako bi stigao i čudesno obranio s ruba peterca? Ovo je smiješno i nema veze sa zdravim razumom!

http://gyazo.com/b2de11f3cd8fe2723feb215750371b81

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 13:19 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa sta je ovo s golmanima boze dragi??sta kazu iz fife na prve dojmove communitya? Ih barem uvazavaju ili ce to ostati ovako? Jer ovo malo na yt sta sam vidio i ovo sta ste ovdje postavili, to je ocajno...pa ne mogu im za ovo dati 350 kuna

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

dakle :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 13:46 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa koliko možeš srati, to je čudo neviđeno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
5 9 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

On za razliku od tebe bar kvalitetno sere, argumentirano i u slikama vezanim za temu.

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ajde, jednom je rekao i to je ok, to shvaćam, ali 150 puta isto ponavljati, nema smisla. 

Moj PC  
3 8 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ma dobro, naviknes se i furas dalje, belaj je sto ovaj problem smeta svima, i nadati se da EA poradi na tome, a kolko ih poznajemo, nece nista uraditi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Vidjeti ćemo, blizu je izlazak igre.

Ali nije mi jasno, kako fino u traileru sve dobro izgleda, nema tih gluposti i mušica i gle sada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 14:17 (Tommy_123).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Demo i finalna igra nisu ista igra... Kao niti u svakoj igri. Nekad je demo bio beta testing... A ne vjerujem da ipet nisu dali youtuberima da igraju icda davaju feedback.

To ti je tako... Patch i bit ce u redu. Golmani su vrhunski animirani ali njihov AI je spojeban malo... Rjesit ce se to. Bolje od robot gaminga...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Imam jedno pitanje , čuo sam da su u prijašnjoj fifa-i trejdali preko web appa prije nego li je release-ana cijela igra. 

Ove godine sam obavio preorder (g2a.com) , ali pretpostavljam da je to samo za ekipu koja preko origina baš kupi key?  

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Dal' neko zna ocel' na ps3 bit fazon kad je kisa sa tragovima na terenu jer vidim da im se ovde dresovi prljaju al nemam priliku vidit tragove jer se ne moze na kisi igrat.. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Dal' neko zna ocel' na ps3 bit fazon kad je kisa sa tragovima na terenu jer vidim da im se ovde dresovi prljaju al nemam priliku vidit tragove jer se ne moze na kisi igrat.. hvala unaprijed

Neće, to ima samo next gen tj ps4, xbone i pc.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Već sam ti jednom rekao da se tako s roditeljima doma razgovaraš. Ovo je fifa 15 tema i govorimo o nadolazećoj igi te što nam se sviđa a što ne sviđa. Ako ne možeš pratiti raspravu ili ti se rasprava ne sviđa slogodno je zaobiđi.

Do sada nitko nikoga ovdje nije vrijeđao, već svatko iznosi svoja zapažanja. Zašto uvijek moraš biti bezobrazan i neugodan?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Već sam ti jednom rekao da se tako s roditeljima doma razgovaraš. Ovo je fifa 15 tema i govorimo o nadolazećoj igi te što nam se sviđa a što ne sviđa. Ako ne možeš pratiti raspravu ili ti se rasprava ne sviđa slogodno je zaobiđi.

Do sada nitko nikoga ovdje nije vrijeđao, već svatko iznosi svoja zapažanja. Zašto uvijek moraš biti bezobrazan i neugodan?

Di sam ja tu nekoga uvrijedio ? To što sam rekao da možeš srati? Šta nećeš čuti sve na ovom forumu, majko draga.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Ajde, jednom je rekao i to je ok, to shvaćam, ali 150 puta isto ponavljati, nema smisla. 

Zašto opet pretjeruješ? Kojih 150 puta? Kad sam prvi put iznio taj za mene problem neki su ovdje od mene radili budalu. kao do moje grafičke, pa to samo kod mene, kod njih super itd. Onda sam si dao truda pa iz igre poskidao nekoliko situacija i postavio da bi sada to većini smetalo. I to je to. Ništa više, ništa manje. U raspravi sam par puta odgovorio na post braneći svoj stav i u čemu je problem? Ako ti se ne sviđa zaobiđeš bez bezobrazluka i sve pet..

17 godina
Tommy_123 kaže...

Di sam ja tu nekoga uvrijedio ? To što sam rekao da možeš srati? Šta nećeš čuti sve na ovom forumu, majko draga.

Ako argumentirano izložim uočen problem a ti kako kažeš "serem", što je to?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice