FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 779.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 15

Taj veliki input lag jel to u offline ili online? Ili oboje? Kupujem novi tv, a igram samo offline.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Imperator01 kaže...

Daj movie nemoj trzat čovjeka. I nemoj hvalit Sony Teleguzore, prosle su 90-te.

robios uzmi ti uputsvo od tv-a i prelistaj, probaj naci u opcijama "game mode". 

Uopće ne hvalim sony televizore niti imam sony televizor. Laganim pogledom na net u svim testovim ćeš vidjeti da najveći input lag imaju samsung i lg a najmanji sony. Ne mogu mu reći drukčije kad je tako. Ja imam jedan tv lg koji u game modu radi bolje ali daleko je to od dobrog. No ovi jeftiniji ili stariji modeli niti nemaju game mode. Prilikom kupnje televizora nije naodmet ako se misliš igrati malo proučiti na netu koji su televizori s najbržim matricama i u startu probati izbjeći problem..

Imaš post ispod i link pa provjeri koliki je input lag na sony televizorima a koliki na lg i samsung televizorima..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 21:21 (movie).
17 godina
mariclius kaže...

Taj veliki input lag jel to u offline ili online? Ili oboje? Kupujem novi tv, a igram samo offline.

Nema to veze s modom u kojem igraš već s brzinom matrice televizora. Čak nema veze niti s kvalitetom televizora. Evo link pa provjerite što je to input lag i koliki input lag imaju pojedini modeli televizora...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

top 5 televizora za igranje

http://www.cnet.com/news/best-low-lag-hdtvs-for-serious-gamers/

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 22:35 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

imam stariji lg tv koji sam stavio u kafić i tamo sve radi ok,a ovaj novi lg malo šteka,a imam i mali tv quadro na kojem sve super radi.i mislim da neću kupovat novi tv.fifa je naručena za početak za pc pa ćemo kad skupimo još para uzet i za ps4 ;)

nema veze žena će sad na miru moći gledat filmove ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ej, što vas yebu golmani pa to je čudo nevidjeno. Opet ćete svi drkat po fifi cijelu godinu, kao i ja.

Dao bi i tisuću kn za fifu, a kad pogledam PES, dao bi čak i dvije. Nema boljeg nogometa od ovog trenutno, kakav bio da bio, i točka.

Dok ne izađe 2K, ako Bog da, onda ćemo se drukčije razgovarat.

1 4 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Ma panasonic je oduvijek broj jedan glede plazmi i LCD-a...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eto, znam i ja to

ko sto je nekad i sony bio

al mislim sve je kak naletis na koji model

ja i ti mozemo imati oboje sony tv isti model

tebi rikne nakon god dana

a moj potraje 7god npr

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 22:12 (igor1311).
17 godina
igor1311 kaže...

sta hoces reci da se ne rastegnu pixeli

ak imas sto veci ekran

par ljudi mi je to reklo

Ha, ha... kakav kralj!

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Samo nemojte pricat protiv Sony Bravie, pravu Braviu platit cete masno,nemojte gledat ove obicne.. Imam je, masno placenu sa 120cm, bila je testni primjerak u Merkuru i uzeo mi stari preko veza.. Ps3 igramo kod mene i 2 frenda, imaju Philips i Samsung TV,ali svi bi uvijek najradje kod mene,slika je 3 puta ljepsa

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nazalost vrijedi jos uvijek pravilo

kolko para tolko muzike

~^iGoR~
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Zaista puno grešaka ima ovaj DEMO, od golmana do suđenja i dalje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Zato se i zove DEMO

EDIT: @Arnold - imaš pravo, my bad :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 0:17 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

Zato se i zove DEMO

nedovrsene stvari se zovu BETA 
Demo bi trebo bit isjecak zavrsene igre 

http://www.snabbox.org/
15 godina
Arnold Layne kaže...
Del_Boy97 kaže...

Zato se i zove DEMO

nedovrsene stvari se zovu BETA 
Demo bi trebo bit isjecak zavrsene igre 

Istina al kod EA to nije tako hehe

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Neznam dal je bilo, sorry ak je. EA zabranila Trade offer u fifi 15 jer se tako vršila uglavnom prodaja coinsa zaradjenih od strane čitera (uglavnom i tu se radi o coin selling stranicama, no i svi ostali "mali"čiteri su tome doprinjeli tako da vam se ovim putem zahvaljujem). 

U situaciji kakva vlada na marketu to ce dosta zaustavit coinselling jer je puno lakše naci kada se se neki bronze tulipan proda po nekoliko milji i tako minimizirati, nadam se, coin selling. S druge strane, sad se više nece moc na taj nacin pomoc nekom kad stavi slučajno nešto krivo na market ili se predomisli tako da ce trebat više pazit sada. 

Fakat bzvz da još jednom pošteni igrači ispaštaju zbog idiotizma. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 0:32 (antiljano27).

6 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa, ne znam za Vas, ali ja i dalje kao od šale pronalazim "tikve" svojih napadača, te na taj način najčešće postižem golove.

Sinoć sam odigrao jednu prije spavanja sa Chelsea-om protiv BVB, te postigao gol, tako što sam prilikom izvođenja kornera, desnim analogom naštimao na Cahill-a koji je to onako rutinski zabio kraj ušiju protivničkog vrtara (težina: legendary).

Završilo je 1-1 u regularnom vremenu, te sam na kraju slavio na PK.

Mislim, ovo sa desnim analogom je super stvar, jer nikad lakše nije bilo prebaciti na igrača i pravovremeno intervenirati. Korisno je kako u napadu, tako i u odbrani.

Bit će ovo luda sezona te sam opasno krenuo sa pripremama. Kao i do sada, prioritet mi je odbrana, te se moram uvježbati sa ovim gljivama koje sam godinama izbjegavao, jer nikako nisam imao osjećaj. Možda je mnogima smiješno, da još ima igrača koji koriste d-pad, ali korištenjem istog nikad se nisam osjećao ograničenim. Ovaj gamepad xbox 360 odlično leži u rukama i prava je šteta ne koristiti gljive, tako da, ostalo mi je još 10-ak dana do početka sezone da se full naviknem.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 10:32 (interblueNick).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Protiv kompa je glupost govoriti o tezini i ostalo... protiv igraca taj desni analog nece proci nikako...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Najmanje 80% igrača če prekinut utakmicu ako gube.I zato mi se MP u Fifi zgadio.Puno utakmica nisam završio zbog tih dibidusa koji prekidaju čim dobe gol ili pred kraj utakmice.
16 godina
L3gioNAR00 kaže...
Najmanje 80% igrača če prekinut utakmicu ako gube.I zato mi se MP u Fifi zgadio.Puno utakmica nisam završio zbog tih dibidusa koji prekidaju čim dobe gol ili pred kraj utakmice.

Pričaš gluposti.

šumski put je bio ravan.
12 godina
protjeran
Ti također.
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Neznam dal je bilo, sorry ak je. EA zabranila Trade offer u fifi 15 jer se tako vršila uglavnom prodaja coinsa zaradjenih od strane čitera (uglavnom i tu se radi o coin selling stranicama, no i svi ostali "mali"čiteri su tome doprinjeli tako da vam se ovim putem zahvaljujem). 

U situaciji kakva vlada na marketu to ce dosta zaustavit coinselling jer je puno lakše naci kada se se neki bronze tulipan proda po nekoliko milji i tako minimizirati, nadam se, coin selling. S druge strane, sad se više nece moc na taj nacin pomoc nekom kad stavi slučajno nešto krivo na market ili se predomisli tako da ce trebat više pazit sada. 

Fakat bzvz da još jednom pošteni igrači ispaštaju zbog idiotizma. 

Ako se kupovanje coinsa smatra pod varanje, zar se onda ne bi trebalo smatrati i kupovanje fifa pointsa??

Dobra stvar je što će sada biti realne cijene igrača na marketu, ukoliko ne otkriju kakav glitch.
Loša stvar, zbogom wageri i pinkslips čak i za nas obične smrtnike..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
FIFA 15

Ja nisam dozivio 80%... nisam niti 30%. 

Tako da pricas gluposti... Ako su ti izlazili mozda su bili skripteri ili nesto slicno tome. Jer od 1mj. ove godine je bilo nemoguce igrati FUT. Tek od prije 2-3mj se moze igrati normalno. 

-----------------------

FIFA pointsi su trademark od EA kao... odobreni od njihove strane i njihova dodatna ingame valuta. Zasto bi to bilo varanje ? Ako netko ima 100€ za bacit na to, samo neka da.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 14:35 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Što znači ovo DLC, što prodaju na njuškalu Fifu 15 + DLC. To su dodatni paketići oni ili ?

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/fifa-15-ps4-oglas-12177692

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
streamg kaže...

Što znači ovo DLC, što prodaju na njuškalu Fifu 15 + DLC. To su dodatni paketići oni ili ?

mislim da je to ono 15 paketica, jedan tjedno i to.. ali nisam siguran, ispravite me ako grijesim.

13 godina
streamg kaže...

http://www.easports.com/fifa/buy/US/fifa15-ultimate-edition

11 godina
FIFA 15

Ne kupuje mi se bas za PS3,zanima me kakvo ce biti stanje sa PCom i Fifom 15 ? tj hoce li biti neki jeftini i brzi sell ili ce se potruditi i za PC verziju ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ne kupuje mi se bas za PS3,zanima me kakvo ce biti stanje sa PCom i Fifom 15 ? tj hoce li biti neki jeftini i brzi sell ili ce se potruditi i za PC verziju ?

32 eur ultimate team edition za pc

11 godina
CroatianRacer kaže...
Wack kaže...

Nadam se da cu se dobro izraziti,nisam hardcore Fifa igrac tako da ne znam previse o tome,ali uvijek sam bio pod dojmom na PC bar prijasnje verzije nisu bile dobre ni kvalitetne kao one za konzole,ove sam godine citao da nesto i na PCu idu next-gen ali vise tko ce ga znati sa tim hajpanjem i reklamiranjem sta tocno misle pod time,zato sam pitao kakva ce biti za PC tj hoce li po kvaliteti  biti uz Ps4 i Xbone verziju ?

15 godina
neaktivan
Wack kaže...
CroatianRacer kaže...
Wack kaže...

Nadam se da cu se dobro izraziti,nisam hardcore Fifa igrac tako da ne znam previse o tome,ali uvijek sam bio pod dojmom na PC bar prijasnje verzije nisu bile dobre ni kvalitetne kao one za konzole,ove sam godine citao da nesto i na PCu idu next-gen ali vise tko ce ga znati sa tim hajpanjem i reklamiranjem sta tocno misle pod time,zato sam pitao kakva ce biti za PC tj hoce li po kvaliteti  biti uz Ps4 i Xbone verziju ?

pa biti ce isto, isti engine, sve isto na konzolama i pc-u :D samo sto je to novo nama, a staro konzolama, jer fifu 14 mi smo pojeli g*** dok su konzole dobile novi engine.

14 godina
FIFA 15

Narucim gtx750 i dostave mi r7 250, nista od demoa jos za mene {#} 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice